Bingodalton 912 Posted July 2, 2023 Okaci jos neku sliku, ne onu kao iz citulja. Da vidimo Pajin rad, neke detalje, ivice, lak pod svetlom,...Sent from my SM-S901B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4670 Posted July 4, 2023 (edited) na slikama i kad je lose ofarban nece da se primeti, sam ako je neko otalni dunster za farbanje pa bude tolko lose Edited July 4, 2023 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola1978 6 Posted April 28, 2024 Cao, ne znam da li sam pogresio temu, usmerite me gde je potrebno da pisem. Hteo bih da zastitim pod + da saniram ove dve pozicije kod amortizera zadnjih tockova. Radi se o Fiat 500. Da li znate imate iskustva sa servisom koji bi ovo mogao uraditi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 6315 Posted May 10, 2024 Jok. Tako nešto ako hoćeš da se uradi kvalitetno - samo sam. Nemaju majstori vremena ni volje da urade kako treba već će ti samo ofrlje premazati da izgleda odlično. A malo su i u pravu što tako rade, ne možeš više noviji, savremen auto da čuvaš i štitiš kao nekada davno... Sve je napravljeno da smisleno i proračunato jednako brzo propadne. Moj ti je savet da ostaviš to tako i da ga ne gledaš više Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jackkk 141 Posted September 9, 2024 Drugari, Imam malu nedoumicu. Treba malo srediti levo krilo, ima udubljenje. Razmatram 2 opcije pošto bih hteo DIY varijantu da se malo zanimam. 1. Našao sam polovno ali je drugi kod boje 750/A a moja je 876. Obe su crne pa me zanima da li ima razlike golim okom? 2. Da skinem krilo i sam sredim, svakako moram i branik da skidam da ga malo utegnem. Išao bih radije na vrijantu 1 ako nema neke razlike u nijansi boje. Auto je Punto Evo ako je bitno. Molim za mišljenja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4670 Posted September 9, 2024 Naravno da ima razlike u bojama iako ti mozda na prvu to ne deluje tako ali kad budes montirao videces da se razlikuje primetno. 2 Ivan and Jackkk reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25460 Posted September 9, 2024 +1 Cak i isti kod boje, neretko se razlikuje na dva razlicita vozila u zavisnosti od koriscenja, izlozenosti suncu, stanja laka... Ili takodje ista boja, na elementima drugacijih materijala od kojih su izradjeni (krilo/branik, npr.). A kamoli razliciti kodovi boja. 2 Jackkk and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeaseR 101 Posted February 6, 2025 Postoji li neko ko bi ofarbao samo parking senzore? Bukvalno mi samo to treba, zvao sam par ljudi i niko nece da radi. Jedan mi je rekao da uzmem boju u spreju i bezbojni lak i da sam uradim, medjutim ne znam kako da osmirglam senzore i da ih pripremim za farbu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4670 Posted February 6, 2025 Za pripremu kupis skoc brajt krpu, sive boje, sa njom osmirglas senzore, mozes na suvo ili mokro, to ti je najprakticnije i najlakse.... ako su senzori vec bili farbani onda posle smirglanja odmah ides boju a ako nisu vec su onako gola plastika onda bi trebalo spric kit uraditi pa boju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeaseR 101 Posted February 8, 2025 Ne znam da li su vec bili farbani, skinuti su sa auta svakako, tako da kapiram da jesu. Evo kako izgleda: Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4670 Posted February 8, 2025 (edited) pa da ovo je sa nekog tamno sivog auta, onda samo malo pretrljas sa vodenom smirglom p2000 ili siva skoc brajt krpa i udaris tvoj boju preko, mogu da ti naprave u spreju boju i lak, nikakva umetnost mada za nekoliko senzora treba bas mizerno boje greota bacati pare na limenke spreja, koje je boje auto tj u koju boju farbas senzore? Edited February 8, 2025 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeaseR 101 Posted February 8, 2025 (edited) Auto je bele boje. Vec sam uzeo boju u spreju i bezbojni lak, treba samo jedan senzor da se ofarba Videcu onda sam to da uradim, da me ne deru za dzabe farbari. Pogledacu na youtube kako da osmirglam posto nikada to nisam radio. Edited February 8, 2025 by TeaseR Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4670 Posted February 8, 2025 jbg za jedan senzor si mogao bilo koji beli spred da kupis na tako maloj povrsini se nece ni primetiti razlika u nijansi ili belu foliju da prelepis ocas posla nego da se zezas i bacas pare na boju i lak koji ces da prsnes 2 puta i ostatak da ti stoji bez veze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeaseR 101 Posted February 9, 2025 Danak neiskustvu 2000din 1 OMP reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites