Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
silenci

VN Nemačke

Recommended Posts

...danas na ninburnringu konacno je najbrzi mark weber,drugi je barikelo.treci bato,.redbulovci su sve brzi i brzi.dok je ferarri za koga ja navijam,malo sporiji,al videcemo sutra bice verovatno sjajna trka.po mani pobedu odnose il brawn gp il redbul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onaj Weber je totalni ludak :wacko: ,kako je samo pokusao da nabije Barikela u zid :wallbash: na startu,mislio sam da nece izdrzati celu trku na stazi,ali mora mu se priznati da je bio ubedljivo najbolji i pored kazne prodji kroz,koju je dobio zbog gurkanja na pocetku,dobio je prvu svoju trku od ukupno 132 starta koja je imao.

Fetel drugi,prijatno iznenadjenje kao i uvek,samo 21 godinu,a takva sofercina :respect: .

Massa treci,sta reci osim FORZA SCUDERIA :horse: ,AVANTI,AVANTI!Jeste da navijam za Ferrari,ali ove godine je od njih gori jedino Maclaren Mercedes i Luis Hamilton :veryangry: ,sto mi je za utehu,s obzirom da mu je proslu sezonu poklonio Timo Glock,a imali su i aferu sa kradjom Ferrarijeve teh.dokumentacije-sta reci za Mecku,sve se vraca-sve se placa :popo: .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...