Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Na prodaju trotočkaš Reliant iz serije Mućke

Recommended Posts

trotter fools-320.jpg
 

Najpoznatiji televizijski trotočkaš, koji su u svojim akcijama koristili legendarni Del Boy i Rodney Trotter u seriji "Mućke", nalazi se na prodaji.

Zaštitni znak trotočkaša je natpis "Trotters Independent Trading Co. New York-Paris-Peckham", a auto se prodaje online na britanskoj sajtu autotrader.co.uk za 8.200 eura ( 6.995 funti )

Inače, reč je o Reliant Regal modelu koji pokreće motor od 700 kubika i "čitavih" 29.5 KS.

 

 

Edited by neshaoct
formatiranje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da je u pitanju replika. Originalni iz serije bi verovatno bio mnogo skuplji.

A osim toga, na pomenutom sajtu nema nijedan jedini Regal u ponudi ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prodaje se Del Bojev trotočkaš - najčuvenije vozilo u istoriji britanske televizije

 

reliant.jpg

 

Verovatno najpopularniji trotočkaš koji se pojavio na britanskoj televiziji, trotočkaš porodice Troter iz serije ''Mućke'', naći će se na aukciji 11. novembra u Londonu.

 

reliant%2011.jpg

 

Čuveni žuti ''rilajant regal kombi'' sa registarskim brojem ''BWC 94F'', koji su vozili Del Boj i Rodni Troter, datira iz 1968. godine i korišćen je u božićnom specijalu serije Mućke (Only Fools and Horses) iz 2002. godine If They Could See Us Now. Tada su se dva junaka odvezla njime u Monako. Takođe je korišćen i u Bi-Bi-Sijevom jednosatnom dokumentarcu o seriji ''The Story of Only Fools and Horses''. Dokumentacija koju je sa tadašnjim vlasnikom Džonom Mensfildom razmenio Bi-Bi-Si, potvrđuje autentičnost vozila. Na satu stoji pređenih 71.778 milja, ima motor od 598 kubika i 25 konjskih snaga! Registrovan je do juna 2018. godine i prodaje se sa originalnim uputstvom za upotrebu. Nestandardne presvlake iz specijala ostale su u njemu, kao i krznene kockice koje vise sa retrovizora. Na gumenim patosnicama je ispisano ''Del Boj'' (sa vozačeve strane) i ''Rodni'' (kod suvozača).

 

reliant%20111.jpg

 

Kupac će dobiti i plastičnu seks-lutku na naduvavanje, koja se u serijalu videla kroz zadnje staklo. Kako navodi britanski Telegraf, automobil izgleda identično kao u seriji, sa sve čuvenim natpisom ''Trotters Independent Trading Co''. Nik Vejl, direktor aukcijske kuće ''Silverstoun okšens'' koja prodaje ''rilajanta'', kaže, ''Del Bojev automobil je jedan od najprepoznatljivijih automobila u istoriji komedije na Bi-Bi-Siju. Imati auto iz serije na aukciji je velika čast i siguran sam da će privući gomilu ljudi''.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trotočkaš iz serije ''Mućke'' prodat za 41.625 funti (46.850 evra)

 

reliant.jpg

 

Verovatno najpopularniji trotočkaš koji se pojavio na britanskoj televiziji, trotočkaš porodice Troter iz serije Mućke, na aukciji u Londonu je prodat za 41.625 funti. Čuveni žuti ''rilajant regal kombi'' sa registarskim brojem ''BWC 94F'' koji su vozili Del Boj i Rodni Troter, datira iz 1968. godine i korišćen je u božićnom specijalu serije Mućke (Only Fools and Horses) iz 2002. godine ''If They Could See Us Now''. Tada su se dva junaka odvezla njime u Monako.

 

reliant%2011.jpg

 

Takođe je korišćen i u Bi-Bi-Sijevom jednosatnom dokumentarcu o seriji The Story of Only Fools and Horses. Dokumentacija koju je sa tadašnjim vlasnikom Džonom Mensfildom razmenio Bi-Bi-Si, potvrđuje autentičnost vozila. Na satu stoji pređenih 71.778 milja, ima motor od 598 kubika i 25 konjskih snaga! Registrovan je do juna 2018. godine i prodaje se sa originalnim uputstvom za upotrebu. Nestandardne presvlake iz specijala ostale su u njemu, kao i krznene kockice koje vise sa retrovizora. Na gumenim patosnicama je ispisano ''Del Boj'' (sa vozačeve strane) i ''Rodni'' (kod suvozača).

 

reliant%20111.jpg

 

Kupac je dobio i plastičnu seks-lutku na naduvavanje, koja se u serijalu videla kroz zadnje staklo. Kako navodi britanski Telegraf, automobil izgleda identično kao u seriji, sa sve čuvenim natpisom ''Trotters Independent Trading Co''.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

''Mućke'' - žuti auto na tri točka i predmeti iz serije na aukciji

 

reliant.jpg

 

U čast obeležavanja 40. godina od početka snimanja popularne britanske serije ''Mućke'' koja je imala ogromnu popularnost, za 26. novembar 2021. godine zakazana je aukcija u Hanamu, predgrađu engleskog grada Bristola. Na aukciji će biti ponuđen oko 150 različitih predmeti iz serije među kojima je i žuti automobil na tri točka, koji je bio službeno vozilo Del Boja i Rodnija, koji su maštali da budu milioneri. ''Među predmetima koji će se naći na aukciji su medalje ujaka Alberta, koje je zaslužio tokom rata. Očekivana cena za njih je od 4.000 do 6.000 funti (4.700-7.150 evra).

Čuveni žuti automobil koji je vozio Del Boj biće ponuđen za cenu od 15.000 do 20.000 funti (18.000 do 24.000 evra).

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...