ivan.ik 625 Posted January 31, 2013 Sashicus, da li te to vidim u Lancia taboru ?Rokne se četri vijka i neće da spadne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sashicus 4 Posted January 31, 2013 ne vidis jos, ali dobro nagadjas Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted February 3, 2013 Sashicus pa buraz probaj da smisliš način da ona ne otpadne nemora ona biti ista sa unutrašnje strane jer unutrašnju stranu niko nevidi, znači nešto klik klak, znam da je teško to smisliti ali na muci se poznaju junaci oduvek je bilo, lako ćeš ti to posle unovčiti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sashicus 4 Posted February 4, 2013 eno nekih poklopaca na limundu/kupindu, cena po komadu od 1300 do 1900 din ako sam dobro upamtio... moglo bi da se razradi pa i da se zaradi nesto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kocka921 0 Posted February 4, 2013 probaj ako mozes da napravis cetiri zubca iz plastike koja bi se spustala iz cilindricnog oboda koja bi sa unutrasnje strane imala mala izdubljenja za neku zicu koja bi ga drzala na mestu...skoro isto kao i na originalnim jel imas link za te poklopce na limundu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted April 30, 2013 Ja sam kupio zahvaljujući kolegi Makiju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
luka75 0 Posted May 14, 2013 (edited) Gde mogu da nadjem cepove za alufelne, majstor mi je menjao dve gume i nije ih dobro stavio...prosto su odleteli ..... felne su 16...... znaci to su oni ukrasni valjda plasticni cepovi koji kriju srafove...Hvala unapred Edited May 14, 2013 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9713 Posted May 14, 2013 Pročitaj sada (nakon spajanja) prethodne postove u ovoj temi, a ako hoćeš original, za GT Stilo 16-ce su nešto oko 20-25 evra po komadu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milos.becejac 5 Posted July 7, 2015 (edited) Da li neko moze da mi izmeri duzinu cepa i unutrasnji precnik posto sam jedan izgubio i hocu da kupim sva cetiri original a auto mi nije u Nisu i ne mogu da izmerim. Jos bolje ako neko prodaje ! Edited July 7, 2015 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9713 Posted July 7, 2015 Pa, ako hoćeš da kupuješ original, samo se javiš ovlašćenom i kažeš broj šasije svog Punta....sve će oni dalje sami da znaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milos.becejac 5 Posted July 7, 2015 Moze li neso neko blize objasnjenje ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted July 7, 2015 Pa, ako hoćeš da kupuješ original, samo se javiš ovlašćenom i kažeš broj šasije svog Punta....sve će oni dalje sami da znaju. Pod uslovom da su na njemu felne na kojima je izašao iz fabrike. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9713 Posted July 7, 2015 (edited) http://www.fiatsrbija.rs/servisi-i-usluge/servisna-mreza.htmlAuto Mig d.o.o.Čamurlijski Put BB, Niš Servis:Telefon: 018/4583-720 i 4583-721e-mail: servis@automig.rs Ili okreni telefonom, ili im pošalji Email. Napišeš im koji auto imaš, šta ti treba, i ostaviš im broj šasije. Onda će oni poslati odgovor tipa:''Poklopci za Vaš auto koštaju toliko i toliko po komadu, rok isporuke je toliko i toliko dana.'' Ili, možeš da pitaš i preko foruma, isto kod ovlašćenog, Milanče će ti odgovoriti:https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=44436 ------------------------ EDIT: @ Markobgd E, onda nisam razumeo kako treba jer sam odmah pomislio da ima originalne (fabričke) alu felne, za koje mu sada trebaju poklopci. Edited July 7, 2015 by neshaoct Quote Share this post Link to post Share on other sites
milos.becejac 5 Posted July 7, 2015 Ja imam sportingove 15. Ali mislim da mi iz fabrike nije izasao sa alu nego sa celicnim 14" Quote Share this post Link to post Share on other sites
baron21 7 Posted June 4, 2020 Savet, gde naci cepove za stilove blade 17" felne? Vec danima pokusavam ali bezuspesno Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8162 Posted June 4, 2020 Po fb, kupujem prodajem...mislim da moze i preko ovlascenog. Za Blade nije problem, meni za Gt vec jeste. Mislim , nasao sam neki krs.. 1 baron21 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
baron21 7 Posted June 4, 2020 Zvao sve redooom, niko nema, pokusacu kod ovlascenog Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20650 Posted June 5, 2020 Kod ovlascenih imas sigurno, samo je pitanje koliko je cena bolnija. Mada moze da se desi i da se kod njih natrci na nesto povoljno. Ako imas klupsku karticu, pitaj kod ovlascenih koji odobravaju 10% popusta na delove, imas spisak na forumu. I da das vise za nove, ali najgore je sto je sa poklopcima prica "ja tebi, ti meni" . Ili, sto kaze Mica - za polovne prati oglase pa kad iskrsne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danko 159 Posted June 5, 2020 (edited) Ako neko ide u Madjarsku... https://fiatalkatreszek.hu/termek/Felniközép/25423 Edited June 5, 2020 by neshaoct dodao printscreen 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8162 Posted June 5, 2020 Za Blade nije problem, pratim i vidim da se pojave cesto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Magnus 5 Posted August 6, 2020 Juce sam po kisi vozio i ispalo mi je jedan cep od felne. Neka retka felna, tesko mogu da nadjem. Ako postoji pogucnost da se nekako izradi po uzorku ili neka druga improfizacija? Hvala Ruzno izgleda bez. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6395 Posted August 6, 2020 jedino da nadjes nekoga ko je raspolozen da izlije ako je aluminijumski poklopac. ako je plasticni onda 3d stampac Quote Share this post Link to post Share on other sites
Magnus 5 Posted August 6, 2020 Plasticni je, jel imate kontakt neki od nekog ko radi to sa 3d stampacem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6395 Posted August 6, 2020 evo sa googla: https://www.infinityprint.rs/usluge rade i skeniranje tako da mogu spram postojeceg cepa. Ako se budes raspitivao javi cenu ovde da znamo, kradu se cepovi evo jos jedan https://www.3dprintplant.rs/product/3d-stampa-kalkulacija-proverite-cenu/ 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Magnus 5 Posted August 6, 2020 Hvala puno, kontaktiracu ih i javljam. Nisam znao da moze, bitno mi je kalup da se uradi, posle ovo plavo fiat moze da se nadje lakse ili zalepi nesto. Quote Share this post Link to post Share on other sites