Desmo 470 Posted November 28 https://www.randakksblog.com/one-in-a-million-allan-zahrts-million-mile-gl1000/ 2 Reacher Gilt and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 17529 Posted November 30 Veoma očuvan 323,prodaje moj drug Vojin https://www.facebook.com/share/82fTGyHojCWSwbiV/ 2 nemanja84bg and alfini0507 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2090 Posted November 30 (edited) Moj drugar se isprevrtao sa time, al ne da je bio dobar autic, ovako prost ali isao kao nevreme Bila u onoj sivoj tamnija varijanti ... super autic, ja sam tad gledao 323f , na vozacevom mestu kao da pilotiram francuskim rafal C avionom, bukvalno zalegnem i niska pozicija Edited November 30 by nemanja84bg 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 17529 Posted November 30 900kg a skoro 90ks... 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2727 Posted November 30 Meni kazu da 900kg i 95ks je sporo 2 nemanja84bg and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4754 Posted November 30 Ako blizu 100ks po toni nije korektno stvarno ne znam sta reci... 2 neshtry and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2090 Posted November 30 Taj auto je leteo bukvalno , unutra je imao sve sto treba i dizajn je bio klasika japan ... ali leteo je blesavo, gumice su tanke kao fabrika ali kad bi mu nabili sire ide to lepo na stazi , iskusan vozac bi mogao da cepa prvo mesto na hobi kupu , al opusteno. 1 1 neshtry and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3046 Posted November 30 To je bila glavna odlika japanskih automobila nekad, lagani automobili a motori solidne snage, mi smo imali toyotu korolu e90 1.3 sa 75 konja bas dobro isla u to vreme u odnosu na mnoge jace automobile 3 nemanja84bg, neshtry and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4754 Posted November 30 Zar nisu svi bili lagani ranije, a pogotovo ti auti B/C segmenta, golf 2 bio takodje 900kg sa 90ks (1.8 obican), serija 3 (e30) bila nesto tik iznad 1000kg, a D segmen itd Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3046 Posted November 30 pa nemam pojma ali japanci su se nekako isticali, sve te japance koje sam probao u to neko vreme su ostavljali odlican utisak, bolji od evropske konkurencije. Imao sam i golfa mk1 u slicno vreme 1.6 75 konja ali tojota bolje isla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 17529 Posted December 1 Golf II 1.8 je bio jači od tone za koju mrvu,ali je lepo povlačio.Kadat suza 1.6/90 ks je mrvu ispod tone i taj povlačio dobro,ali ova Mazda ima 16 ventila i više obrtnog pa lepi za sedište kao blesava... Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3046 Posted December 1 (edited) vozio sam svasta nesto u tom periodu i iz tog perioda kasnije i uvek kazem ta kola su slabije isla od danasnjih i na papiru i u praksi ali su mnogo lepsi utisak i dozivljaj ostavljala, ja kad se setim moje 33ke 1.7 QV kako je taj auto isao i zvucao a realno isao je isto na papiru kao moj punto al je utisak bio neuporedivo bolji. Pa clio wiliams kakav mi dozivljaj ostavio da mi je posle RS bio smesan iako 50 konja jaci i par sec brzi. Edited December 1 by OMP 2 MiloshBg and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 13427 Posted December 1 Kratko Sam vozio Alfu 33, lezala je ko zmija, niska, I vitka. Nekih 100ks, boxer. Prelepa voznja. I pouzdan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21602 Posted December 1 Od svih japanaca 90-ih najveća želja mi je bila Honda CR-X 1.6 16v 160ks 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4754 Posted December 1 Meni je takodje crx 160ks dugo bio zelja dok ga nisam oladio na miseluku sa cipovanim grande puntom mjet, tad me je minula zelja Послато са SM-A528B помоћу Тапатока 1 1 igor0511 and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1506 Posted December 1 CRX vtec je bio 150 konja, a naredna generacija civic-a vti je bio sa 160... 2 Axic and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2090 Posted December 1 Bila je i crx naredna generacija sa tim vti motorom , lici na neki mali kabrio ...lepa serija skroz posle su probali sa crz modelom isto retkost na drumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3046 Posted December 1 7 hours ago, shuxx said: Kratko Sam vozio Alfu 33, lezala je ko zmija, niska, I vitka. Nekih 100ks, boxer. Prelepa voznja. I pouzdan. moja je bila prva serija restyling, 118 konja ali naknadno doradjena u CH (strauli motorsport) tako da ne znam sta je sve radjeno i kolko je konja imala ali ozbiljno isla, kocila i lezala, znam da je kompletan izduv sa sve granom bio supersprint, da je imala sportske amortizere i opruge (bilstein-jamex kombinacija), sportski filter, itd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 13427 Posted December 1 Muslim da je bila 1.5L od oko 101 ks, Ako ne gresim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1506 Posted December 1 28 minutes ago, nemanja84bg said: Bila je i crx naredna generacija sa tim vti motorom , lici na neki mali kabrio ...lepa serija skroz posle su probali sa crz modelom isto retkost na drumu To je bio takozvani Del Sol, a na nekim trzistima se zvao crx del sol pa cak i civic del sol. Izuzetno redak auto, bilo ih je par komada u Srbiji. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3046 Posted December 1 to je bio lep auto, pamtim je iz spota ceca i zeljko sasic 1 1 nemanja84bg and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2578 Posted December 1 Meni se veoma svidja ovaj auto,imao je moj teča iz nemacke,pa sam ga par puta vozio,jos pre vise od 20 godina.Oodlican auto,još taj je bio 2.0 110 konja,naravno benzin,Isao je kao raketa,i imao je oko 1200 kila.Ppose je uzeo isto galant novijer generacije,još jači oko 140 konja https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25193340/mitsubishi-galant-gls?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 2 MiloshBg and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3046 Posted December 1 (edited) galant je bio ozbiljna masina ali meni se lancer vise svidjao dobar primerak iz oglasa to se danas retko srece al fotke su mu uzasne. Edited December 1 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21602 Posted December 1 4 hours ago, OMP said: to je bio lep auto, pamtim je iz spota ceca i zeljko sasic Gde se seti toga jbt Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5920 Posted December 3 (edited) On 12/1/2024 at 9:55 PM, OMP said: ... dobar primerak iz oglasa to se danas retko srece al fotke su mu uzasne. E da su samo fotke užasne... On 11/30/2024 at 7:50 AM, neshtry said: Veoma očuvan 323,prodaje moj drug Vojin https://www.facebook.com/share/82fTGyHojCWSwbiV/ Ja je gledao, stvarno dobar autić. Ne kontam da još nije prodata... A prodavac ima jedva 20+ godina tako da Ne znam kako ti je drug kad si ti tu negde mojih godina, dakle x2 Mala šala, ne zameri. Već sam je video ovako nekako, kad mi ulete Polo GTi i iskreno - zajebah se Moooožda me ovo razmišljanje pusti kad Polo dođe kod mene i kad ga pustim u pogon, ali za sada je samo poluditis nervozis Edited December 3 by PremieRacing Quote Share this post Link to post Share on other sites