Markobgd 610 Posted February 19, 2018 Upropastio Golfa Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 16614 Posted February 20, 2018 Послато са LG-H440n уз помоћ ТапатокаOvaj mi se,zapravo dopada!Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2653 Posted February 20, 2018 Ovo nije za gedoru, da li se nekom svidja ili ne je jedno, ali ovo je kvalitetno odradjeno i prilicno neizbezno jer je ispod haube motor, ceo pogon (sva cetiri tocka) i oslanjanje od Lancie Integrale. Mislim da je bilo price da ima 265-285ks... Imam negde slike veceg dela projekta. Prodavao ga za 10.000e 2 Dezurni and Srkii reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bingodalton 779 Posted February 20, 2018 Yugo HF Integrale Izgleda mocno tako zbudzen. Kockica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DraganUS 450 Posted March 12, 2018 1 PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted March 12, 2018 Jaka mašina, puno troši, pa mora da se tera na TNG, i to atestiran, ima nalepnicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trofeo 115 Posted March 21, 2018 Samo mu fali neka vatra na haubi i to je to Inace u ekstra stanju auto samo one sitnice da se srede,a sto se raspada to nema veze to se ne racuna u ulaganje Garantuje po zelji Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2502 Posted March 21, 2018 On 3/12/2018 at 9:08 AM, marko.jovanovic said: Jaka mašina, puno troši, pa mora da se tera na TNG, i to atestiran, ima nalepnicu izgleda da je cipovao plinski uredjaj,pa zato mora 4 rore Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 351 Posted March 23, 2018 On 3/21/2018 at 6:17 PM, ØAT HGT said: Covek nije hteo ksenone na onim originalnim fenjerima 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Irena HGT 2139 Posted April 7, 2018 Ovo je neka opasna mašina 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 808 Posted April 7, 2018 Ne neka mašina - nego Golf!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1004 Posted May 9, 2018 Mogu svasta da razumem ali, koj mu je ovo na vratima??? Koja je poenta, svrha? Uopste ne kapiram... 2 danko and Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted May 9, 2018 Koje...ovo? I ja to ne razumem, a vidjam cesto 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1004 Posted May 9, 2018 Ne, to su wind deflektori i imaju svrhu. Smanjuju sum vetra i sprecavaju kapanje kise po unutrasnjem delu vrata. Nego ove dole budze na limu vrata. Ne znam kako to ni da nazovem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 5994 Posted May 9, 2018 Ma znam sta si mislio, nego meni bljak kad vidim i te wind deflektore... Quote Share this post Link to post Share on other sites
djomla 8394 Posted May 9, 2018 Ovaj i ćumur stavlja kad uzima pljeku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 852 Posted May 9, 2018 Ova sranjca jesu ružna, ali rade posao, možeš malo da otvoriš prozor kada pada kiša 2 electronizer and totti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
vagenovac 4624 Posted May 9, 2018 Sto bi otvarao prozor kad pada kisa? Ako magli onda klima radi posao To mi je nekako za auta 80tih, golfove dvice, kadete itd Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13176 Posted May 9, 2018 Nisi pušač, pa ne znaš zašto 1 bit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shomispc 852 Posted May 9, 2018 On 5/9/2018 at 10:00 AM, vagenovac said: Sto bi otvarao prozor kad pada kisa? Ako magli onda klima radi posao To mi je nekako za auta 80tih, golfove dvice, kadete itd Pa nemam pojma, ja sam od onih koji više vole da otvore prozore nego upale klimu.. Osim kada sam baš u nekoj gužvi pa moram 1 bit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites