Jump to content
FAS Goran
boki

Vicevi 120%

Recommended Posts

Roditeljstvo metodom Vučić:

- Tata, daj 1000din.
- Ja znam da biste vi najvise voleli da ja nemam 1000 dinara, ali imam 1000 dinara. Vas iz dečije sobe bi sad najviše radovalo da kažete "evo tata nema 1000 dinara"... E, moram da vas razočaram, gospodo iz šifrovane sobe. Imam 1000 dinara.
- Pa daj nam.
- Daću uskoro, za dva najviše tri dana imaćete 1000 dinara kakve još niko nije imao. Sjajnih 1000 dinara, odličnih 1000 dinara. Pa da vidim ko će moći da pogleda u tih 1000 dinara i kaže nešto protiv tog jedinstvenog rezultata u našoj novijoj istoriji!
- Ali nama treba sad!
- Ali što bi rekao moj veliki prijatelj Vladimir Vladimirović "Bolje da se strpiš".

(Za 10 dana)
- Pre 10 dana si rekao za 2-3 dana
- Nisam rekao, izrazio sam nadu. Svi su govorili da neće biti 1000 dinara, MMF je govorio da će biti samo 750 dinara, pa su se i oni prevarili, a ja sam radio da bude 1000 - i evo biće 1200 dinara za pet dana, jer ste se vi svesno odrekli da danas dobijete 1000 dinara.
- Ali kad?
- Moj prijatelj Renci kaže - nema većeg ponosa nego kad detetu daš 1000 dinara. Ali da li vi vidite u pajplajnu kako komoditiz skače? Je l' vama jasno da je komoditiz na ol tajm lou? Pa ja ne kukam nego molim i kukam da otmemo Hrvatima 1000 dinara, da otmemo Slovacima 1000 dinara, da 1000 dinara ne ode u Makedoniju.
- Nama je 1000 dinara bitno.
- Veliki Čerčil je jednom rekao: "Najbolji argument protiv 1000 dinara je pet minuta sa 1000 dinara." Bitno je i meni da vi imate 1000 dinara, jer evo za 30 godina skok 1000 dinara je bio 22 odsto paušalno i 29 odsto u totalitetu. I sad kad to skoči za 3,4 posto GDP, a tu su nam se svi smejali da će biti, evo imamo ovde 800 dinara i tamo 300 dinara, na zajmu, dakle biće za 1000 dinara.

(Posle 20 dana)
- Tata još nismo dobili 1000 dinara.
- A što ti od toga praviš slučaj kad niko ne pravi? Nije sporno, biće 800 dinara kao sto sam obećao!
- Kada će biti?
- Svi mislite da lažem, svi ste me napali. Ja sad pitam što ne pustimo mamu da radi svoj posao? Meni je savest čista! Biće 1000 dinara kakve nemaju mnogo veća deca od vas. Zavideće vam na 1000 dinara i doći će 60.000 dece da vide vaših 1000 dinara.
- Ali treba nam 1000 dinara!
- Zna ova kuća kome treba 1000 dinara i zašto. Ja radim po 25 sati i ne znam ni kako izgleda 1000 dinara, nisam nikad video 1000 dinara, ne znam ni odakle bih imao 1000 dinara, jer celo vreme radim samo za vas, da vama bude bolje, a šta ćete vi posle o meni da pričate, meni je svejedno.

Za to vreme naložio kevi da štampa kućne novine. Naslovi:
"Monstrumi iz dečije sobe traže 'leba preko pogače"
"Državo sta nam rade: Zinulo im dupe za 500 dinara više"
"Narod pita: gde su pare od rođendana?"
"Skandalozno: Pare od rođendana slupali u Luna Parku dok narod nema šta da jede (šokantan foto)!"
"Šifrovana deca pod komandom CIA"
"Žuti sin i žuta ćerka priželjkuju haos u kući"
"Sprema se kolaps kuće, žuti sin i žuta ćerka udaraju"
"Tata ne idi na pijacu, Tata ne idi u Maksi, srušiće te!"



