ostoja 60 Posted May 11 Kapara :). Ili je mozda avans? Hm? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4766 Posted May 11 Verovatno uvezen za nekoga ali okacen da se izreklamira taj plac i ostali oglasi Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted May 11 Njima ne treba reklama, vrlo su poznati kako alfistima tako i šire.Sent from my 2203129G using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4766 Posted May 12 (edited) Sto im ne bi trebala besplatna reklama? Ceo svet zna za koka kolu pa se i dalje reklamira. Edited May 12 by dekirs Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1380 Posted May 12 (edited) 13 hours ago, bane1321 said: Auto je brutalan, nego ne kapiram što prodavci stavljaju ovo rezervisan sa sve razmacima (ajde svario sam ono novx3 ili d i o d a)? Čemu? Ako ga je neko rezervisano, verovatno ga je i kaparisao - ako ga nije kaparisao, što onda pišu rezervisan sa sve razmacima? na PA u naslovu modela nisu dozvoljene neke reci (napravili su bazu reci koje ne mozes da stavis) pa se zato prodavci snalaze da ih napisu na neku foru tipa sa razmakom ili spojeno ili x3 i sl. varijante, koje nisu u bazi koju PA ima. Svakako glupa fora sa obe strane, ne znam sto ovima na PA smeta da pise NOV ili sl. kao ni prodavcima da to stave u naslov ako vec mozes u opisu a i ta fora NOV i sl. odavno prevazidjena u narodu Edited May 12 by OMP 1 bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 675 Posted May 12 Evo jedne dileje. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21313187/subaru-wrx-sti?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 2 1 shuxx, knezevic76 and dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5041 Posted May 12 12 hours ago, ostoja said: Kapara :). Ili je mozda avans? Hm? Koliko se sećam (drugarica advokat mi je objašnjavala) na kaparu ide kamata, na avans ne. 1 hour ago, OMP said: na PA u naslovu modela nisu dozvoljene Zamisli kakve bravure od literarnih radova bismo onda videli! Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1380 Posted May 12 (edited) 25 minutes ago, Bingodalton said: Evo jedne dileje. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21313187/subaru-wrx-sti?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 stoji taj vec duze vreme a i stajace sigurno Edited May 12 by OMP Quote Share this post Link to post Share on other sites
ostoja 60 Posted May 12 55 minutes ago, bane1321 said: Koliko se sećam (drugarica advokat mi je objašnjavala) na kaparu ide kamata, na avans ne. Nisam ni ja advokat, ali mi drugar objasnio jedared kapara se daje NAKON potpisivanja ugovora kao obezbedjenje ugovora i vraca se dupli iznos ako te prodavac ispali i proda auto. Ali ako nema ugovora onda se smatra avansom, sve i da si je izjavom i ti i prodavac proglasio kao kaparu. A avans se vraca u iznosu koji si dao. 3 knezevic76, Woodoo and bane1321 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 558 Posted May 12 U nas Srba postoji jedna stvar, a to je REC. Doduse sve nas je manje koji je postujemo... 3 nobutado, MS PK and Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 6370 Posted May 12 Vidis kako pazen auto, parkira se metar od ivicnjaka da sacuva felne... 3 1 Quadrifoglio Verde, shuxx, bane1321 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 869 Posted May 12 gle cenu , pa kako ga nije sramota? ima za 60 000 ferrari 360 modena kakve oces 1 SalacUE reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vilota032 165 Posted May 12 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20706452/fiat-grande-punto-abarth Oprostite ako se ponavljam, prodajem licno moj auto. Za forumase 6150 eur Iskocila mi je lepa e60 u m paketu Sve je kako je napisano i dajem svaku proveru auta Za sve ostalo, ne ustrucavajte se da me kontaktirate 1 1 nemanja84bg and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5041 Posted May 12 @vilota032 Zar nema 6 zvučnika + vufer? 2 nazad, 2 u prednjim + 2 visokotonca kod kvaka? 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vilota032 165 Posted May 12 1 minute ago, bane1321 said: @vilota032 Zar nema 6 zvučnika + vufer? 2 nazad, 2 u prednjim + 2 visokotonca kod kvaka? Lapsus, da... 6 komada + vufer Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15468 Posted May 12 (edited) 38 minutes ago, vilota032 said: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20706452/fiat-grande-punto-abarth Oprostite ako se ponavljam, prodajem licno moj auto. Za prodaju automobila forumasa, imamo odgovarajuci podforum za kupoprodaju. A vidim da tamo vec postoji oglas i da je sve ovo vec napisano - pa ako je vec sve drugarski, besplatno i jos targetirano ka ciljnoj grupi ljubitelja Italijana sa ovoliko clanova, molba da bar ne ponavljamo isti sadrzaj na vise tema. Takodje je pravilo foruma da uz eksterne linkove ostavljamo PrintScreen oglasa. Sadrzaj foruma treba da bude nezavisan i da ima smisla i kada navedeni link bude izmenjen ili obrisan. Hvala unapred . Edited May 12 by Ivan 3 1 shuxx, nemanja84bg, djomla and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Quadrifoglio Verde 9227 Posted May 12 12 hours ago, Bingodalton said: Evo jedne dileje. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21313187/subaru-wrx-sti?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 Okej 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 869 Posted May 13 Hahahaha pobeda ja bih mu oprostio @Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
vilota032 165 Posted May 16 On 5/12/2023 at 10:02 PM, Ivan said: Za prodaju automobila forumasa, imamo odgovarajuci podforum za kupoprodaju. A vidim da tamo vec postoji oglas i da je sve ovo vec napisano - pa ako je vec sve drugarski, besplatno i jos targetirano ka ciljnoj grupi ljubitelja Italijana sa ovoliko clanova, molba da bar ne ponavljamo isti sadrzaj na vise tema. Takodje je pravilo foruma da uz eksterne linkove ostavljamo PrintScreen oglasa. Sadrzaj foruma treba da bude nezavisan i da ima smisla i kada navedeni link bude izmenjen ili obrisan. Hvala unapred . U pravu si, moja greska. Hirovit potez sa moje strane, zeleci da se sebicno sto pre "resim" skorpijice sa kojom sam za godinu dana doziveo samo blistave trenutke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1380 Posted May 18 neke teske droge.... https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21613096/suzuki-jimny-edition-green?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 1 2 igor0511, Quadrifoglio Verde and Bingodalton reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 883 Posted May 18 "Djip" 1 Bingodalton reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted May 18 Ima na forumu experqta za Terence pa nek kažu dal vredi i koliko košta da se isti takav poruči nov.Sent from my 2203129G using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 21252 Posted May 18 Ko su forumski eksperti za terence? Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted May 18 Pa npr Goran Zemun, on ima terenca, mislim čak Suzukija.Sent from my 2203129G using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 1380 Posted May 19 (edited) Nov kosta 30k kod nas, polovni su oko 25, (preko su dosta skuplji) ali to ne znaci i da vredi, jeste dzimni sam po sebi skup autic, ne znam zbog cega ali opet 50 soma dati za takvu igracku mi je bas bolesno, takodje ne razumem napucavanje sve ove opreme a kaze "Dzip nije ulazio u off-road i vozen je samo kada je suncano vreme" pa koja je onda svrha?? Edited May 19 by OMP 1 SalacUE reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites