Jump to content
FAS Goran
boki

Funny video / zanimljiv video

Recommended Posts

Sa Ladom u plamenu skok u zaleđeno jezero

 

lada jezero.jpg

 

Naslov zvuči kao teška zabuna, ali nije, grupa Rusa je izmislila novi način zabave koji uključuje: plamen, Ladu i zaleđeno jezero. Uopšte nema smisla objašnjavati šta se u stvari desilo. Ako slika vredi više od hiljadu reči, onda video vredi kao milion. Pustite video i uverite se koliko lud mora da bude vozač koji pristane da sedne u automobil, Ladu (a šta drugo), koji je već zahvaćen plamenim jezicima, zaleti se brzinom od 70 km/h prema improviziranoj rampi i nakon 40-ak metara sleti u zaleđeno jezero:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Proslavio pobedu turiranjem Lamborghinija i ubrzo požalio

 

186968-Lambo fire.jpg

 

Pobedu reprezentacije mnogi žele da proslave bučno, primera radi turiranjem motora automobila, a kada je Lamborghini u pitanju, to često podrazumeva i malo vatre. A upravo se to dogodilo očigledno dobrostojećem Vijetnamcu koji je veliku pobedu nacionalne reprezentacije odlučio da proslavi turiranjem moćnog motora njegovog Lamborghinija. Ali pritom nije vodio računa da to kod italijanske zveri nije bezazleno, a kada krene po zlu, mogli bi pomoći samo stručnjaci za egzorcizam. I upravo se to dogodilo nakon što je V12 oslobodio demonsku silu i nije posustao s bljuvanjem vatre na svojim zadnjim izlazima sve dok nije pljucnuo i malo benzina na ugrejanu površinu. Vatra je ubrzo zahvatila plastiku zadnjeg dela automobila, a tada je krajnjim merama morao da reaguje mladi vlasnik, pa je specifičnim ''plesom'' odlučio da ugasi vatru. Ubrzo su u pomoć pristigli i drugi i na kraju su zajedničkim snagama obuzdali i ugasili vatru.

 

Šalu na stranu, ali da se ovo dogodilo negde na zapadu u ''razvijenom'' svetu, utisak je da bi epilog bio kudikamo stravičniji. Verovatnije je da bi prolaznici odlučili da se bar malo naslade tuđoj nesreći i po mogućnosti da snime događaj kako bi ga kasnije objavili na društvenim mrežama. Kako god, Vijetnam je na kraju pobedio Filipine rezultatom 2:1, a Lamborghini je ostao čitav.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pola miliona dolara se rasulo po putu, vozači odneli 300.000

 

novac.jpg

 

Iz oklopnog vozila za prevoz novca na autoputu u američkoj saveznoj državi Nju Džersi ispala su dva džaka sa više od 500.000 dolara, a policija je uspela da pronađe svega 205.000, dok su ostatak pokupili vozači koji su išli iza kamiona. U saopštenju policije Ist Raterforda se navodi da je u jednom džaku bilo 140.000, a u drugom 370.000 dolara, a ispali su kroz zadnja vrata koja su otvorila zbog kvara. Kada su na džakove naleteli automobili oni su se otvorili i novac se rasuo po auto-putu. Vozači su počeli da se zaustavljaju i da sakupljaju novac, a u tom haosu je došlo i do dva sudara. Vozači i pratnja vozila za prevoz novca uspeli su da sakupe oko 205.000 dolara. Još 11.000 su vratili ljudi koji su ga uzeli, a ostali se nisu odazvali pozivu policije da to učine bez posledica. Policija je zbog toga pozvala sve koji su eventualno snimali mobilnim telefonima da im dostave snimke, kako bi pokušali da identifikuju vozače koji su sakupljali novac.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

AN66SAzRk5E_MILpmrjkewHNOZ_77PRfSdXaOW6q Dnevnjak i Polovni automobili - Alfa vs Golf

 

Pogledajte kako iz ugla ekipe Dnevnjaka izgleda jedan od najvećih rivaliteta među ljubiteljima automobila - Alfa Romeo protiv Golfa. :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prenesi ovo na Srbiju...Pa javi koliko je smesno...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isto je smesno :) 

 

I ovde da me pitaju u sred dana gde su Nemci, isto bih odgovorio, verovatno rade. 
A da me neko pita gde su Srbi, pokazao bih na kafiće po centru :) ili eventualno naveo da su otišli u Njemačku, Austriju, Švajcarsku, Švedsku, Norvešku, Kanadu... da stanem?!

Edited by andreja.micovic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kod mene tako krpe vec godinama, ni jedna normalna zakrpa, jedino sto je normalno je kad presvuku celu ulicu ali ni to ne potraje dugo... Posto obavezno neko mora da prokopa nesto kroz nov asfalt a posle godinu dana se raspadne sve...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rus nije dozvolio da mu pauk odnese auto, ali kojom cenom

 

188180-pauk.jpg

 

Ruski TV kanali pokazuju borbu jednog moskovskog vozača za svoj auto. Čovek verovatno misli da mu pauk nezakonito odvozi auto, i ne čekajući saobraćajnu policiju, preduzima mere. Ovako nešto se ne vidi svaki dan.

Pogledajte video do kraja:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...