Mirko_NS 19 Posted October 30, 2018 (edited) Za pocetak je zaista najjednostavnije proveriti ispravnost akumulatora - za pravu proveru merenje napona nije dovoljno, sem ako akomulator nije bas zavrsio svoj radni vek, te je potrebna provera aku-testerom. Zatim da li su kleme dobro stegnute za "+\-" izvode akumulatora (kao i da nema rdje) i da li je provodnik koji ide od "- " izvoda na sasiju vozila (tzv. "masa") dobro stegnut na sasiju i da nema rdje. Ako je to sve ok - tek onda treba krenuti dalje u istrazivanje. Edited October 30, 2018 by Mirko_NS 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nenad6 0 Posted October 30, 2018 Zamenuo sam tablu i sad mi pokazuje i obrtaje kako treba i koliko brzo idem samo i dalje temperaturu nabija cim se da kontakt, probao sam i da zamenim davac temperature ali opet ista stvar, imate li neki drugi predlog Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 595 Posted October 30, 2018 To ces morati na dijagnostiku negde. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 1886 Posted November 1, 2018 @Nenad6 zeza te masa na vozilu. Napisao sam ti vec u onom drugom postu, idi kod elektricara, ali kod nekog kvalitetnog, neka ti proveri kablove od mase, i po potrebi zameni kabal ili pojaca masu. 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6659 Posted November 1, 2018 Slazem se sa kokegom Sedlicem. Lici na losu masu. Probaj prvo sam da dodas hedan kabal od sasije (nekog srafa npr gde je cisto) do minus kleme-kabla pa proveri. Proveri i ostale mase koje vidis ovako sam pa ako ne resis onda do elektricara 1 Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nenad6 0 Posted December 7, 2018 Problem je bio do kmpjutera koji je sad kupljen ali ne znam kako da zamenim bravu, ima li neko od vas iskustva sa tim i dali moze da objasni kako se to radi?Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko372 0 Posted September 24, 2019 (edited) Dobar dan svima, imam problem na lybri, pojavljuje se CHECK/trip K.O. Izgubi mi se sve na tablii ne rade mi nazad pozicija i stop svetlo. desava se povremeno, a ponekad i kada ugasim ostane indikator da su svetla upaljena i lampice oko konzole borda gore. Molio bih savet ako neko zna. Hvala Edited September 24, 2019 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites