Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
chikavili

Schumacher se vraća u F1

Recommended Posts

Kolko god sam ga mrzeo dok je vozio za Beneton, zavoleo sam ga prelaskom u Ferari.

I kada nije bio dovoljno brz jednostavno je pomerao granice.

Radujem se što ću ga opet videti na stazi.

Potsetite se

Nisam mogao da odolim da ne udarim repliku... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

koliko sam danas cuo,a i drugar moi javio,da schumaher ipak nece voziti,zbog povrede vrata,pomalo sam i razocaran ovom vescu

Share this post


Link to post
Share on other sites

82246177.th.jpg

Yesterday evening, I had to inform Ferrari President Luca di Montezemolo and Team Principal Stefano Domenicali that unfortunately I'm not able to step in for Felipe. I really tried everything to make that temporary comeback possible, however, much to my regret it didn't work out. Unfortunately we did not manage to get a grip on the pain in the neck which occurred after the private F1-day in Mugello, even if medically or therapeutically we tried everything possible.

The consequences of the injuries caused by the bike-accident in February, fractures in the area of head and neck, unfortunately have turned out to be still too severe. That is why my neck cannot stand the extreme stresses caused by Formula 1 yet. This are the clear results of the examinations we did on the course of the past two weeks and the final examination yesterday afternoon. As there were no improvements after the day in Mugello, I decided at short notice on Sunday to do that thorough examination already yesterday.

I am disappointed to the core. I am awfully sorry for the guys of Ferrari and for all the fans which crossed fingers for me. I can only repeat that I tried everything that was within my power. All I can do now is to keep my fingers crossed for the whole team for the coming races."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da nažalost...

elem, voziće Luca Badoer, dugogodišnji test vozač Ferrarija.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eto ispostavi se,nazalost :cry: ,da mu je ta povreda vrata koju je zadobio pri padu sa motocikla,prosle zime,onemogucila da se vrati na staze stare slave.

Sta da se radi idemo dalje,Rossi-ja :scooter: u Ferrari :heart: !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nažalost, nešto sam naslućivao... Naći će se neki razlog da kralj trlačkih pisti ne vozi ponovo. Da li je pravi razlog vrat - ili činjenica da čak ne sme ni da trenira do početka trke-jedno je izvesno. Ostaćemo uskraćeni za spektakl, pa makar na kom mestu završio Bavarac.

Luka Bodoer je Italijan (mada ne čistokrvni), par godina mladji od Šumahera - i ne sećam se ozbiljnijeg nekog njegovog pojavljivanja na javnoj sceni sem spektakularnog otvaranja zimskih olimpiskih igara 2006.u Torinu. Pogledajte predstavu:

Možda je Mika Salo bio bolje rešenje, ali je mator za tu rabotu, skoro mu je 45-ta godina. Vrlo je uspešno zamenjivao Šumahera kada je ovaj polomio nogu..

Rekoh da Badoer nije "čistokrvni" Italijan - (iz pokrajine Veneto, a tamo ima od Slovenaca, pa do Austrijanaca svega.. a ima nešto i italijana) da jeste, onda bi se doveo u pitanje zavet staroga Enca da se više nikad Italijan (zvanično) ne takmiči za ovaj brend. Misao je izrečena u trenutku očaja kada su se posle trodnevne borbe za život, posle udesa u Monaku lekari borili za život Lorenca Bandinija kome od opekotina nisu mogli da pridju traumatolozi, nego su ga pustili da živ ispečen umre u bolnici Princeze Grejs u Montekarlu. "Nikad luda glava u luda kola"! Sećate li se Felinijevog Amarkorda?. Da li ste primetili da kroz svaki kadar filma u pozadini proleće uspaljeni talijan na motorciklu sa naočarima i dugačkim kožnim kaputom koji vijori za njim... ? Da li ste bili u Italiji? Njih svako zeleno svetlo na semaforu asocira na semafor trkačke piste - kreću ko iz topa, a na serenisimi, ili del sole autostradi, bolje im se sklanjajte jer ih voze punim gasom.. Zato nema Rossia u ferariju. (Otkud mu ideja da sa dva točka predje na četiri - potpuno druga geometrija, orijentacija....al to može samo italijanu da padne na pamet).

Edited by Damjanović

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...