neshtry 19048 Posted October 18, 2024 Priča Mujo Hasi:Tek sam izašao iz policijske stanice. Što,šta je bilo jarane? Ma bio sam u muzeju, srušio neku vazu staru 400 godina a oni napravili frku ko da je nova... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted October 18, 2024 Zašto je Morava najtoplija reka u Evropi? Zato što u nju ima najviše šporeti. 2 1 alfini0507, horvat and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted October 19, 2024 Dođe cigo na kiosk i traži srećku koja završava na 64. Prodavač: Baš mora na 64 ?! Cigo: Mora! ATAN Prevrne prodavač sve srećke i nađe. Poslije par dana izvuku ciginu srećku i on se obogati. Svrati cigo do kioska i daje prodavcu 2.000 eura zato što se potrudio. splatan Prodavac: Ne treba, samo mi reci kako si znao da dobitna kombinacija završava na 64. Ciga: Sanajo sam san. Divna plaža. A po njoj trči 7 bijelih konja. A na njima jaše 7 divnih djevojaka. Prodavač: Pa? Cigo: Pa pomnoži !! 4 Dzimbo, nemanja84bg, horvat and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted October 20, 2024 Ciganka: Mužu,ćula sam danas reč "situacija", će mi objasniš šta je to? Ciga : Vidi ženo,to ti je kao ti dodžeš s pijac i zatekneš mene s' komšiku na gomilu. To ti je situacija. Ciganka: A jel situacija kao ti dodžeš s' poso i zatekneš mene s' komšiju na gomilu? Ciga : Aaaa ženo, nemo da mešaš situaciju s' batine! 3 alfini0507, Tadej and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1951 Posted October 20, 2024 Stari ali dooobar! Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted October 22, 2024 Dolazi plavuša kod doktora. - Doktore, pomozite. Ujeo me stršljen. Ništa, namazaćemo kremom ... Kako doktore planirate da ga uhvatite da bi ga namazali kremom? - Koga ? - Stršljena ... - Ma ne, namazaćemo to mesto gde vas je ujeo - Aaaa, shvatam ... to se desilo na klupi u parku. - Ne bre! Ne klupu, nego mesto na telu gde vas je ujeo! Pa što odmah niste rekli doktore ? Stršljen me ujeo za prst ... - Koji ? - Otkud ja znam koji ? Meni su svi stršljeni isti ... 1 2 sokratbg, Loon123 and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted October 27, 2024 Dvanaest kandidata za sveštenika, došli na poslednju probu... Još samo treba da dokažu da ih seks uopšte ne zanima. Proba se sastoji u tome da ih sve gole poredjaju i svakome zavežu zvončić na "onu stvar.". Zatim se pojavi predivna gola devojka i zapleše pred njima trbušni ples.... Pravilo je da prolazi samo onaj kandidat kome zvono ne zazvoni. Jedanaest zvončića se nije ni pomerilo, dok je dvanaesti zvonio i zvonio bez prestanka.... Od silnog njihanja, zvončić se odveže i padne na pod. Osramoćeni kandidat, u očaju i panici sagne se da ga podigne. Odjednom zazvoni preostalih 11 zvončića.....! 1 2 Loon123, horvat and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted October 28, 2024 U parku sjedi Mađarica s Crnogorcem. Gleda ona Crnogorca i onako u zanosu mu kaže: -Ah Crnogorica moja, ti tako slatka, ja tebe pojesti. -Ajde, ženetino, ne jedi go**a... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zan Batist 381 Posted October 28, 2024 prezvakano u raznim vicevima.. izvikani stereotip. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted October 28, 2024 Pita komsinica komšinicu posle zemljotresa.jesili ga osjetila? Jesam kaže, da je bio duži umrla bi... 2 shuxx and Loon123 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted October 29, 2024 Mujo dobio kćerku. Tri dana nije se trijeznio od tuge što nije dobio sina. Prijatelj Haso ga tješi: -Hajde, možda dijete nije tvoje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted October 30, 2024 Pita učiteljica maloga Ivicu: - Tri ptice sjede na grani! Ako upucaš jednu, koliko ih je ostalo? - Nijedna, ostale se uplaše i odlete, kaže Ivica. - Nije točno. Ostaju dvije, ali sviđa mi se način na koji razmišljaš. Ivica želi uzvratiti pa pita učiteljicu: - A recite vi meni ovo! Tri cure idu ulicom i svaka ima sladoled. Jedna ga liže, druga gricka, a treća ga uvlači u usta. Koja od njih je udata? Učiteljica, crveneći se odgovori: - Pa vjerojatno ona što ga uvlači u usta. Ivica će na to: - Nije, već ona što ima prsten, ali sviđa mi se način na koji razmišljate.. 2 1 alfini0507, knezevic76 and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
sokratbg 141 Posted October 31, 2024 Eksperiment u školi. 4 crva stavljeni su u 4 epruvete: 1. u pivo 2. u nikotin 3. u spermu 4. u vodu Sljedeći dan učiteljica pokazuje rezultate: Prvi crv u pivi: mrtav. drugi crv u nikotinu: mrtav. 3. crv u spermi: mrtav. 4. crv u vodi bio je jedini živ i zdrav. Učiteljica pita razred: “Što možemo naučiti iz ovog ?” Učenik odgovara: "Ako piješ, pušiš i jebeš, nemaš crva." 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted November 1, 2024 PREVODI FILMOVA NA "VRANJANSKI": 1) „Mala noćna muzika"- Malečka svirka po tamninu, 2) „Nismo više klinke" - Porasnule smo, 3) „Sam u kući" - Doma, bez gosti, 4) „Dobar, loš, zao" - Neje loš, ne valja, ič ne valja, 5) „U Kini jedu pse" - U Kinu jedev kučiki, 6) „Dvanaest žigosanih" - Dvanaes' sa beleg, 7) „Poslednji samuraj" - Samuraj za kraj, 8) „Dobro da bolje ne može biti" - Merak rabota, 9) „Sve o mojoj majci" - Sve od majku mi, 10) „Šta sve možeš u Denveru kad si mrtav" - Što sve možeš da rabotiš u Denver kad lipšeš, 11) „Poljubac zmaja" - Aždajina celivka, 12) „Pakt sa vukovima" - Neću rat, bolje je sas vuci, 13) „Policijska akademija" - Fakultet na milicajci, 14), „Vatrene ulice" - Sokaci u oganj, 15) „Trči, Lola, trči" - Begaj mori, Lolo, begaj, 16) „Razjareni bik" - Pobesneli bivol, 17) „Ko to tamo peva" - Koj toj tam poje, 18) „Povratak otpisanih"- Eve gi pa, 19) „Prohujalo sa vihorom" - Oduvaja gi vetar. 2 milan-jtd and sokratbg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 397 Posted November 1, 2024 Kao rodjeni Vranjanac, aminujem 1 stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted November 1, 2024 14 minutes ago, milan-jtd said: Kao rodjeni Vranjanac, aminujem Samo što ne kažu "što" nego " koje",ostalo je ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 397 Posted November 1, 2024 Tacnije, kojO, ali verodostojno je Inace ja sam samo rodjen u Vranju, bio beba kada su se moji vratili u Slavoniju, i silom prilika 95. godine sam sa krajnjeg severa, iz Baranje, dosao u Vranje. Ljudi moji, ja apsolutno nista nisam razumeo. Nastavnica istorije, Bugarka, diktira na nekom svom jeziku... pitam ovog u klupi sta kaze, on ponovi to isto, meni sveska prazna! Vrlo zajebano bilo dok nisam naucio da razumem, a nikada nisam naucio zapravo da pricam 2 1 shuxx, MiloshBg and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 1783 Posted November 1, 2024 Koje, tj kojO govore i u okolini Glamoca, tj ljudi iz te regije. Otac mi govori tako, a baba i deda su mi odande bili i kolonizacijom '45. dosli u Banat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted November 1, 2024 Ja sam rođen u Beogradu,ali sam ceo život u Vojvodini,od svoje 4. godine... Blizu Baranje,sa druge strane Dunava,ali sam leti provodio bar mesec dana na jugu Srbije i mesec dana u Sloveniji i Istri ,pa sam savladao jezik... plus imam drugare Slovake i Rusine... 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted November 8, 2024 Piroćanska matematika: -Ako imaš 10 jabuke i pola daš na brata, kolko će ti ostanu? -Devet ipol.. 1 1 knezevic76 and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted November 9, 2024 Došao komšija do komšinice, kad u njenom dvorištu Đokovic i Federer igraju tenis...(!) - Pa, šta je ovo?? - pita on... - Ma pusti, dobila sam zlatnu ribicu koja ispunjava želje, ali je malo nagluha... Kako nagluha?? - pita komšija. - Pa lepo, nagluha, slabo čuje... A da li bi mi je pozajmila? - Ma hoću, ali kada ti kažem da je nagluha. Drugo jutro dolazi opet komšija kod komšinice, sav ljut i vraća joj zlatnu ribicu. - Jebala te ova zlatna ribica, nije samo nagluha, nego je gluha skroz na skroz! Kako, šta je bilo? - pita ona. - Ja tražim lovu, ona mi da sovu... ja tražim novce, ona mi da ovce... ja tražim pare, ona mi da jare... A šta misliš, da sam ja tražila kvalitetan TENIS?!?? 1 1 shuxx and The Punisher reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15301 Posted November 9, 2024 Prolazi Piroćanac nekom opasnom, mračnom ulicom i sretnu ga trojica mangupa i zatraže mu novac, a on ne da. Izbi tuča. Biju se oni pola sata i jedva savladaju Piroćanca, uzmu mu novčanik a u njemu 5 dinara! Kaže prvi mangup drugom: - Uuuu, da je ovaj imao 10 dinara, razbio bi nas! 3 MiloshBg, Woodoo and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
sokratbg 141 Posted November 9, 2024 5 neshtry, MiloshBg, SalacUE and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted November 11, 2024 Mujo pogada koliko Fata ima godina jer mu je obećala nagradu. - Pa, po svilenkastoj kosi - 19, po baršunastoj koži - 18, po zanosnom telu - 17 godina... - Mujo, laskavče stari, grešiš, ali ipak... - Ne prekidaj me dok sabiram - reče Mujo. 2 3 sokratbg, Grafit, jevta and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19048 Posted November 12, 2024 Pita baka taksistu: “Koliko sam dužna za vožnju?” Taksista: “10 eura bako”. Baka daje 5 evra A taksista kaže: “Nije 5 nego 10”. Baka će na to: “Pa šta hoćeš i ti si se vozio..." 3 MiloshBg, shuxx and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites