Xepoj 1 Posted February 18, 2011 Pita uciteljica djake da odrecituju nesto...Javlja se Perica...P: Ide gnjurac, vidi mu se ku*ac!U: Pa Perice nesmes tako vulgarno da se izrazavas u skoli! Ti samo reci prvo slovo i svi ce znati sta si mislio... 'Ajde sad za kaznu odmah smisli drugu recitaciju!!!P: 'Ladan vetar poljem piri, jednom gnjurcu ku*ac v! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2618 Posted February 18, 2011 (edited) hahahahahaa,eee heroj svaka ti dala :ovaj vic je za oskara Edited February 18, 2011 by silenci Quote Share this post Link to post Share on other sites
sindrom 18 Posted February 18, 2011 Kaze uciteljica Perici da isprica neki stih sa rimom.Perica: "Vidi gnjurca voda mu do k...a".Uciteljica mu kaze da ne govori vulgarne reci nego nesto ako moze kulturnije.Perica: "Vidi gnjurca voda mu do kolena".Uciteljica: "Pa gde je tu rima?".Perica: "Bice rima kad nastupi plima!". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3687 Posted February 19, 2011 Ne zaostaje ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted February 28, 2011 Deo odgovora prebačen ovde:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=36191&view=findpost&p=737143 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26161 Posted March 1, 2011 Resio crnogorac da se zeni. I odlucio da izabere finu, moralnu zenu koja ceni porodocine vrednosti.Dovede jednu kuci, skine gace i pita je sta je ovo?- K***cNe odgovara mu promiskuitetna zena, trazi dalje...Dovede drugu, skine gace...- K***cIsto dalje, treca, cetvrta...Dovede, petu zenu, skine gace i pita sta je ovo?Ona gleda, gleda... Razmislja... I na kraju kaze ne znam.On sav srecan kaze: E sada cu ja lepo da te naucim sta je! Vidi, to je k***c..Ona: To k***c????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted March 3, 2011 (edited) Čak Noris kad jede kiki-riki, tačno zna koji je Riki a koji Kiki Hahahahahahahahahhahahahhahahahaahhahahahhahahahahahahahhahahahhahahahaahhahahahhahahahahaha! Edited March 3, 2011 by loodilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1014 Posted March 11, 2011 Jao! Sad sam chuo ovaj, mnogo je dobar:Sta mali ciga jede za doruchak?Nusli! Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted March 11, 2011 šta kaže Piroćanac kad padne s' krova?.......---> VečerAs jedEm u bolnicu Šta uradi Sir Alex Ferguson kad Vidić zakasni na trening?- Kazni ostale fudbalere što nisu došli posle njega! hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mojito 0 Posted March 11, 2011 Čak Noris je imao 3 sina jedinca Quote Share this post Link to post Share on other sites
mojito 0 Posted March 20, 2011 Utrči Xeroj u kafić:-Dovla,neko ti je ukrao auto!!!Dovla:-Jesi li video ko je to bio?!Xeroj:Nisam bolan,ali zapisao sam registraciju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
saleTIPO 3 Posted March 20, 2011 Jes da je star ali sam se opet nasmejao kada sam ga malopre cuo Pitali pandura koja je razlika izmedju govneta i ananasa,a on ce:'' Ne znam,ananas nisam probao'' Quote Share this post Link to post Share on other sites
steva_anya 1 Posted March 20, 2011 Leze 2 klosara ispod mosta. Izvadi jedan ciglu i udari drugog po glavi. Ovaj, sav krvav: sto me udari po glavi klosarcino!??! -Tuca jastucima sabane!!! Axaxa Quote Share this post Link to post Share on other sites
zekiveteran 1 Posted March 22, 2011 Ulaze Zemunac, mali Perica, policajac, plavuša i Mujo i Haso u kafić i sedaju za sto. Prilazi im konobar i kaže: 'Šta je ovo, neki vic, jel?' Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1014 Posted March 25, 2011 Pitanje: Sta radi druzina Pere Kvrzice?Odgovor: Pere Kvrzice Quote Share this post Link to post Share on other sites
Daki 1 Posted March 28, 2011 Došao Muja u policiju da prijavi da je Fata nestala, kad tamo već jedan čovek prijavljuje da je i njemu nestala žena,Katarina. Pita policajac kako izgleda Katarina a ovaj će: ... -Visoka, lepa, plava, ima velike grudi...Pa pita Muju kako Fata izgleda,a Muja će: -Jebeš Fatu, aj da tražimo Katarinu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boorazerche 0 Posted March 28, 2011 hahahahahahahaha bolest ahhahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Steelo 0 Posted March 29, 2011 Koji je glavni grad Fejsbuka?.......Lajkovac Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted March 29, 2011 pita ciga drugog cigu.Jel kume,gde se kod zene nalazi klitoris sa prednje ili sa zadnje strane?Kako bre kume neznas?Pa sa prednje majku mu.Na to ce ovaj Auuuuu kume,ja sam izgleda lizo shuljevi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 660 Posted March 29, 2011 aaaaaaaaaaaaaaahahhahahahahhahhaha suljevi ahahhahaDosao narkoman svojoj nani. Nano jesi li videla slucajno neke tabletice na njima pise LSD? Kaze nana, nisam sine, jesi ti video one zmajeve u kuhinji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bajker 0 Posted March 30, 2011 I tako ti ja, bolan Haso, sjednem u avion i pravac Frankfurt, kad za pola sata pojavi se neka raja, zauzmu avion ikazu da su otmicari. A mene bas zaboli, ono, nije moj avion, briga me, 'ladan ko Klint Istvud.. Bijah miran sve dok nisu krenuli da siluju jednu zensku. Tu je meni puk'o film. Digo se ja i dreknem, onako k'o serif: Pustite je!!!I pustili je na miru, ali postavili meni ultimatum: Il' skaces il' te svi guzimo!"Haso se sav uzivio u pricu."... I, jesi li skak'o???""Jesam, malo, u pocetku... dok mi se guzica nije razradila" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bajker 0 Posted April 1, 2011 - Kako se zove najpoznatiji D.J. u Japanu?- D.J.Richter! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3687 Posted April 1, 2011 Bajkeru, krenulo te ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sindrom 18 Posted April 1, 2011 D.J.Richter ili D.J.Bekerel pitanje je sad. Quote Share this post Link to post Share on other sites