Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Da sad nesto kupujem, ovu Cromu bih bar pogledao.

Odlazak u servis se podrazumeva, a ko to ne dozvoljava, samo olaksava odluku o izboru :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da je sve tako prodao bi je poodavno. Skoro mesec i kusur dana je u oglasima (možda i više ?), drugo auta sa malom kilometražom (pravom) dosta brzo odu. Zašto kupovao zimske gume kad ima auto za zimu ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo čitam oglas po nekoliko puta i ne mogu da se načudim kako je neko rekao da piše kako auto nije vožen zimi. Jasno piše da auto nije vožen po snegu i soli, a ne zimi. A to što ima zimske gume... pa i treba da ima, čim temperature spadnu ispod 7°C. Pošto je auto retko vožen, možda je i suludo kupovati i letnju varijantu guma, jer će im pre proći rok trajanja nego što ih može istrošiti. U svakom slučaju, kao što neko reče, tu smo da komentarišemo strahote iz oglasa.

Ovaj oglas mi se čini stvarno korektnim, još ako dozvoljava odlazak u servis na proveru i pokaže se da je ok, neko će stvarno dobiti SUPER PRIMERAK!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baš sam pre par dana(nedelja) video oglas na istu foru za nekog Fokusa. Čovek priča kako je auto mažen i pažen, čipovan na 190ks(kako li je samo izvukao toliko iz 1.8 motora?) da bi se smanjila potrošnja :wallbash: , zamenjen komplet Valeo set kvačilo(850e), odrađen veliki servis(jedno 500e)..i održavanje jako jeftino :rofl: . Na kraju zaključak ako se mirno i lagano vozi, auto ne troši preko 5,5l. Sad će verovatno neki penzioner koji mirno vozi da kupi njegovog nabudženog Fokusa da mu troši 5l..I na kraju rečenica koja mene odbija od svakog vozila "Ako nemate para da kupite ova kola ne zovite". Da je jedini na oglasima i da baš takav hoću ne bih ga pozvao kada to napiše.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mazen i pazen, a cipovan da bi manje trosio. Kako da ne, Te stvari su jako i neraskidivo povezane :)

Sve i kad bih imao para, cipovan auto ne bih uzeo sigurno.

"Ako nemate para da kupite ova kola ne zovite" Ovakvu recenicu jos nisam video u oglasima...:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, i svi ga oni čipuju da bi manje trošio :unworthy: Ja sam viđao i da stave sliku sa Drag trke na kojoj pobeđuje i kao auto mažen i pažen, a ovamo mu nabijao obrtaje u crveno kad god je mogao :turned:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je bio najjači neki seljak koji je prodavao 147 1.6 čini mi se i prva slika kako auto ide 210+ km/h i komentar vidite kakav je to auto :wallbash:

@Hardvet kad naletim na neki takav poslaću ti, veruj mi da nije retka tako pametna izjava u oglasima :) Za kupovinu čipovanog automobila se u potpunosti slažem. Nikad ne bih kupio čipovan, ali me mnogo zanima kako bi moj Stilo radio sa blagim čipom i uz moj stil vožnje jer jako lagano po kola vozim i možda jednog dana i pokušam samo zbog promene u potrošnji(ako je istina ono što kaže digitaltuning.ch), ali me mnogo brine šta bi se desilo sa zamajcem i kvačilom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ja bih verovatno probao da imam neki auto iole vredan pomena. Cisto iz radoznalosti. Inace, ni ja ne silujem auto. Sadasnji cesce siluje mene :)

Naravno, ne kod Micka iz Mostanice, vodoinstalatera koji je shvatio da se tu vrti dobra lova, a ne zna da nabroji osnovne delove motora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

b110.jpg

http://www.polovniau...klimaludizeaer/

Znam decka iz vidjenja i nemam neki utisak da je normalan kad ga vidim, ovo mi je definitivno potvrda

auto 96, a on napisao 97, bio je tamno plave boje, stvarno ga nije bilo neko vreme, verujem da je bio slupan pa sad presvucen u foliju da izvadi fleke, mislim sto bi menjao sve sto je naveo i prodao auto nekom da uziva, umesto cd plejera koji siluje skoro svake noci, gurnuo ovaj radio kasetofon verovatno iz caletovog kadeta. A sta trazi u zamenu pa moze samo batine da dobije ... cale mu drzi kafanu pa svaki auto kojim neko dodje u kafanu a malo je skuplji, on slika, zagleda detalje, pita koliko moze da razvije i naravno stavlja slike sa sve informacijama na FB, ko da nekog boli koliko moze da ide taj autp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Izgleda da vlasnik CROME cita ovaj forum - promenio je tekst ispod oglasa

Vozilo je veoma očuvano, nikad pušeno i oduvek garažirano! Vozilo je uveženo sa 3g i pređenih 75.000km. Za ove 4g, koliko sam vlasnik, urađen je veliki servis sa original delovima i sve je ufabričkoom stanju. U Srbiji nije vožen po rizli i soli. Auto koristim za duže destinacije, a za one kraće imam manji auto. Jednom rečju, auto je stvarno izuzetno očuvan i nema nikakvih ulaganja! Ko gs kupi, neće se pokajati!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije lose i kad izace ovakav oglas, po meni nista neobican, u ovakvoj rubrici. Rezultate vidimo. Sad je srocen po meri uz sugestije uvazene gospode sa ovog cenjenog foruma !

p.s.

Druze, potkrale su se neke greskice! :laughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slepi kod ociju,mislim da se tako kaze,a vi razmislite.......

Onaj audi,mislim da ima fabricki kasetas.....

Vozilo nikad nije isto,tj samo u retkim slucajevima,da bude na slici i uzivo....tako dok se ne pogleda dzaba sve.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taj bre mozda vozi sa sobom neki uzivo orkestar,pa ih mozda i bije,pa zato urlaju :)

Edited by Bane23

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napred je koliko vidim Meriva, pozadi G1, motor odgovara po konjaži i kubikaži Jugu, a šta je između to niko ne zna :laughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...