Jump to content
FAS Goran
chikavili

bahatoparkiram.com / bahatoparkiranje.com

Recommended Posts

Dolijao bahati vozač belog Lamborghinija

 

lambo pauk 1.jpg

 

Bahati vozač skupocenog automobila Lamborgini Huracan parkirao je sinoć svog četvorotočkaša na trotoar u Ulici kralja Milutina, ali tu se nije zaustavio. Kada su radnici JKP ''Parking servis'' prevezli automobil na plac, on je došao, seo u vozilo i pokušao da pobegne. Kako objašnjavaju iz JKP ''Parking servis'', radnici su pomoću dizalica, po nalogu saobraćajne policije, uklonili nepropisno parkirano vozilo i preneli na plac preduzeća na Starom sajmištu. Međutim, ubrzo je nastao problem jer bahati vozač nije imao papire kojima dokazuje da je skupoceno vozilo njegovo.

''Prilikom preuzimanja vozila, kako ne bi došlo do zloupotrebe, odnosno krađe, potrebno je da vlasnik vozila dostavi ličnu kartu i saobraćaju dozvolu, dok korisnik vozila, pored ovih dokumenata, dostavlja i overeno ovlašćenje ili overen kupoprodajni ugovor za to vozilo. Sinoć, malo pre ponoći, bahati vozač Huracana pokušao je da pobegne sa placa ''Parking servisa'', s obzirom na to da kod sebe nije imao svu potrebnu dokumentaciju za preuzimanje skupocenog vozila. Rampa je spuštena na vreme tako da je taj pokušaj osujećen, a radnici preduzeća pozvali su policiju'' - objašnjavaju iz preduzeća.

 

lambo pauk 11.jpg

 

Kako su ranije pisali mediji, vlasnik je mladić koji je ovu skupocenu ''igračku'' dobio na poklon za osamnaesti rođendan, a na društvenim mrežama postavljao je snimke na kojima se vidi kako brzinomer za samo petnaestak sekundi dostiže 200 kilometara na sat, dok automobil zaobilazi ostale automobile i kamione na putu. Direktor JKP ''Parking servis'' Andrija Čupković istakao je da nema zaštićenih vozača i da svaki vozač, koji god automobil vozio, mora da odgovara ukoliko parkira nepropisno.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rusija: Brutalna kazna za vlasnika nepropisno parkiranog automobila

 

184506-skoda k 1.jpg

 

U velikim gradovima se sve češće događa da stanovnici uzimaju zakon u svoje ruke i kažnjavaju vozače koji nepropisno parkiraju automobile. Oni manje ljuti se zadovoljavaju porukama upozorenja zakačenim za brisač, ali sve je više onih koji pribegavaju vandalizmu i prave štetu na nepropisno parkiranom vozilu. Ako je suditi po vestima iz Rusije, klasične metode oštećenja vozila su prevaziđene jer se pojavio novi trend ''kažnjavanja''. Upravo to se desilo vlasniku potpuno nove Škode Kodiaq koji je zagradio trotoar u Volgogradu. Nepoznati počinitelji su ga kaznili na brutalan način: ispunili su sve otvore oko vrata montažnom penom!

 

184507-skoda k 11.jpg

 

O kakvoj se kazni radi pokazuju karakteristike montažne pene: to je odlična zaptivna masa, toplotni izolator i zvučna izolacija. Montažna pena je neophodna tokom instalacije građevinskih proizvoda, ispunjavajući razne pukotine i rupe. Drugim rečima, vlasnik novog Kodiaqa moraće da uloži dosta truda i novca da uđe u automobi, a zatim ukloni penu sa vozila.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svaka čast ali preterano... Tako nije mogao da skloni auto dok šlep nije došao po njega i ostao da blokira trotoar još dugo.

Treba samo vozačeva vrata pa da se danima muči i ulazi/izlazi sa suprotne strane, da mi više nikada ne padne na pamet da nepropisno parkira.

 

 

P.S. inače, ja odoh da kupim tu penu  B)

Edited by PremieRacing

Share this post


Link to post
Share on other sites

@shomispc u Rusiji je sve samo nije pokvareno, pre će biti vazda pijani vozač. Po onim snimcima iz saobraćaja, od kojih je 99% iz Rusije, jedino što vidim na tim snimcima je da su pijane budale i da ne mare za crveno, duplu punu, pravo prvenstva prolaza...

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, djomla said:

Axicu, od kad je Bataja u Rusiji? emoji23.png

Za onu Škodu sam mislio, za pandurski auto mi nije ni palo na pamet, na njih ne obraćam pažnju.:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pogledajte kako je završio nepropisno parkirani Porsche

 

porsche parking.jpg

 

Nepropisno parkiranom Porscheu je presudio vozač FedExovog kamiona.

Problem je počeo kada je vlasnik skupocenog Porscheovog SUV-a odlučio da parkira na mesto za dobavljače i ode u šoping, a onda je na njega naleteo kamion sa dovoljno nestrpljivim vozačem. FedExovog vozača je ta situacija u kojoj mu se auto isprečio vidno naljutila pa je odlučio da sam reši problem i presudi, kaže se u opisu ovog nesvakidašnjeg videa iz Holandije. I zaista, kako bi omogućio nesmetan saobraćaj, vozač je kamionom na silu pomerio Cayenne i pritom ga malo vizuelno ''doterao''.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinoć me uhvatila neka "neizdrž" pa se malo šetao po kraju. Ispred čuvene pekare "Hani" po običaju parkirani automobili na trotoaru. Spremam se da prođem pored jednog, kad prilazi cura i otvara vrata i pregrađuje ono malo trotoara što je ostalo. Kad me je videla krenula u priču "jaoo pa vi nemožete da primete, bla, bla, bla". Htedoh da joj pokažem tri prazna mesta preko puta, ali shvatio da je sve to džaba, nasmejah se cinično i nastavih... 

Suština priče je da smo toliko bahati, da ne želimo da se prošetamo tri metra više, već ćemo radije blokirati prolaz... Zamislite da je umesto mene išla majka sa detetom u kolicima!

Ili u ovoj "novoj" ulici iznad škole, u četvrtak su se nakrcali "brižni" roditelji kolima, da umalo nije počela tuča. A svi žive 500m max odatle. Ali ipak je rominjala kiša. Bilo ih što druga deca ne mogu da prođu od njih, bitno je njihovo dete, ili kad bolje pogledam, bitni su oni!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ja mislim da je možda žemsko...

Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...