Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Alfa Romeo Giulia

Recommended Posts

Ovo mi je malo lepše od one prethodne slike gde je branik prenabudžen do bola, mada verujem da su sve ovo samo nagađanja i fotošopovi i da će nas nova Alfa prijatno iznenaditi novim dizajnom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sada neki talijanski mediji pričaju kako će najjači dizel imati 270 KS. Radi se o kombinaciji novoga 2.2 sa 210 KS i Hy-KERS-a od 60 KS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiat je u maskiranju predserijskih automobila sampion. Nema sanse da iko uhvati osnovne konture ispod ovih cerada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alfa Romeo Giulia dobija novi V6 motor izveden od modela Ferrari Dino

 

132909-alfa%20giulia.jpg

 
Alfa Romeo je najavio da će njihov novi sedan srednje veličine Giulia biti ponuđen sa V6 motorom razvijenim od strane Ferrarija. Poznat kao Giulia, ovaj potpuno novi sedan italijanskog proizvođača je gotovo spreman da pokaže svoje proizvodno lice obzirom da će biti prikazan 24. juna u Milanu.
Šef Alfa Romeo i Maserati brendova Harald Wester je opisao ovaj model u odnosu na nemačke konkurente kao vozilo sa dušom što je ono što nemačkim modelima najviše i nedostaje. Očekuje se da će ovaj model da se pojavi u prodaji u proleće naredne godine i jedna od snažnijih verzija će biti opremljena V6 motorom koji će svoje mesto takođe da nađe u već potvrđenom Ferrari Dino modelu. Očekuje se da će u Ferrari verziji pomenuti motor sa twin turbo punjačima razvijati 500KS, ali će verzija u okviru Alfa Romeo modela verovatno biti detjunirana.
 
preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo Museo Storico Alfa Romeo objavio na FB da će imati 510 KS, ne znam jesu li u međuvremenu editirali post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nazire se novi Alfa Romeo?

 

Fanovi Alfe broje dane (sad vec sate :)) do 24. juna kada će biti predstavljen novi model koji treba da označi početak nove, uspešnije ere u istoriji ovog italijanskog proizvođača.

 

18958683135587ad26828a2936488354_v4_big.

 

Alfa Romeo je do sada uspešno skrivao dizajn svoje nove limuzine. Svi prototipovi čije su se fotografije tu i tamo pojavljivale na Internetu bili su isuviše "kamuflirani" da bi posmatrač mogao da sazna nešto više o izgledu automobila. Nekoliko dana pre zvanične premijere, objavljena je prva fotografija na kojoj je, navodno, prikazana nova Alfa. Iako zamućena, fotografija oktriva obrise sportske limuzine, kakvu su ljubitelji Alfa Romea priželjkivali godinama.
O novom modelu još uvek se malo toga zna. Sedan koji će se na tržištu suprotstaviti premijum modelima kao što su BMW Serije 3, Audi A4 i Mercedes C klase, da nabrojimo samo najvažnije rivale, trebalo bi da ponese ime Giulia, ali Alfa to nije zvanično potvrdila. Proizvođač je ranije najavio da će novi model između ostalog dobijati snagu od četvorocilindarskog turbo-benzinca i snažnijeg V6 motora koji je razvijen u Ferrariju specijalno za potrebe Alfa Romea. Pretpostavlja se da je nova limuzina bazirana na modifikovanoj platformi Maseratija Ghibli, sa standardnim zadnjim pogonom, dok će pogon na sva 4 točka biti verovatno ponuđen kao opcija u kombinaciji sa određeni motorima.
Preostaje nam da budemo još malo strpljivi i sačekamo 24. jun kada će Alfa Romeo na 105-godišnjicu osnovanja kompanije zvanično predstaviti novi model.

 

izvor - b92.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...