MarkoFaca 2 Posted November 23, 2009 Skini obavezno oznake sa gepeka! Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted November 23, 2009 Oznake sa gepeka se skidaju,znak na haubi ostaje.Sto se tice cena farbanja komplet auta ne znam,morao bih da se raspitam kod njega ali sve zavisi koji auto i koliko posla ima oko istog,a da Goran zna znanje stvarno zna.Kao sto rekoh par postova iznad materijal je ispao oko 11k dinara a on za ruke ne uzima nista,znaci moja dobra volja koliko cu dati a naravno da cu ga castiti.@boki sta sa lajsnama sa vrata? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted November 23, 2009 Pa belo brate.Ako si odradio branike i retrovizore i ides na clean look,logisno bi bilo da uradis lajsne,a bogami i kvake,ako si perfekcionista.Da bude ko grudva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted November 23, 2009 Razmisljao sam o tome kad sam planirao radove,ali nekako mi se vise dopalo da ostanu ovakvi kakvi jesu tj. crni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted November 23, 2009 OK,stvar ukusa.Meni samo clean look Puntici imaju tezinu i ozbiljnost.Na kraju pogledaj slike uspelijih kreacija.No,daleko od toga da ce malo crnog da ga pokvari... Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted November 23, 2009 Nadam se da ce ovo sto radim biti prava stvar.Volim da ima jos uvek ono fabricko na sebi.Kad sam ga preuzeo od tasta nije imao ni sedista,osim prednjih a sad je skoro tu kao putnicki.Komplet enterijer i sve ostale sitnice,malo po malo i eto punto za mene po mom ukusu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
obelix 1 Posted November 23, 2009 aj pitaj Gorana koliko bi bili branici da se odrade pošteno kao tvoji ??? (mogu i ja da asistiram ako to umanjuje cenu...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted November 23, 2009 Mogu da pitam,za asistenciju nisam siguran posto je ovo za mene prijateljski ako ti asistiras sta onda on da zaradi i od cega da hrani sitnu decu Idem u sredu da obrusimo spric git koji on baca sutra na branike pa cu ga pitati i poslati na pp,da ne pravimo od teme pijacu pa da nas admin Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted November 27, 2009 Trenutno puntic izgleda ovako,radovi su se malo oduzili zbog hladnog vremena i posla kog ima dosta na obe strane(mislim i kod majstora i kod mene).Nadam se da nece bas dugo trajati ali trenutno radimo samo vikendom pa cemo videti . Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarkoFaca 2 Posted November 27, 2009 Šta je sa lajsnama na vratima?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted November 27, 2009 ti rece u servisu necu da zurim a ti jos malo i montiras ofarbano Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted November 27, 2009 Lajsna je skinuta iz razloga sto se ta vrata farbaju.Miki nece bas skoro montaza ali i ne zelim da se otegne previse,pa koristim svo slobodno vreme da radim na punticu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted November 27, 2009 samo laganica. vec si dosta sredio na njemu Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted November 27, 2009 Laganica samo tako i moze da valja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted November 27, 2009 ti bese stavio nove zimske gume?koje behu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted November 28, 2009 Nisam stavio zimske gume,imao sam u planu kupovinu ali sad trenutno nema kesa za to.Verovatno cu staviti sledeci mesec.Koliko sam nesto nacuo po ovom novom zobs-u ce biti obavezne zimske gume na pogonskoj osovini,sad dal ce stvarno biti ili ne pitanje je sad? Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted December 17, 2009 Branici ofarbani i ispolirani,ali zbog loseg vremena i mojeg kolena koje sam povredio pri padu na ledu :( jos nisu montirani,svejedno ne bih mogao da vozim.Nadam se da cu do vikenda stati ponovo na noge pa sledi montaza i naravno slike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted January 17, 2010 Konacno su radovi zavrseni .Kako je sve to ispalo pokazace slike,sad trenutno stavljam slike dok su jos uvek trajali radovi i pre same zavrsnice farbanja.Hocu da napravim poredjenje nekad i sad pa cu ovih dana napraviti malu galeriju i videcete kako je sve ispalo.Moram da kazem ,jeste da se malo oduzilo ali se na kraju isplatilo posto je totalno drugi auto ja sam prezadovoljan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted January 18, 2010 Ipak ne mogu da odolim pa evo nekoliko slika,jeste da je malo sad prljav pa se ne vidi kako je sinuo ceo auto posle poliranja ali promena je ocigledna. Evo toliko za sada pa izvolite komentarisati! Quote Share this post Link to post Share on other sites
SasaBgmk2 0 Posted January 18, 2010 Svaka čast... Ispalo je fantastično... Sve pohvale... Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted January 18, 2010 Hvala,hvala radjeno je sa velikom ljubavlju i strpljenjem.Kad bih mogao sad da mu obujem neke felnice ali nema se sad trenutno,tako da cu verovatno za sada uzeti samo nove ratkapne posto su ove uzasne,mislim oguljene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted February 5, 2010 Sta mislite o ovome, kako mu cuce? Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted February 5, 2010 Ove mu ne cuce nikako a kad bi ih kupio cucale bi mu extra Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted February 5, 2010 Pa zato i pitam za misljenje posto ih 99 posto uzimam,samo jos uvek nisam siguran koju dimenziju gume da stavim za moj motor da ne bude mnogo!Felne su 7j pa ne znam kako bi cucala dimenzija 185/50/15(to je i skuplja varijanta za gume-nove) ili 195/50/15? Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted February 5, 2010 Ma 195/50/15 kad vec uzimas 15"... cisto zbog udobnosti Quote Share this post Link to post Share on other sites