bane1321 5041 Posted October 4, 2022 Čekaj zar ti nisi negde preko? 1 2 nemanja84bg, darkman14 and vagenovac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 869 Posted October 4, 2022 4 minutes ago, nemanja84bg said: Ja sam to resio ovako , on je pobedio , ja sve rasprodao i sad trosim u drugoj zemlji ovde se vodim samo preko vpn-a jbga drugacije nemoze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 5041 Posted October 4, 2022 Možda kad bi prestao da menjaš komentare, kad ti neko skrene pažnju da čas kucaš jedno, čas drugo, možda bi idalje trošio svoje vreme. Ovako, isključujem se iz dalje diskusije! 5 darkman14, vagenovac, totti and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 227 Posted October 4, 2022 7 minutes ago, nemanja84bg said: ovaj moj svaki dan , trimeri, kosilice, kokoske, svinje, koze, hilti , uvek nesto... dokle vise ??? Ja imam snimak gde mi bebac spava pored zida koji komsija "obradjuje" hiltijem sa druge strane! A bebac spava i bas ga briga i za hilti i sto mu se trese krevet... 3 shuxx, nemanja84bg and Kosta Smosta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12362 Posted October 4, 2022 8 6 Siki97, Kosta Smosta, knezevic76 and 11 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 869 Posted October 4, 2022 (edited) @bane1321 nebitno , zaboravi ima sve to svoje i pise bas onako kako treba ako hoces iskreno ja se ni ne zovem ovako kako pise. @milan-jtd to ti nije ni komsija, nije ni prijatelj, nije nista niti si ti duzan da trpis njegovo nedolicno ponasanje pogotovu sto ti je dete tu i to sve utice na kvalitet vaseg zivota i to je vrlo ozbiljna stvar , da ga lepo zamolis pa da vidis reakciju ako ne onda sluzbe raznorazne kako to funkcionise iskreno ne znam ali nezgodna situacija u svakom slucaju. Nadam se da ces resiti , a mozda i podeliti iskustva kako je proslo. Edited October 4, 2022 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted October 4, 2022 Kod mene u ulici je neki ludak koji rastura automobile i to na strani gde mi je spavaca soba. Kad dodjem iz nocne i zaspim sanjam zvuk brusilice. Traje to godinama, razmisljam da ga prijavim nekoj inspekciji, ali mislim da ne bi nista promenio.Ako je lik u svom dvorištu, teško da mu može i sekcija bilo šta, ali ako je na javnoj površini, e tu je već druga priča. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 227 Posted October 4, 2022 A vidi, moja situacija sa komsijama nije tako ozbiljna kao sto se ovde pise. Jbg, covek renovirao stan, ima pravo to da radi, okacio obavestenje, svi smo znali za radove, pridrzavao se nekog normalnog vremena, u principu kada bi i izvodio radove? Moj bebac jos uvek ima dnevno spavanje, jedino da covek ceka da porastemo. A kada je prvi put "zahiltisao", klinja se malo uplasio, ja okrenuo na salu, blesavio se kada se cuo hilti i gotovo, resen problem, klinja prestao da se plasi i nije regovao na radove. Komsija me pitao kako bebac reaguje, moj odgovor je bio udri punom parom, pre ces da zavrsis... Zivot u zgradi zahteva veoma velike kompromise 8 Loon123, Dzimbo, nemanja84bg and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Loon123 1783 Posted October 4, 2022 8 3 nemanja84bg, Woodoo, dach@ and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 869 Posted October 4, 2022 5 neshtry, alfini0507, dach@ and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
rocket 578 Posted October 4, 2022 (edited) 3 hours ago, knezevic76 said: 3 hours ago, rocket said: Kod mene u ulici je neki ludak koji rastura automobile i to na strani gde mi je spavaca soba. Kad dodjem iz nocne i zaspim sanjam zvuk brusilice. Traje to godinama, razmisljam da ga prijavim nekoj inspekciji, ali mislim da ne bi nista promenio. Ako je lik u svom dvorištu, teško da mu može i sekcija bilo šta, ali ako je na javnoj površini, e tu je već druga priča. U mom naselju su kuce spojene i nemas ispred dvoriste, vec odmah ulicu. Da je i u dvoristu, nije u industrijskoj zoni vec u stambenoj. Edited October 4, 2022 by rocket 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 869 Posted October 4, 2022 @rocket Tako je! zna se valjda ako neko hoce zemljoradnjom da se bavi nek ide na zonu selo, ako hoce da stricka metal ili da kreci svog ljubimca pravac u industrijsku , eno placeva na rentu kolko hoces ne nego uzbudili se ovi vredni marljivi sto drljaju limcinu u dvoristu ko gospoda Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8321 Posted October 4, 2022 . 6 neshtry, dach@, nemanja84bg and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 857 Posted October 4, 2022 21 minutes ago, shuxx said: Užice 3 9 dach@, Woodoo, alfini0507 and 9 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18155 Posted October 4, 2022 4 2 Kosta Smosta, Woodoo, neshtry and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18155 Posted October 4, 2022 2 Kosta Smosta and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
notalone 142 Posted October 4, 2022 Ko ima za realnost imaće i za očekivanja . 1 1 Kosta Smosta and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
pilgrim011 165 Posted October 5, 2022 3 7 Dzimbo, nemanja84bg, shuxx and 7 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 869 Posted October 5, 2022 Mercedes covek je to 1 2 dach@, neshtry and Kosta Smosta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
debelizmaj 411 Posted October 5, 2022 Ovo bese kod Lebane Sent from my iPhone using Tapatalk 2 neshtry and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8321 Posted October 5, 2022 .Sent from my SM-A536B using Tapatalk 4 4 Grafit, Loon123, Dale and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8321 Posted October 5, 2022 .Sent from my SM-A536B using Tapatalk 3 4 silenci, Grafit, Kosta Smosta and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18155 Posted October 5, 2022 5 1 Kosta Smosta, notalone, Loon123 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8321 Posted October 5, 2022 Živa istina Sent from my SM-A536B using Tapatalk 2 3 nemanja84bg, Misha87, Loon123 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 21253 Posted October 5, 2022 9 3 Loon123, alfini0507, IDzO and 9 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites