Jump to content
Goran

Recommended Posts

Odjavljujem se

Kupio sam, 16VT, realno nije dobar ali radice se sve iznova tako da ce biti

Svi dobri su preskupi ili nisu na prodaju, ovako cu bar sve od 0 da uradim i znacu sta vozim

Predstavljanje kad bude zaliceo na auto, za sad samo jedna mutna :P

IMG_20190208_170300.thumb.jpg.309708c2904f8ed2a49090a930d7a2fa.jpg

Pozdrav ljudi! 

Upravo mi promače jedan (naizgled) prelepi gorepomenuti, i sad iz frustracije gledam ima li ih još u nas na prodaju. Prodaje li ga neko ovde? Koliko često vidite neki simpatičan primerak? Da li vredi uvoziti ih iz inostranstva? Hvala unapred!

Edited by Ivan
Spojeno

@Vlajkan_Khan

Tema je spojena sa postojecom o kupovini Coupea, sigurno ces naci korisne informacije.

Mozes slobodno da otvoris i besplatan oglas, u odgovarajucem podforumu:

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/forum/26-automobili/

Takodje u Predstavljanjima automobila clanova, pomocu Search mozes da nadjes par tema i vlasnika istog:

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/forum/12-predstavljanje-automobila-članova-foruma/

Hvala mnogo! Trebalo mi je vremena da se snađem na sajtu, pa nisam znao gde šta da postavim. Elem, da li neko zna je l uopšte moguće uvoziti kupee iz inostranstva budući da ne zadovoljavaju Euro uslove?

Edited by Ivan
Ne citiraj prethodni post ;)

@Vlajkan_Khan

Nema na cemu ;) . Da probam jos malo da pripomognem, dok se ne ustosis sa forumom. Evo da tagujemo i ako vide i budu ljubazni - da zamolimo za pomoc par kolega koji imaju daleko vise iskustva sa modelom:

@bojke @jevta BG @Backo @ViktorBG @monzaf1

Takodje, u odgovarajucem podforumu imas i neka od njihovih predstavljanja:

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/45141-coupe-20-vt-plus/

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/74455-evo-i-coupe-16vt-u-mom-vlasništvu/

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/78124-fiat-coupe-20-20vt/

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/46714-fiat-coupe-16v-t/

https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/43252-fiat-coupe-20-20v-t/

Edited by Ivan

Pozdrav ljudi.

Posto sam svez sa ovim automobilom, i zelim da se bacim na sredjivanje mehanike, dobro bi mi dosla pomoc oko saveta da mi preporucite nekog mehanicara koji ima iskustva sa Fiat Coupeom u Beogradu. Da budem precizan, motorni prostor nije bas uredan, ima nekih budzevina.. Da navedem primere, kuciste filtera vazduha od Forda, poklopac filtera goriva od drugog automobila, itd.. Zatim imam problem da kad auto stoji na leru, i blago dodajem gas, cuje se zvuk slican kao kada voda zubori.. Onda pritisak u boci za antifriz.. Pa hocu sve to da resim, jer auto planiram da duze zadrzim kod sebe.. 

Prvi auto mi je Astra G, i o Opelu znam bukvalno sve, sa Fiatom sam pravi pocetnik.

Ako neko zna nekog postenog majstora, dobro bi mi dosla pomoc..

Hvala unapred ljudi.

Edited by neshaoct
spojeno

Dobar dan, zelim kupit fiat coupe 1.8 benzinac. Informacije su dole u oglasu (220.000km presao, 3500e cena). Da li se isplati na tu cenu? Sta moram proveriti prilikom gledanja auta? Ovo mi nije prvi auto, ali ce mi biti prva kupovina auta polovnjaka
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25006011/fiat-coupe-18?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

Untitled.thumb.png.a15a47da62f96d49b642d31f90404f3f.png

Edited by Ivan
Spojeno, sredjen PrintScreen

Interesantan auto i kako vreme protice postaje sve interesantniji. Koliko se secam taj motor je "svilen na radilici" u smislu da vrlo lako osteti lezajeve na istoj. Hladan motor odmah pun gas i eto belaja sa lezajevima. Pretpostavka je da je auto "teran", pa obrati paznju na hladan start, ima li zvukova pri paljenju, kako se gasi lampica od ulja i da li dimi. Estetika je verujem izuzetno skupa za taj model.. Za tako neki auto moras biti zaljubljenik i entuzijasta. Srecno, prenesi kakav je ako ga pogledas. 

Edited by MiloshBg

kako su ofarbane maglenke.. no koment..
u svakom slucaju ovo je povoljno ako je dobar motor..

@boban HD

Nepotrebno otvorena tema spojena je sa postojecom o kupovini Fiat Coupea. Tako da mozes da procitas i dosadasnja iskustva.

Da probam da pripomognem i tagujem neke od vlasnika, ako imaju neki savet.

@zipa13 @bojke @ViktorBG @Backo

Meni ovaj auto deluje bas pregazeno. 

A i najslabiji motor u njemu, za te pare, sa tim motorom, morao bi da bude u vrhunskom stanju, sto on ocigledno nije. 

Moje licno misljenje je da preskocis ovaj auto, i pojuris neki turbo. 

Coupe 2.0 turbo je bas redak, ne prodaje se ovde uopste, a u inostranstvu cene vecinski idu preko 10 hiljada evra. 
Pojavio se neki coupe sad na oglasima, ali ono skupa cena od 4500e, ja mislim da je realnija 3000? ne znam koliko je realisticno uopste uzeti coupe-a, mozda bolje mustang ili mx-5 
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25339797/fiat-coupe-coupe?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0

Untitled.thumb.png.b6f8e98dfb912eaac51d4798b9185fe7.png

Edited by Ivan
Ne citiraj prethodni post, dodat PrintScreen oglasa

@boban HD sta trazis kod auta, fiat coupe i mustang ne idu u istu recenicu, drasticno suprotni automobili, jedan je auto manje kubikaze sa prednjim pogonom, drugi je auto vece kubikaze sa zadnjim pogonom. Budzet mislim da je takodje razlicit.

Predlazem ti da odredis prvo budzet za kupovinu, onda recimo karoseriju, pogon, zeljeno ubrzanje itd.

Da ne gubis vreme na nesto sto mozes u startu eliminisati, bilo zbog neuklapanja u budzet, pogon, performanse itd.

A onda mozda vidis i nesto sto se uklapa u zeljene parametre sto dotle nisi ni gledao.

Hmmm? Coupe, Mustang, mx5. 

Na kraju će pasti bavarski kompromis i uništiti snove.

Iskreno ne bih želeo ali tako to na kraju biva.

Retko konstruktivan i koristan post :)

Ne zanima te da pomognes, niti sta ce uzeti, samo da nije bavarac, jer su oni kod kupaca koji zele kupea poznati kao kompromis koji unistava snove.

Mozda to govoris iz svog nezadovoljstva passatom, ali eto tvoj passat karavan od 100ks nije kompromis koji unistava snove, vec izvor zadovoljstva, a sa tudjim novcanikom treba da se vozi mustang od 4000 kubika :D

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

6 hours ago, vagenovac said:

Mozda to govoris iz svog nezadovoljstva passatom

Nisi ispratio, Zvezdo pazario Grande habarta još otoič. ;)

Šta misliš, što je sve ređe na forumu? Nikako da ga izgustira, jbg. :whistle:

Nije kompromis nego želja koju sam si ispunio. Sa Pajom sam prezadovoljan ,radni auto Abarth za vikend npr danas ako bude suvo. A i ja želim Mustanga samo..

A i Abartha sam želeo tako da...

Opa, kakav preokret, ipak moze da se ispuni zelja i bude prezadovoljan i sa pasat karavnom od 100ks, kao i puntom, bez rusenja snova.

Klasicna domaca prica, gde se najbolje zna sa tudjim parama i zeljama :) 

Pa tako ti je to, dok si živ mo'š biti samo subjektivan, objektivan jedino kad krepaš. :thumbup:

Nekome je dovoljno i sto konja, a nekome je i trista malo.

Ja se ovde odjavljujem, da ne spamujem više temu. :cheers:

Nije stvar u subjektivnim već u duplim aršinima.

Kao ovo gore, licno je prezadovoljan sa sto konja u zeljenom kompromisu, ali gorke suze lije nad tudjom sudbinom.

Paradoks da je prezadovoljan sa onim sto kaze da je recept za rušenje snova, pa odakle se nametnuo takav zakljucak.

Sent from my SM-A556B using Tapatalk