Jump to content
FAS Goran
boki

Funny video / zanimljiv video

Recommended Posts

Vozio sam Samaru 2 godine, prešao 75k, dosta me je dobro služila.

Edited by nesa 169

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo se zove zeleni talas!

 

Koliko je bio najduži ''zeleni talas'' kroz koji ste prošli? Dva-tri semafora najviše, jer su kod nas svetla postavljena da se crveno upali taman kada pomislite da ste uhvatili talas. Ako niste vi brojali, ima ko jeste: Amerikanac Noa Forman tvrdi da je ''nanizao'' 240 zelenih svetala! Da, bivši vozač njujorškog žutog taksija postavio je video kao dokaz da je u pola 4 ujutru prošao Menhetnom bez stajanja na crveno. Pitamo se da li je moguće da se nešto slično ponovo u, recimo, Beogradu ili Novom Sadu? Ko ne veruje, neka pogleda video.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Besni otac razbio staklo vozaču koji se Corsom vozio po plaži

 

corsa%20brazil.jpg

 

Video dolazi iz Brazila, a putnici u Corsi su mislili je da je dobra ideja da se provozaju autom po plaži, međutim to je zasmetalo ljutom ocu koji je odlučio da preuzme stvar u svoje ruke. Vožnja autom po plaži nije dozvoljena, međutim ovaj Brazilac je odlučio da svoju devojku po plaži provoza u staroj Opel Corsi. I dok se možda izvukao od plaćanja kazni jer policije nije bilo u blizini, naleteo je na drugu vrstu prepreke. Njegova vožnja nije se svidela ocu koji je dan provodio sa svojom decom. Navodno je vozač u nekoliko navrata prošao blizu njegove dece, pa je odlučio da preuzme  stvar u svoje ruke. Uzeo je ogromni kamen koji je u sledećem prolazu bacio na vetrobransko staklo Corse. Par je brzo izašao iz Corse i krenuo da prigovara, ali u tom trenutku otac uzima još jedan kamen i ponovo preti s razbijanjem. Nije poznato kako je ova priča završila ali u svakom slučaju prilično suludi potezi s obe strane, a prava je sreća da niko nije povređen...

 

 

----------------------------------

 

A, mogao je samo da sačeka 15 minuta da morska so odradi na Opelu... :D:D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovaj video sa staze u Nirburgu je fenomenalan, svaka čast. Znaju ljudi da uživaju ... 

Provozati barem jedan ring je neopisiv osećaj. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pogrešnom kamiondžiji pokušao da ukrade telefon

 

Nikada nije dobro uzeti zakon u svoje ruke, ali ponekad su te situacije zabavne. Poput nedavnog pokušaja krađe u kineskoj provinciji Guangdong kada je jedan lopov izvukao deblji kraj jer je ukrao ''ajfon'' od kamiondžije koji je gledao mnogo Brus Lijevih filmova. Scena počinje kao i mnoge u borilačkim filmovima. Lopov primećuje nešto što mu se čini kao laka meta, ali ga junak primećuje i sprečava u tome. Lopov je ovaj put primetio u kabini kamiona ''ajfon'', popeo se i kroz prozor ga zgrabio, seo na motocikl i krenuo da vozi. Međutim, nije se tako lako izvukao. U stilu Brusa Lija kamiondžija udarcem obara lopova sa motocikla. Istina, tehnika nije baš najbolja, ali je svakako bio efikasan način da onesposobi lopova.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...