Jump to content
FAS Goran
obelix

ALARM da/ne, koji, gde, koliko ?

Recommended Posts

A zašto su ti alarmi toliko skuplji? Alarm istog proizvođača bude preko 100e skuplji ako se uzima canbus. Još jedan paradoks. U tim nazovi servisima za alarm traže 240e dok je na oglasima 120e isti model i isto sa ugradnjom. 

Netko će reći kineska kopija?  Pa ova su kao i sve proizveden u Kini. Pri tome ovi sa dodatnim daljincima su na oglasima isto dvostruko jeftiniji. 

 

Dobio sam velikodušnu ponudu za alarm od 240e za 180e jer već od njih imam ugrađenu iglu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Npr kada sam ugradjivao alarm, bilo je od npr 25E neke no name marke (Girdion, Scorpion kopije i sl) pa do jacih ne-CanBus marki (posto sam licno samo te i gledao: Excalibur, Cobra, Meta) i oni su od npr 60e+ ugradnja. Neki su i prepakovani (npr Excalibur sto sam ja uzeo je K9, ali ga isto pakuje Omega, poznat proizvodjac alarmnih sistema) i vodi se kao Exkalibur... Sve izgleda zavisi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gospodo, treba mi savet vezan za alarme. Izgubio sam daljinac alarma za ženin auto (Z10) , pa mi treba preporuka nekog servisa za ugradnju u okolini Karaburme. Istovremeno je alarm na ćaletovom autu (Astra G) pobrljavio i non-stop blinkaju sva 4 žmigavca. Tu sam hteo da ga eliminišem, bez ugradnje novog. Pošto stalno blinka, zgodno je da servis bude u blizini Karaburme/Višnjičke banje . Hvala unapred !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...