Jump to content
FAS Goran
chikavili

Richard Hammond, nesreća, septembar 2006.

Recommended Posts

Evo za one koji mozda nisu videli kako je septembra 2006. zamalo nastradao Richard Hammond, vozeci mlazni automobil "Vampire", kada mu je pukla guma pri brzini od 288mph (~460km/h)

 

 

Pri tom je zadobio prilicno opasne povrede glave (i mozga), sa ozbiljnim posledicama, ali se na nasu srecu ipak vratio u emisiju :)

 

 

Edited by neshaoct
zamenio YouTube link koji više nije radio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cuo sam za to, ali se nikada nisam potrudio da pronadjem neki dodatni info u vezi Hammond-ove nesrece :blushing:

Sta reci, sreca pa je covek preziveo,i sto rece Clarkson u klipu speed kills...... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ostao je ziv,samo zahvaljujuci cinjenici da mu se auto zvao Vampir,cudna koincidencija :whistle: ,mozda i nije ziv,nego se samo povampirio :wacko:?

Izvozao je dve dobre voznje,usrao se od straha zbog nenormalne brzine i covek je hteo jos,sto samo dokazuje koliko smo nezasita stvorenja,da je imao malo samokontrole i mere-prosao bi bez trece voznje i prevrtanja,ali dobro je da je ostao ziv,i valjda je izvukao bar neku pouku iz ovoga sto mu se desilo-a to je da covek jednostavno nekad mora da poslusa razum,a ne samo srce.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa nije stvar u samokontroli, ukoliko nisi slusao razgovor tokom emisije, on je prakticno oborio brzinski rekord , a da bi se to racunalo morao je da se vrati u suprotnom pravcu, pa se onda saberu vremena , pronadje prosecna brzina i tek tada bi bio zvanican brzinski rekord..... B)

Samo to je razlog zbog koga je jos jednom pokusao, a ne kao sto je rekao u emisiji, da je bilo 17h , a imali su termin do 17.30h i slicne sale koje su se provlacile kroz epizodu. :yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

U pravu ste :yes ,ali kako god,bolje da je ostao na ona dva pokusaja,em se slupao,a i opet nije izvezao treci pokusaj,pa samim tim nije ni oborio rekord-takav mu bio horoskop :ermm: .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Richard Hammond otkrio zašto ga zovu Hamster

 

hammond 1.jpg

 

Richard Hammond je odlučio da sa javnošću podeli poreklo svog nadimka. Iako bi većina pomislila da je nadimak dobio po prezimenu, stvari su potpuno drugačije. Nema veze čak ni sa njegovom visinom, a ni frizurom. Ali ima sa njegovom suprugom i to u vreme trudnoće. Ako vas sećanja o Hamsterovim počecima u automobilizmu ne zanimaju, slobodno premotajte do trećeg minuta kako biste saznali zašto ga danas svi zovu ''Hamster'':

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...