igor0511 3530 Posted January 8 Te cene danas mozda mogu da se izvuku za 1.2 Fire motor u solidnom neovlascenom servisu Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 836 Posted October 5 Cene odrzavanja za Dacia Duster 1.2 TCE u ovlascenom servisu (objavljeno u Sat Plusu od 2.oktobra 2025.) : - 30 kkm: 23593 din (ulje i filteri) - 60 kkm: 48791 din (ulje, filteri, svecice, ciscenje klime) - 90 kkm: 23593 din ( ulje i filteri) - 120 kkm: 112956 din (ulje, filteri, svecice, ciscenje klime, dopuna freona, zamena kocione i rashladne tecnosti, set pk kaisa...) Sa napomenom da ko prelazi manje km radi servis na 2 godine (ne jednom godisnje!) sto na kraju i nije tako lose... @moron Sta kazes ti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9288 Posted October 5 Ulje na 30000km je ono što mi baš bode oči.Pretpostavljam da prvog vlasnika boli uvo, al svakako mislim da u našim ovlašćenim daju preporuku da se taj interval skrati.Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5213 Posted October 5 31 minutes ago, italiano said: Cene odrzavanja za Dacia Duster 1.2 TCE u ovlascenom servisu (objavljeno u Sat Plusu od 2.oktobra 2025.) : - 30 kkm: 23593 din (ulje i filteri) - 60 kkm: 48791 din (ulje, filteri, svecice, ciscenje klime) - 90 kkm: 23593 din ( ulje i filteri) - 120 kkm: 112956 din (ulje, filteri, svecice, ciscenje klime, dopuna freona, zamena kocione i rashladne tecnosti, set pk kaisa...) Sa napomenom da ko prelazi manje km radi servis na 2 godine (ne jednom godisnje!) sto na kraju i nije tako lose... @moron Sta kazes ti? Ukupno 209 hiljada dnara za redovne servise u najpovoljnijoj varijanti za 120.000 km ( ako to predješ već za 4 godine ). U svakoj drugoj varijanti te ispadne skuplje. Kažem i da 23.593 din (za ulje i sve filtere) nije mnogo. "Sa napomenom da ko prelazi manje km radi servis na 2 godine (ne jednom godisnje!)" Ako prelaziš do 15.000 km godišnje, da li bi ti držao filter klima uredjaja dve godine neizmenjen ? Kažem i da 48.791 din (za ulje, filteri, svecice, ciscenje klime, na 60.000 km ) i nije tako malo. Ne previše, ali, ne jako povoljno. Kao što bih rekao i da kod Toyote svećice traju 90.000 km, a kod Honde 120.000 km. Za ovih 112.956 din (za ulje, filteri, svecice, ciscenje klime, dopuna freona, zamena kocione i rashladne tecnosti, set pk kaisa... na 120.000 km), Ok, i "pomozi Bože", ali, ako prelaziš do 15.000 km godišnje, misliš da će da ti preporuče da takav servis obaviš tek posle 8 godina ili 120.000 km? A oni u planu predvideli 4 godine. Sve u svemu, moglo je i gore, ali i bolje. Ništa alarmantno za 2025. godinu. 2 italiano and ISV_01 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 836 Posted October 5 @moron Prelazim 7000! Za 500l sam veliki servis radio tek posle 8 godina! P.S.ne spominju se godine, samo km! 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2180 Posted October 6 15 hours ago, italiano said: Cene odrzavanja za Dacia Duster 1.2 TCE u ovlascenom servisu (objavljeno u Sat Plusu od 2.oktobra 2025.) : - 30 kkm: 23593 din (ulje i filteri) - 60 kkm: 48791 din (ulje, filteri, svecice, ciscenje klime) - 90 kkm: 23593 din ( ulje i filteri) - 120 kkm: 112956 din (ulje, filteri, svecice, ciscenje klime, dopuna freona, zamena kocione i rashladne tecnosti, set pk kaisa...) Sa napomenom da ko prelazi manje km radi servis na 2 godine (ne jednom godisnje!) sto na kraju i nije tako lose... @moron Sta kazes ti? Drogiraju se! 1 1 moron and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivica su 308 Posted October 6 (edited) 15 hours ago, italiano said: Cene odrzavanja za Dacia Duster 1.2 TCE u ovlascenom servisu (objavljeno u Sat Plusu od 2.oktobra 2025.) : Sa napomenom da ko prelazi manje km radi servis na 2 godine (ne jednom godisnje!) sto na kraju i nije tako lose... Ja sam ubeđen da tu neko nekoga nije dobro razumeo, servis na svaku drugu godinu, to good to be true. Ali je pitanje i koliko to ima smisla, što je moron napisao, ne menjati filter kabine 2 godine je baš čudno, mada je možda i za ulje čudno, nisam pametan. Meni su za Sandera rekli da mora na godinu dana, ne znam u čemu je kvaka sa 1.0 vs 1.2. Za sada sam na 7,5k, dolazi zima, ne znam da li ću do marta nagurati i 10k Edited October 6 by ivica su 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3530 Posted October 6 Ja bih lagano pristao na ove cene za Geely, ali saznacu vec za koji mesec kako stoje ili mi mozda @Ticma prenese posto on vozi svoj auto za razliku od mene 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2180 Posted October 6 21 hours ago, italiano said: Cene odrzavanja za Dacia Duster 1.2 TCE u ovlascenom servisu (objavljeno u Sat Plusu od 2.oktobra 2025.) : - 30 kkm: 23593 din (ulje i filteri) - 60 kkm: 48791 din (ulje, filteri, svecice, ciscenje klime) - 90 kkm: 23593 din ( ulje i filteri) - 120 kkm: 112956 din (ulje, filteri, svecice, ciscenje klime, dopuna freona, zamena kocione i rashladne tecnosti, set pk kaisa...) Sa napomenom da ko prelazi manje km radi servis na 2 godine (ne jednom godisnje!) sto na kraju i nije tako lose... @moron Sta kazes ti? Purflux filter ulja je 1000 dinara, EVO R-TECH ELITE 5W30 5l je ~6000 din. Neka je radni sat jos 6000 dinara i neka po fabrickoj normi treba 1 sat za zamenu ulja i filtera sve djuture izadje 13000 din. Sta je jos 11000 dinara? Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5213 Posted October 6 (edited) U ovl. servisu da ti naplate samo jedan radni sat da ti promene ulje i sve filtere ??? Šanse nema za ovl. mrežu ... Pa, moj drugar na Mazdi 2 u ovl. servisu menjao neki dan samo ulje motora i filter ulja ( ne sve filtere ) i to je bilo normirano sa 2,1 radnih časova Edited October 6 by moron Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2180 Posted October 6 Hyundai Tucson 1.6 Gdi, prethodni model, redovan servis - svi filteri i ulje je bio normiran sa 1.5h. Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 836 Posted October 6 (edited) @MiloshBg 3 filtera se menjaju, ne samo 1 ! Plus neka podloska cepa od kartera. Racuna se i kompletan pregled vozila, pa reset servisnog intervala. Sve to naplate... Edited October 6 by italiano Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2180 Posted October 6 (edited) Znam ja vrlo dobro sta naplate, radio sam u ovlascenoj mrezi. To ne vredi te pare, ali to je cena garancije. Edited October 6 by MiloshBg 2 moron and srdjos reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites