Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Već je tri godine u porodici malo je moja mlada u početku se sa njom očešala sa desne strane, ali to nije toliko veliko ulubljenje. Enterijer je italijanska koža od opreme nema tempomat, navigaciju, i senzore kiše. Ostalo prisutno.

gx1v8WDi.jpg

gx1v8Z7r.jpg

gx1v9aB9.jpg

gx1v9n3S.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

E mnogo mi se sviđa svetliji enterijer u automobilima i ako budem imao prilike da biram auto za sebe i svog jedinog sebe obavezno će biti sa svetlim enterijerom :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zorane, - svaka čast. Jedina zamerka, što nema desnog dela snimka auta otpozadi, ali pretpostavljam da znam zašto.... Zaboravi molim te na onu glupu registraciju, kad se ima ovakva "jahta" - to treba zaboraviti: doći će bolje vreme. Sa 150 konja i 180 km/h na 2500 obrtaja u petoj - ceo svet ti je na dohvat ruke. Makar ga i ne vozao po toj cepidlačnoj Evropi i ravni putevi po Vojvodini su ti sjajni za svakodnevno uživanje. Vidim da su tu i brisači: levi duži sa spojlerom, desni kraći i malo zakrivljen (jel si primetio zakrivljenje! - samo nisam siguran da je u dobrom smeru montirano zakrivljenje). I moja "gospodja" je lako sa desne strane zadnjih vrata "pritisnuta" - ali mi ne smeta - nek joj bude protiv uroka za "nedajBože" nešto gore. Strašan auto!. Uzdavlje da se navozaš ko čovek i da se vidimo!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala svima na lepim rečima. Što se tiče enterijera, svetao enterijer jeste ubedljivo nešto najlepše i naravno najnezahvalnije za održavanje. Koliko puta mesečno čistim i održavam enterijer komšije se već krste.Oduševila me je i koža na tapacirungu vrata deluje starno lepo. Koža nije bela nego svetlo krem izuzetne mekoće (teleća), tečnost za održavanje Turtle lether cleaning. Koža je bila i na patosnicama sa znakom Lancia samo je ispucala pa sam je morao skinuti. Staviču i slike sa desne strane nije ništa strašno više me iznerviralo kada je mlada isekla volan sa prstenjem :crybaby: .

Share this post


Link to post
Share on other sites

kad budes mogao da ostavis auto na par dana, da ga ne vozis, namazi sedista originalnom pavlovicevom masti i pusti da upiju.. definitivno najbolje sredstvo za reparaciju koze, da opet izgleda kao nova i da ima elasticnost...

probaj prvo na nekom manje vidljivom delu, cisto da ne ostavi neki trag....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lep auto,nema šta. :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super auto. Lepa, ali mnogo zahtevna kombinacija boja za odrzavanje. Imao crni auto sa krem unutrasnjoscu pa znam kakve su to muke... :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

danas bas radio jednu mnogo dobru libru ima cak i opciju da na uzbrdicama zadrzi kocnice par sekundi posle pustanja pedale,ocuvan i odrzavan auto do koske

gx1Fmc1i.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemam ništa protiv dama za volanom, medjutim, ta osetljiva i predivna bića ne treba opterećivati teranjem tolikih automobila. Šta će ženi 4.5 metra auto dugačak i skoro 2 metra širok i 1.5 tonu težak!? Da je sreće (kao što nije), dama treba da vozi "107","C1","Y"... malo lupam, ali uz takav auto ide obavezno i jedan manji, ali kad mi nismo u prilici ni bicikle da vozimo, dobro i ovo što imamo. .Oštećen volan se lako reparira. Nadam se da nije iscepana koža, nego samo oguljena. Ako je oguljena, slobodno tankom četkom i crnom uljanom bojom - niišta neće da se primeti, ako je zasekotina, elastičnim gitom popuniti zaselotinu, dobro je palcem utisnuti, pa opet crna uljana farba. Naravno - ništa se neće videti. Čak i onaj koji zna gde je radio neće posle moći da pozna.

Share this post


Link to post
Share on other sites

vidi ti "chichu" sta sve zna!veliki sam ljubitelj lancija cak i bio vlasnik dva komada,jos kad vidim dobro ocuvane i odrzavane odusevim se.nedaj se zoki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svaka čast gosp. Damjanović, vidi se čovek sa iskustvom.

Što se tiče moje mlade da u pravu ste, moj san i jeste da supruga vozi ili Y ili 147 a ja Thesis. Niko mi ne brani da sanjam zar ne? Zamislite samo tu sliku u garaži. Ko zna možda jednog dana... Ovako je Lybra kompromis u kojem za sada oboje uživamo. Inače ja sam odabrao model a supruga enterijer. Pre toga sam vozio Audi 80, Mareu, (kratko) Stilo, pa sada Lybra.

Da videću to sa Pavlovićevom masti, pa ću vam preneti iskustva. Mada sva ta sredstva za održavanje kože traže malo da automobil odstoji, što zbog dejstva što zbog malo jačeg mirisa. Mada nisam siguran kada se automobil neće voziti par dana.

A što se tiče brisača firma desni ima strelicu koja pokazuje smer montiranja firma je Olca. Tako da kombinacija koju nudi ta firma deluje zadovoljavajuće.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nivea obična isto je za sedišta odlična! Dobro da se utrlja uveče, sutra ujutru može da se vozi. (kao uostalom i kožna jakna ili bilo šta od kože - nameštaj i sl) Mada koža ima šmek i kad se malo isprlja, onako nonšalantno, neobavezno... (tri dana brada). Pavlovićeva mast isto odlična, ali treba u petak da se namaže, i da auto odstoji ceo vikend! Mada se sa svim tim "mažama" koža ne pere. pere se razredjenim mlekom sa polusuvom krpom... ma da ih ne dirate uopšte, bela koža je asocijacija na jahtu, luksuz, sreću, ne dirajte ih ništa, uživajte u njima, ništa im neće faliti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...