Jump to content
FAS Goran
boki

Vicevi 120%

Recommended Posts

Završio Piroćanac vojsku i treba da se vrati kući, međutim zakasni na voz. Voz odlazi, a on za njim i tako trči, trči sve do Pirota. Stade pred tatu i reče:
-Tatko uštedeo sam 3 iljade.
Kad mu je ispričao kako, ovaj mu zveknu šamar.
-Što ne trča za autobus on je skuplji.


Sent from my 3310 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vozi lik kamion i vidi dobru cupi da stopira, staje lik i pusti je u kamion, pocese pricu i lagani flert, kaze riba sebi da vozac nije los i da bi mogla da mu da, do'vate se oni i on je skine golu kada u jednom momentu je golu izbaci iz kabine na -20 i kaze joj napravi sneska belica. Udarila da kuka ali vozac ne odustaje. Napravi riba sneska i on je pusti nazad, dao joj rakiju i skuvao caj, kresnu se opusteno, posle seksa pita ga riba koji mu je biiip trebalo da ona pravi sneska, kaze joj majstor cuj nisam ti ja neki jebac ali sneska ces da pamtis dok si živa...:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zaustavio pandur Piroćanaca zbog prebrze vožnje. I kaže mu dobar dan vaša dokumenta. Piroćanac mu pruža vozačku. Pandur je uzima, otvara i ispadne mu kašičica iz dozvole. Zbunjen pita Piroćanaca A ŠTA JE OVO? Piroćanac mu odgovara: A TO TI JE DA IMAŠ ZA KAFU.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vozi lik kamion i vidi dobru cupi da stopira, staje lik i pusti je u kamion, počeše priču i lagani flert, kaže riba sebi da vozač nije loš i da bi mogla da mu da, do'vate se oni i on je skine golu kada u jednom momentu je golu izbaci iz kabine na -20 i kaže joj napravi sneška belića. Udarila da kuka ali vozač ne odustaje. Napravi riba sneška i on je pusti nazad, dao joj rakiju i skuvao čaj, kresnu se opušteno, posle se*sa pita ga riba koji mu je ku*ac trebalo da ona pravi sneška, kaže joj majstor čuj nisam ti ja neki jebač ali sneška ćeš da pamtis dok si živa...

Sent from my 3310 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...