Jump to content
FAS Goran
boki

Funny video / zanimljiv video

Recommended Posts

Invalidskim skuterom vukao ribarski brod. Policija ne zna koju kaznu da mu naplati

 

kolica brod.jpg

 

Australijanac iz Novog Južnog Velsa, Šejn Svenkot, ostao je bez vozačke dozvole nedugo pre nego što je završio uređivanje svog ribarskog broda. Nezgodna okolnost ga međutim nije sprečila da sam odvuče prikolicu sa brodom do obale. Kako? ''Mislio sam ga odvučem pešice, ali onda sam pomislio - zašto ne bih iskoristio ovo''. To ''ovo'' se odnosilo na mali električni invalidski skuter koji je Svenkot kupio za 400 australijskih dolara nakon što je ostao bez vozačke dozvole. Nesvakidašnje prevozno sredstvo je dobilo kuku za vuču iz kućne radinosti, a Svenkot bi možda i ostvario svoj naum da ga na putu nije zaustavila saobraćajna policija. Momci u plavom su navodno bili prilično iznenađeni, a ''9NEWS'' prenosi da još uvek ne znaju kakvu kaznu da mu naplate za ovo kršenje saobraćajne bezbednosti. Svenkot tvrdi da nema nameru da ponovo pokuša isti podvig, između ostalog i zato što mu je sa skutera otpala kuka za vuču.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scena kao iz ''Porodice Kremenko'' na mostu u Vladivostoku

 

Autobus.jpg

 

Dva kilometra dugačak Zlatni most u Vladivostoku zatvoren je za pešake, ali to nije sprečilo maštovitu grupu ljudi da smisli smeo plan da ''zaobiđu'' sistem. Most je otvoren 2012. godine, a 2015. je zatvoren za pešake iz bezbednosnih razloga, jer je odlučeno da su postojeće staze preuske po saobraćajnim i protivterorističkim pravilima. Uprkos tome što su mnogi stanovnici protestovali protiv takve odluke, zabrana je ostala na snazi. Nekoliko pokušaja da se podigne zabrana je usledilo, ali bez uspeha. Četvoro ljudi, međutim, odlučilo je da upotrebi maštu i prevari sistem. Napravili su kartonski autobus, a onda ga stavili preko glava i zaputili se preko mosta. Savršeni plan, zar ne?

Pa, i ne toliko, pošto su na pola puta zaustavljeni. Iako nisu uspeli u svojoj nameri, nasmejali su brojne ljude na mostu, od kojih su neki i snimili čitavu situaciju.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...