Sent from my 3310

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zato sam doziveo 53....:P

Ipak.....veliki sam majstor....imam vise godina nego baba,,,,:rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Istorija pretrage u pretrazivacu kamiondzije:

 

Severina pornic

Suzana manic

Suzana mancic

Kakose pise ne znam

Pecenjara kod zorana telefon

Zasto pece kad pisam

Polne bolesti

Kako sakriti triper od zene

Kanesten krema cena

Vucic krije teslin zrak od siptara

Smesno ker mota macku

Dzej pesme

Saban pesme

Sise

Velike sise

Velike sise skkcvbf

Velike sise skakucu

Pornhab

Otecene mosnice uzrok

Dal previse masturbacije skodi

Kako izbeci seks sa zenom

Sta kupiti zeni za poklon

Kako obrisati istoriju pretrage

Share this post


Link to post
Share on other sites

                                         

Učiteljica je učenicima za domaći zadatak dala da napišu sastav na temu "Mačka ima devet života." Sledećeg dana Perica je u školu doneo sledeći domaći rad: -"Moja sestra i njen dečko su sinoć sedeli u dnevnoj sobi i pričali. Onda je njen dečko... ugasio svetlo i počeli su se ljubiti. Mislim da je pri tome sestri postalo loše, jer joj je njen dečko posegnuo rukom pod bluzu, da proveri da li joj lupa srce. Isto tako kao što uvek radi stric Marko, koji je lekar. Nije znao naći srce i stiskao je i gnječio dugo vremena naokolo. Ja mislim da je sestri od toga postalo još lošije, jer je počela vrlo teško disati. Zbog toga nije više mogla sedeti i legla je na kauč. Onda je sestra dobila i temperaturu, rekla je da joj je strašno vruće i svukla bluzu. Mislim da je i njen dečko dobio od nje temperaturu, jer se i on svukao i legao kraj nje. Onda sam shvatio od kud dolazi ta visoka temperatura, od koje je oboma tako loše. Iz jaja njenog dečka izlegla se, naime, gorostasna glista. Video sam kako je ispuzala iz otkopčanih pantalona i postavila se uspravno, skoro vertikalno. Nešto takvo još nisam vedio. Bila je velika najmanje 20 cm. Kad je sestra videla strašnu glistu, silno se uplašila. Raskolačila je oči i široko otvorila usta. Ipak sestra je bila vrlo hrabra. Pokušala je glistu ubiti. Stavila ju je u usta i ugrizla je za vrat. Onda joj je verojatno pokušala isisati krv. Najednom je sestra ispustila smešan, grgljajući zvuk i pustila glistu. Verovatno je glista ugrizla nju. Onda ju je ponovno zgrabila i snažno držala, dok je njen dečko iz džepa izvadio brnjicu i natakao je glisti na glavu. Verovatno zato, da ne može više gristi i pljuvati. Sestra je legla na leđa i raširila noge, a njen dečko je legao na nju. Očito su hteli glistu zgnječiti među sobom kao valjak. Ali glista se borila kao luda, oboje su jecali i stenjali, bilo je strašno. Borili su se takvom silinom da su skoro prevrnuli kauč. Nakon duge i teške borbe, najednom su se smirili. Mislio sam, da je glista sada mrtva, jer je mlohavo visila, a iz nje je izašla njena utroba. Sestra i njezin dečko su bili smrtno umorni, ali su se ipak i dalje ljubili. Mislim da od radosti što su pobjedili tu strašnu životinju. Ali kakav šok! Glista nije bila mrtva, nego je još živela! Skočila je gore i opet se počela boriti. To se ponovilo nekoliko puta, sve dok moja sestra nije skočila na nju i pokušala je ubiti tako, da je svojom stražnjicom silovito udarala po glisti. Usprkos tome, tek je nakon 35 minutne borbe konačno bila mrtva. Dečko je uhvatio mrtvu glistu za uši i odneo je u wc. Svi kažu da mačka ima devet života. Ali ja sam juče ustanovio da gliste sigurno imaju nekoliko života više nego mačke!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leti Supermen iznad grada...Opazi na krovu golu ribu kako se raskrecena sunca....Obrusi se super brzinom i super brzo kresne i odleti....Riba kaze....sta to bi???Ne znam al mi rasturi cmar,rece nevidljivi covek....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Putnik na zadnjem sjedištu taxija je bio prvi put u gradu i svidjela

mu se neka crkva, pa potapše vozaca po ramenu kako bi ga o tome nešto I priupitao!

      Vozac zaurlice, izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus,
uspanicen vrišti i dalje, popne auto na plocnik, jedva izbegne pješake i
zaustavi  auto tek centimetar ispred izloga!

      Na to ce putnik: - " Molim Vas, oprostite, nisam ni slutio da bi Vas
lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti.
      U Vašem gradu vas vjerojatno cesto pljackaju! "

      Vozac: - "Ma idi u p.m.!!! Danas mi je prvi dan da radim
kao taxist.
       Zadnjih 20 godina vozio sam mrtvacka kola !"

 

:D

šta je zajedničko Miletu Kitiću i Novaku Djokoviću?
        - Prezime.

:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...