Jump to content
FAS Goran
boki

Funny video / zanimljiv video

Recommended Posts

Ovo bi svako morao usavršiti, menjač na podu snašao se.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

18+ film sa Teslom je hit godine: Reagovao je i Elon Musk

 

Tesla taylor 1.jpg

 

O Teslinom autopilotu se može čuti svašta, a oni koji mu najviše veruju pokušali su da ga zloupotrebe na razne načine. Najbenigniji ''prestupnici'' su oni koji u vožnji piju, jedu ili koriste mobilni telefon, baš kao i oni u automobilima bez sistem autonomne vožnje. Potpuno druga sfera su oni koji će zbog poverenja u tehnologiju ugroziti sebe i ostale učesnike u saobraćaju čitajući novine, gledajući film ili dremajući. A to se ne preporučuje ni na autonomnom sistemu 4. nivoa koji još nije ni zaživeo. I konačno, dolazimo do sada superpopularnog videa sa Pornhub-a u kome su u glavnoj ulozi Tesla i Taylor Jackson, glumica koja je zbog uspeha svog porno klipa preimenovala svoj profil u Tesla Taylor. Vozaču Tesle se očigledno posrećilo. Osim što ima skupoceni Model X pa je na prvom sastanku otišao puno dalje nego što je uobičajeno, činjenica je da je upoznavanje odradio na upaljenom autopilotu, ali sve je prošlo bezbedno.

 

A na sve je reagovao i sam Elon Musk, koji je objavio prigodni tvit:

 

Screenshot_17.jpg

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Retro trik: Snimio modernu trku ''Super Osmicom''

 

mercedes-190E super8.jpg

 

Zaboravite na jasne i oštre snimke visoke rezolucije sa optičkom stabilizacijom. Ovo je nešto samo za starije od 40 godina

 

Da li znate šta je ''Super 8'' kamera? Ako ne znate pitajte nekog starijeg, a ako vas mrzi evo kratkog pojašnjenja. U pitanju je tip video kamere koja je dobila ime po ''Super 8mm'' filmu koji koristi. Bila je ekstremno popularna sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a ono što je karakteristično za nju jeste tipičan ''topao'' video zapis. YouTuber Nik Širel je nedavno snimio baš ovakvom kamerom jedno automobilstičko dešavanje na autodromu u blizini Mičigena. Pored predivnih kadrova, sliku prati i adekvatna naracija i muzika, pa ceo video podseća na, recimo kratki film ''Filmskih novosti''. Što se samih automobila tiče, mogu se videti moderni primerci, poput Mazde MX-5 i Poršea 911, ali je u prvom planu legendarni Mercedes 190E.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Policajac skrivio sudar, pa uhapsio oštećenog

 

sudar sad.jpg

 

Ova situacija bi se verovatno završila veoma loše po oštećenog da se nije pojavio snimak sa kamere iz obližnje kuće, na kome se vidi tačno šta se desilo.

''Civilni'' Jeep Patriot, za čijim volanom je bio policajac, nije se zaustavio na STOP saobraćajni znak i prouzrokovao je ozbiljni saobraćajni udes u rezidencijalnom delu Detriota. Iako je bio kriv, on je na licu mesta uhapsio vozača Honde Civic, Karlos Martineza, koji je naleteo na Jeep. Ova situacija bi se verovatno završila veoma loše po Martineza da se nije pojavio snimak sa kamere iz obližnje kuće, na kome se vidi tačno šta se desilo.

 

''Sve što je govorio 'udario si policajca, udario si policajca, udario si policajca' i ni u jednom trenutku 'kako si, da li ok'', rekla je Maria Martinez, Karlosova majka. ''Ne, oni su mu stavili lisice kao da je kriminalac. Rekao je pozovite moje roditelje, zovite moju majku'', nastavila je Martinez. ''Policijski službenik je rekao 'imaš 27 godina, dovoljno si odrastao, ne trebaju ti roditelji, a i nemaš prava na to sada.'' Policijac je u sudaru polomio jedno rebro i ključnu kosti, dok je Martinez je zadobio par modrica i ogrebotina i nije optužen. Nije poznato da li je policajac kažnjen zbog svojih postupaka.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A I ovaj crveni nije baš išao po ograničenju brzine

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...