Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Sign in to follow this  
Followers 0
neshaoct

THULE krovni nosači

Thule prodavnice u AP Sportu

AP SPORT je otvorio THULE prodavnice, i opremu tog renomiranog proizvođača možete kupiti u sledećim AP SPORT-ovim objektima:

- Beograd, Vojvode Stepe 299c, 011/2463-465

- Beograd, Auto Put 23, 011/3470-936

- Niš, Obilićev Venac 50, 018/562-124

- Čačak, Dragiše Mišovića 73, 032/379-610

Kao jedna od najistaknutijih svetskih firmi koja se bavi proizvodnjom krovnih Box-ova i krovnih nosača, švedska firma THULE je poznata po izuzetnom kvalitetu i dizajnu. AP Sport preporučuje ove proizvode, koji se i nalaze u našem svakodnevnom prodajnom programu. Krovne kutije, krovni nosači za sve vrste vozila, nosači za skije, bicikle, kajake, snowboard-e i daske za jedrenje - sve ovo je u ponudi.

ojE_J.jpg ojHuS.jpg

ojJ_0.jpg ojMu9.jpg

Kliknite ovde, izaberite model Thule box-a, i proverite kako box izgleda na Vašem automobilu:

http://www.thule.com/upload/MatchMaker2_9/matchmaker.html

ojOZi.jpg ojRtr.jpg

Thule na sajtu AP Sporta

Naručite THULE u AP Sport-ovoj internet prodavnici

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0