Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

On 7/2/2018 at 8:31 PM, knezevic76 said:

Vrčin

 

f6b4e2d4c6489a79f49d75d4783b785c.jpg

 

On 7/2/2018 at 8:41 PM, djomla said:

Hahahahahah, a u Passata stanu 2 krave emoji23.png

 

Ipak izgleda jedna :D:D , il' su njihove krupnije :D:D 

 

Britanska policija traga za Velšaninom koji je vozio kravu u Passatu

 

vw krava.jpg

 

Pomislio bi neko da je u pitanju greška i da se ova scena odigrala na Balkanu, ali ne. Vinovnik je jedan Velšanin, a policija trenutno traga za njim. Kako je ovom čoveku uspelo da spakuje živu kravu na zadnju klupu Volkswagen Passata, to verovatno zna samo on. Prve fotografije ovog ''čuda'' pojavile su se na Twitteru pre nekoliko dana. Osim što se podigla bura u britanskoj javnosti zbog neodgovarajućeg prevoza životinje, vozača traži i policija. Naime, britanske snage reda i mira u potrazi su za Velšaninom jer je napravio prekršaj - prema njihovoj tvrdnji pretovario je automobil, što znači da mu sleduje kazna od 300 britanskih funti i 3 kaznena poena za vozačku dozvolu. Zbog viralne fotografije koja je inače nastala na auto-putu, britanske vlasti saopštile su putem javnog servisa da ''transport životinja na ovakav način apsolutno nije u redu''.

 

preuzeto sa - autorepublika.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svedoci smo ovih dana kako ljudi prilikom tehničkog pregleda automobila doživljavaju razne neprijatnosti, poput traženja rezervnog točka iako fabrički auto nije dolazio sa njim (već npr. setom za reparaciju guma), a evo kako u jednoj od najnerazvijenih država na svetu poznatijom pod imenom Amerika, koja inače muku muči da dostigne ekonomske standarde Srbije :D:D, dozvoljavaju da se bez problema registruje ovakav auto:

 

Ovo je najčudniji Chevrolet na svetu

 

chevrolet pick.jpg

 

Za sve one koji će gledajući u fotografiju sami sebi postaviti pitanje - Da li je ovo moguće? - odgovor je da jeste, štaviše ovako prerađeni Chverolet Pick-up je uredno registrovan i kruži ulicama malog grada Elyria u SAD-u. Jasno nam je da se ukusi razlikuju i da mnogi vlasnici automobila znaju da preteraju sa ''tjuningom'' i raznim preradama, ali smisao ovog nikako ne možemo da shvatimo. Ipak, ono što je sigurno jeste da vlasnik ovog Chevroleta nema problema sa privlačenjem pažnje.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...