OMP 971 Posted July 28, 2022 pa vrlo je diskutabilno za tehnicki zbog farova sa xenon projektorima, bocnih migavaca i dnevnih led svetala, meni su sad na teh. kenjali zbog led pozicija u farovima ali kao ajde ovaj put pusticemo te. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 605 Posted July 29, 2022 haha ma moze da ti je auto perfekcija uvek ce nesto da nadju, mene otfikarili na svemu sto moze, te za promenu adrese, istu su naplatili za novu saobracajnu 5,6000 ! eno preko e uprave 1500 ako je jos uvek ista, Da li je moguce prosle godine mi bio 21400 , ove godine 31400 sa zamenom saobracajne premijski stepen nepromenjen neverujem da je tehnicki toliko poskupeo. 5000 za stajanje u redu nerazumem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pluto 448 Posted July 30, 2022 Nemam komentar, mozda je nekim ljudima ovo zanimljivo da rade, ali meni bez ukusa https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/18617689/audi-a3-20tfsi-s-line-rs?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0 2 1 Woodoo, nemanja84bg and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 12773 Posted July 30, 2022 Ovo se radilo početkom '90-ihSent from my SM-G770F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 605 Posted July 30, 2022 Jao video sam ovog, hahaha ma pravi je zmaj, saren kao kineska nova godina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10266 Posted July 31, 2022 Po meni,ovo je prava gedora 1 1 nemanja84bg and SalacUE reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 971 Posted July 31, 2022 dal ima nesto ruznije kad uradis folije a onda otvoris vrata i vidi se orig. boja, ili radis sve kako treba ili nikako....a mogo je jos neku rs nalepnicu da stasvi unutra nema ih dovoljno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Decak Iz Vode 123 Posted August 2, 2022 U fokusu mi je jedan Focus. Ne u smislu potencijalne kupovine (meni je platezno nedostupan),vec kao lep primerak iz oglasa. Zapravo hocu da pitam iskusne lisce i vukove sa foruma:da li je ovo previsoka cena i (ako jeste) zasto? Meni,kao laiku,ovo ne deluje (toliko) lose i skupo. Uzimam u obzir godiste, predjenu kilometrazu,cinjenicu da je kupljen nov u Srbiji, registrovan, prvi vlasnik itd. Takodje (iako nisam dovoljno upoznat) Ford ima dobre aute (mada bih rekao da su i potcenjeni kod nas),ovaj mi je veoma lep dizajnom,a cini mi se i da je paket opreme vrlo pristojan. Ne znam mnogo (skoro nista,zapravo) o ovom benzinskom motoru;mozda mu je to neka slaba tacka? Ako je neko dovoljno dokon,da na ovu vrucinu,napise koju rec. Da imam ovu lovu,evo ja bih ovako polu-nesikusan uzeo ovaj auto u razmatranje. Sta bi ste mi rekli kao argumente 'za' a sta 'protiv'? https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19975579/ford-focus-15?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 3 dach@, Loon123 and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 586 Posted August 3, 2022 Godinu dana star auto, šta može da mu fali? Očigledno je odradio šta je trebalo čoveku, prešao je 28.000km za kratko vreme, a to bi značilo da je verovatno vožen na otvorenom i da je kao nov u svakom pogledu. Motor nije nov, ne znam da ima nekih problema. Više puta sam ga vozio u rent-a-car, i manuelac i automatik, sasvim je to sve OK. 1 Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Decak Iz Vode 123 Posted August 4, 2022 21 hours ago, nidza said: Više puta sam ga vozio u rent-a-car, i manuelac i automatik, sasvim je to sve OK. Jel to turbak ili atmo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6085 Posted August 4, 2022 To bi trebalo da je atmo, koji se prodaje samo u siromasnijim trzistima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10266 Posted August 4, 2022 Atmo je taj motor,onaj malecni trocilindraš je turbo Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 12773 Posted August 4, 2022 To bi trebalo da je atmo, koji se prodaje samo u siromasnijim trzistima...Ja nisam ni znao da još uvek guraju atmo u Focusa. U mk3 je bio 1.6 atmo, za ovaj 1.5 nisam imao pojma da uopšte postoji, nikad čuo Sent from my SM-G770F using Tapatalk 1 1 Decak Iz Vode and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 5017 Posted August 4, 2022 Ja sam isto pomislio da je 1.5 ecoobost sto je turbo motor (cini mi se da je bio i motor godine nekad) 3 nemanja84bg, Decak Iz Vode and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 586 Posted August 4, 2022 I ja sam mislio da se o turbu priča. Je'l moguće da ima atmo i dalje? 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Decak Iz Vode 123 Posted August 5, 2022 Nisam bas siguran da bih (da ih imam) dao tolike novce za auto koji nema turbo pogon.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6085 Posted August 5, 2022 I Renault je imao tih godina 1.6 atmosferca u Meganu mk4. Prosto nekim ljudima stvarno nije bitan pogon, a ako je ovo ostalo zadovoljavajuce, sto da ne... A s obzirom na kakvom glasu je Fordov 1.0 turbak, mozda ovaj atmo i nije tako losa opcija Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 12773 Posted August 5, 2022 U početku ni jedan ecoboost nije bio na dobrom glasu, ne samo 1.01.0 su sredili sa redizajnom u mk3, za ove ostale 1.5 i 2.0 nemam neka saznanja. Mada ni ovi ti-vct atmo nisu nešto bogom dani. Sent from my SM-G770F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 2822 Posted August 5, 2022 Fordov 1.5 se ne zove ecoboost nego ecoblue https://www.auto-data.net/en/ford-focus-iv-active-hatchback-generation-6417 Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6085 Posted August 5, 2022 To je dizel, a benz je ecoboost... 6 dekirs, totti, TheWickerMan and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 605 Posted August 12, 2022 vidi mu se malo prednji branik sta znam , nije los ali ono prodaje se posle male kilometraze hmm. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vilota032 126 Posted August 20, 2022 (edited) https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20303944/alfa-romeo-brera-24-skyview?attp=p9_pv0_pc0_pl11_plv0 bas mi se dopala Brena, samo felne u sivo ili da se kupe od TI modela Edited August 20, 2022 by vilota032 Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6085 Posted August 20, 2022 Dobro bi dosla sedista i cajgeri sa facelifta Na 2.4 oce da puca glava kod 5.cilindra, neki drugari imali muku s tim, bas na Breri, al osim toga, dobar motor i interesantno, veoma afin zvuk ima Sent from my iPhone using Tapatalk 1 vilota032 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vilota032 126 Posted August 20, 2022 6 hours ago, horvat said: Dobro bi dosla sedista i cajgeri sa facelifta Na 2.4 oce da puca glava kod 5.cilindra, neki drugari imali muku s tim, bas na Breri, al osim toga, dobar motor i interesantno, veoma afin zvuk ima Sent from my iPhone using Tapatalk dobro bi onda dosao i fejslift motor 210 ks stvarno? nisam znao za to pucanje glave, je l to učestali problem ili? 1 horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 6085 Posted August 21, 2022 Navodno su poznati po tome: 4 4 neshtry, Milutinac, vilota032 and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites