Jump to content
FAS Goran
boki

Funny video / zanimljiv video

Recommended Posts

Pripalio cigaretu na benzinskoj pumpi, pa upalio automobil i sebe

 

Benzinska pumpa

 

Pušenje je štetno po zdravlje i to na više načina, a živi dokaz za to je jedan Rus koju je ovu lekciju naučio na teži način. Ono što možemo da vidimo je snimak nadzorne kamere, a sve se dešava u Čeljabinsku, gde je vozač druge generacije Renault Logana odlučio da pripali cigaretu na benzinskoj pumpi, dok je punio rezeroar svog automobila. Ima li gore lokacije za tako nešto?

 

 

Incident se desio 23. jula u zapadno-centralnoj Rusiji, a sve je moglo da se završi mnogo gore. Vatra je zahvatila automobil, ali na svu sreću rezervoar nije eksplodirao, a muškarac je uspeo da uđe u vozilo i odveze ga na bezbednije mesto. Možemo da ga vidimo kako se vratio na lice mesta pokušavajući da ugasi vatru aparatom za gašenje požara. Po izveštaju lokalnih medija, on je zadobio izvesne povrede na nogama, tako da je trenutno u bonici, ali će sve biti u redu nakon presađivanja kože. Ovaj video je mali podsetnik zašto je izuzetno loša ideja zapaliti cigaretu na benzinskoj stanici, i mada je čovek preživeo, epilog je mogao biti tragičan, ne samo za njega, već i za zaposlene, kao i ostale vozače koji su se u tom trenutku tu našli sa svojim vozilima. Upravo je ovo razlog zašto praktično sve benzinske stanice širom sveta imaju istaknute znake ''zabranjeno pušenje''. Dosipavanje goriva traje 3-4 minute, tako da sledeća cigareta sigurno može da sačeka makar toliko.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo je po meni jedan od najkvalitetnijih videa sa naseg prostora , svaka mu cast! vremenska masina se pokrenula i detonacija ce biti jaka :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

boli ga uvo za motor, generalke verovatno rade ko dobar dan, u tom servisu covek na kraju klipa objasnjavao kako nove mecke imaju plastikaner delove naspram starijih koji imaju metalne i pokazao kaze sve to k..... , vidis i travnate cuperke je poneo sa sobom :D iskreno svidja mi se video objasnili su na infuziju , samostalni jahac je to legenda :D

Edited by nemanja84bg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...