Jump to content
Goran
Sign in to follow this  
yuhica

Punto mk 2 1.9 ds

Recommended Posts

Oznake sa gepeka se skidaju,znak na haubi ostaje.

Sto se tice cena farbanja komplet auta ne znam,morao bih da se raspitam kod njega ali sve zavisi koji auto i koliko posla ima oko istog,a da Goran zna znanje stvarno zna.Kao sto rekoh par postova iznad materijal je ispao oko 11k dinara a on za ruke ne uzima nista,znaci moja dobra volja koliko cu dati a naravno da cu ga castiti.

@boki sta sa lajsnama sa vrata?

Pa belo brate.Ako si odradio branike i retrovizore i ides na clean look,logisno bi bilo da uradis lajsne,a bogami i kvake,ako si perfekcionista.Da bude ko grudva.

Razmisljao sam o tome kad sam planirao radove,ali nekako mi se vise dopalo da ostanu ovakvi kakvi jesu tj. crni.

OK,stvar ukusa.Meni samo clean look Puntici imaju tezinu i ozbiljnost.Na kraju pogledaj slike uspelijih kreacija.No,daleko od toga da ce malo crnog da ga pokvari...

Nadam se da ce ovo sto radim biti prava stvar.Volim da ima jos uvek ono fabricko na sebi.Kad sam ga preuzeo od tasta nije imao ni sedista,osim prednjih a sad je skoro tu kao putnicki.Komplet enterijer i sve ostale sitnice,malo po malo i eto punto za mene po mom ukusu.

aj pitaj Gorana koliko bi bili branici da se odrade pošteno kao tvoji ??? (mogu i ja da asistiram ako to umanjuje cenu...)

Mogu da pitam,za asistenciju nisam siguran posto je ovo za mene prijateljski ako ti asistiras sta onda on da zaradi i od cega da hrani sitnu decu :D Idem u sredu da obrusimo spric git koji on baca sutra na branike pa cu ga pitati i poslati na pp,da ne pravimo od teme pijacu pa da nas admin :popo:

Trenutno puntic izgleda ovako,radovi su se malo oduzili zbog hladnog vremena i posla kog ima dosta na obe strane(mislim i kod majstora i kod mene).Nadam se da nece bas dugo trajati ali trenutno radimo samo vikendom pa cemo videti .

1LkcOS.jpg

1tKBL0.jpg

bBx09.jpg

ti rece u servisu necu da zurim a ti jos malo i montiras ofarbano :lol:

Lajsna je skinuta iz razloga sto se ta vrata farbaju.

Miki nece bas skoro montaza ali i ne zelim da se otegne previse,pa koristim svo slobodno vreme da radim na punticu. ;)

Nisam stavio zimske gume,imao sam u planu kupovinu ali sad trenutno nema kesa za to.Verovatno cu staviti sledeci mesec.Koliko sam nesto nacuo po ovom novom zobs-u ce biti obavezne zimske gume na pogonskoj osovini,sad dal ce stvarno biti ili ne pitanje je sad?

Branici ofarbani i ispolirani,ali zbog loseg vremena i mojeg kolena koje sam povredio pri padu na ledu :( :( :( jos nisu montirani,svejedno ne bih mogao da vozim.Nadam se da cu do vikenda stati ponovo na noge pa sledi montaza i naravno slike.

Konacno su radovi zavrseni .Kako je sve to ispalo pokazace slike,sad trenutno stavljam slike dok su jos uvek trajali radovi i pre same zavrsnice farbanja.Hocu da napravim poredjenje nekad i sad pa cu ovih dana napraviti malu galeriju i videcete kako je sve ispalo.Moram da kazem ,jeste da se malo oduzilo ali se na kraju isplatilo posto je totalno drugi auto ja sam prezadovoljan!

rK1ur.jpg 9oJhr.jpg 1xZUqJ.jpg

1xZWVS.jpg rKdY9.jpg rKgsi.jpg

Ipak ne mogu da odolim pa evo nekoliko slika,jeste da je malo sad prljav pa se ne vidi kako je sinuo ceo auto posle poliranja ali promena je ocigledna.

tLII9.jpg tMy59.jpg

bBJT0.jpg bCmNi.jpg tNYTi.jpg

Evo toliko za sada pa izvolite komentarisati!

Hvala,hvala radjeno je sa velikom ljubavlju i strpljenjem.Kad bih mogao sad da mu obujem neke felnice ali nema se sad trenutno,tako da cu verovatno za sada uzeti samo nove ratkapne posto su ove uzasne,mislim oguljene.

Pa zato i pitam za misljenje posto ih 99 posto uzimam,samo jos uvek nisam siguran koju dimenziju gume da stavim za moj motor da ne bude mnogo!Felne su 7j pa ne znam kako bi cucala dimenzija 185/50/15(to je i skuplja varijanta za gume-nove) ili 195/50/15?