Jump to content
FAS Goran
boki

Funny video / zanimljiv video

Recommended Posts

Odgledao danas jednu epizodu...što sam volio tu seriju....ostalo u narodu "kao automan" i "nisam automan"
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo kako izgleda kada ispadne točak i sa 105 km/h udari u kuću

 

tocak.jpg

 

Nije retkost da sa automobila u saobraćaju otpadne poneki deo, ali kada padne točak to oseti cela ulica. Najnoviji primer nam dolazi iz Pataskale u državi Ohajo, gde je jedan točak odlučio da napusti kvartet i okuša sreću u solistima. Do slobode je verovatno došao zbog mehaničkog kvara, a do konačnog odredišta je stigao vrlo brzo. Sudeći po autoru, vozio je 105 km/h, skrenuo s puta i završio na tremu kuće. Tamo je verovatno napravio puni okret uz puno štete. A da stvar bude bolja, usput je slomio nosivi stub, poneko staklo, a stigao je i da pozvoni. Šalu na stranu, točak koji je ispao iz vozila je napravio priličnu štetu, ali na sreću u svom pohodu nije bio smrtonosan.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kažnjen jer je prodavao lubenice iz gepeka Lamborghinija

 

lambo lubenice.jpg

 

Turski mediji izveštavaju da je policija kaznila iranskog blogera koji je na ulici prodavao lubenice. Razlog za kažnjavanje je to što su prodavane lubenice bile smeštene u prtljažniku automobila, preciznije ''korišćenje vozila za radnje koje nisu navedene u saobraćajnoj dozvoli''. Kuriozitet je da je iranski bloger za prodaju lubenica koristio Lamborghini Aventador, vrhunski sportski automobil sa V12 motorom od 700 konja koji do 100 km/h ubrzava za manje od 3 sekunde, a dostiže maksimalnih 350 km/h. Bloger je lubenice prodavao po ceni od 5 turskih lira po kilogramu, a kažnjen je sa 1.228 lira, čemu treba dodati i 15-dnevno oduzimanje vozačke dozvole.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voz koji je prevozio automobile zakačio nadvožnjak, šteta se procenjuje na dva miliona dolara

 

206914-voz.jpg

 

Nadvožnjak u američkom Memfisu se pokazao preniskim za voz koji je prolazio ispod njega, a prevozio je Fordove automobile. Vagoni su počeli da zapinju o nadvožnjak koji je sa njih sastrugao krovove i otvorio ih kao kad otvarate konzervu. Vozu je trebalo neko vreme da se zaustavi, a šteta se procenjuje na čak dva miliona dolara. Osim vagona stradali su i brojni automobili, kojima nema pomoći.

Ko je ovde pogrešio? Za sada se utvrđuje...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...