knezevic76 6004 Posted July 6, 2022 I posle mi neko kaže da je Borča podvodna, ni jedne bare nije bilo sinoć 2 djomla and ISV_01 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15468 Posted July 6, 2022 (edited) @totti Da li je realno da je takav haos bio na Kosi? Dok nisam kupio ovo novo, skoro 12 god sam ziveo (doduse ovamo blize, odmah iza terena 11. Aprila i Karingtonki). Prosto mi je neverovatno da tu na brdu moze da bude takav zacep i poplava . @ISV_01 Uzas, jbt... Kao i ono zestoko nevreme prethodne subote, najvise su naje*ali NBG i Zemun, kod mene je bilo izvaljenih stabala koliko volis... Edited July 6, 2022 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13140 Posted July 6, 2022 Kod mene je specifična situacija, pošto se barem 12 godina (koliko sam ja tu) spore čija je nadležnost i zemljište (vojska ili grad) da spoje dve za sada slepe ulice parčetom od 50 metara cirka. Zbog toga što sad postoje dve slepe ulice koje se gledaju, a sa zemljom i šljunkom između njih, kod ovako ekstremno obilnih kiša se zapuši najbitnija šahta (slije se sve i svašta) i onda nastaje ovakav problem. Inače na kosi nema ovakvih problema, barem ih ja nisam video... osim na onom odvajanju sa ap ka kvantašu iz pravca Šida. Tamo se napravi jezero i sa najobičnijim pljuskom.Sent from my SM-G770F using Tapatalk 1 Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15468 Posted July 6, 2022 1 hour ago, totti said: Inače na kosi nema ovakvih problema, barem ih ja nisam video... Zato mi je i cudno, isto iskustvo, a bilo je i zestokih nepogoda... Znaci ne mogu da spoje 2 slepe ulice zbog slepaca ? 1 1 Dale and totti reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18152 Posted July 6, 2022 3 hours ago, knezevic76 said: I posle mi neko kaže da je Borča podvodna, ni jedne bare nije bilo sinoć Sinoć ne, ali zato danas sa štapom i mamcem je moglo da se izbleji 3 1 Loon123, Woodoo, knezevic76 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 6004 Posted July 6, 2022 Prelepa priroda Vidiš kako je planski raspoređeno, nema potopljenih automobila, al zato mi sinoć trebalo sat vremena da izađem od Galenike do Zemuna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 4701 Posted July 6, 2022 Apsolutno tacno, nazalost... Samo sto se masovnom novogradnjom stanje samo pogorsava, bez ikakve promene infrastrukture u najvecem delu grada. Kod mene u kraju (porodicna gradnja, miran kraj u zelenilu), max 3 sprata, a nice zgrada sa 8 spratova i 2 bloka/ulaza, zvanicno 180 stanova. 180 porodica, sigurno bar 200 vozila... A bice tu naravno i neki povuceni sprat ili neka legalizacija potkrovlja/garaza. Gradi ih se jos u blizoj okolini, a naravno da sve zivo od infrastrukture ostaje isto, uzas. Da ne pricam o delovima grada koji su zatrpani novogradnjom, gradilistima, sutom, kamionima i koji bukvalno vise ne lice na sebe. Nije ni cudo sto onda vec prva kisa napravi kolaps. Ne mogu to ovi balvani na vlasti da razumeju, da se prvo projektuje infrastruktura pa tek onda stanogradnja. Situacija će biti sve gora jer nema novih ulaganja u nove sisteme kanalizacije. Niko ne konsultuje više strukuSent from my RMX3085 using Tapatalk 3 polaris, neshtry and Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8318 Posted July 6, 2022 .Sent from my SM-A536B using Tapatalk 7 neshtry, alfini0507, dach@ and 4 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola031 857 Posted July 6, 2022 5 Dzimbo, neshtry, Axic and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12362 Posted July 7, 2022 3 shuxx, Kosta Smosta and dach@ reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18152 Posted July 7, 2022 4 5 knezevic76, Dzimbo, Siki97 and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bit 936 Posted July 7, 2022 Zato mi je i cudno, isto iskustvo, a bilo je i zestokih nepogoda... Znaci ne mogu da spoje 2 slepe ulice zbog slepaca ? A nikada se ne zapitate zašto baš morate tu da živite gde živite , to se nekako podrazumeva jel da...Potpuno je normalno da najveće nepogode idu na najtoplija mesta. Gradove zamislite kao ogromne dimnjake vrelog vazduha i niskog pritiska, koje odlazi visoko u atmosferu, taj vazduh odlazi gore neki drugi mora da ga popuni, u ekstremnim temperaturnim razlikama dolazi do ovoga, to se ne može kultivisati nikako, bez obzira na cevi atmosferskih odvoda (popucale bi od pritiska, jer bi razmakle zemlju oko sebe, zbog velike visinske razlike kad bi sva ta voda bila svedena u njih, to su monstruozni projekti da bi radili) to je imao carigrad, i sada ima instambul ali za druge namene. https://youtu.be/Rp2l6nFIsZA 3 Zvezdo, Djuk85 and Mijailović P. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15468 Posted July 7, 2022 6 7 dach@, shuxx, Woodoo and 10 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 3145 Posted July 7, 2022 Imao sam priliku više puta da sretnem ovakve radinosti. Zadnji put negde baš oko Tuzle. 1 Kosta Smosta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12362 Posted July 7, 2022 Kod mene u ulici ko dobar dan…ali moja ulica je kratka i slepa 1 Kosta Smosta reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18152 Posted July 7, 2022 6 4 shuxx, Nikola031, notalone and 7 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dach@ 4904 Posted July 7, 2022 19 2 Mijailović P., darkman14, Siciliano and 18 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2144 Posted July 7, 2022 jebu Grci 5 1 dach@, Loon123, Dzimbo and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 6370 Posted July 7, 2022 1 hour ago, dach@ said: Ovo neki rodjak ovom nasem glavnokomandujucem? 1 dach@ reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kosta Smosta 1580 Posted July 7, 2022 Ma sve je ovo istina. Moje iskustvo od Beograda do negde na Jadranu uz Hanku Paldum svaki put kada radio izgubi bilo kakav signal a, to je bar 5-6-7 puta do mora, naravno ista kaseta 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12362 Posted July 7, 2022 2 hours ago, dach@ said: Priča mog detinjstva….Renault 4,utepaš se dok stigneš na more….avantura Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 21252 Posted July 7, 2022 8 5 Dale, neshtry, Mijailović P. and 10 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 18152 Posted July 8, 2022 9 Loon123, Kosta Smosta, Woodoo and 6 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 12362 Posted July 8, 2022 Jedna za vagenovce 4 4 Kosta Smosta, Woodoo, Mijailović P. and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 15468 Posted July 8, 2022 8 3 dach@, Reacher Gilt, _Boki_ and 8 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites