Jump to content
FAS Goran
boki

Funny video / zanimljiv video

Recommended Posts

A šta da radimo mi koji ne koristimo fejs 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video iz SAD: Vozač Mercedesa otkinuo crevo sa pumpe i nastavio da vozi

 

 

crevo.jpg

 

Ponekad se zaista dešava se da rasejani vozač zaboravi da izvadi crevo za benzin iz otvora rezervoara i da ga otkine kada pokrene automobil, ali je potpuno neverovatno da ne primeti šta je učinio i nastavi vožnju kao da se ništa nije dogodilo. Međutim, upravo to se dogodilo jednom vozaču Mercedesa iz Sjedinjenih Država koji je snimljen kako vozi svoj automobil gradskim ulicama, dok mu iz otvora za sipanje goriva viri deo otkinutog creva. Ne zna se koliko je dugo vlasnik ovog Mercedesa vozio svoj automobila pre nego što je snimljen, ali utisak je da je barem tokom 50-ak sekundi trajanja videa bio potpuno nesvestan da za sobom po asfaltu vuče deo creva za benzin. Osoba koja je snimila video navodi da su drugi vozači bezuspešno pokušavali da mu skrenu pažnju na otkinuto crevo, ali je izgledalo da on uopšte ne obraća pažnju na to. Ipak, čini se da je pred kraj snimka najzad shvatio šta se desilo i zaustavio auto u sporednoj ulici.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pogledajte kako je vozač sa Filipina usavršio tehniku menjanja brzina nogom

 

menjanje brzina nogom.jpg

 

Menjanje brzina nogom? Da, i to je moguće, a pravi dokaz je ovaj vozač s Filipina. Kako se navodi, reč je o vozaču lokalnog autobusa koji je usavršio svoju tehniku i tako si ''olakšao'' vožnju, budući da ne mora da pomera desnu ruku kako bi prebacio u višu ili nižu brzinu. Naravno, nikome nije jasno zašto se ovaj vozač odlučio na takvu vožnju, ali sigurni smo da ima svoje razloge. Inače, jasno je da je ova tehnika moguća jedino u modelima u kojima vozač sedi uspravno i pored desne noge ima menjač koji je takođe na podu, što je u slučaju njegovog autobusa i slučaj.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...