Brankisha 55 Posted June 29 Sad ima masa muzicara na yt, insta, tiktoku, a niko benda nema. Brate napravi nesto svoje i cepaj. Nisam neki ljubitelj Dragon Force-a ali bejahu i oni letos na festivalu, i tako sam se razocarao, Herman Li svira na plejbek. Au druze na koji si ti drogama. I onda izadje Kvelertak odsviraju vrhunski, naprave sou bez ikakvih efekata na bini i to pocetkom festivalskog dana i zadaju domaci mnogim bendovima. Edit: ko se i dalje lozi na masnokose metalike, ima krajel jula festival u Rumuniji. Fino mesto, dobra klopa. Sent from my SM-G998W using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 406 Posted June 29 Od metalurgije ja sam oduvek veran Amon Amarth-u, oni mi uvek legnu, a u poslednje vreme malo otkrivam Soen 1 Brankisha reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1290 Posted June 29 Ove Soen nikad cuo, moracu da poslusam. Iskreno, ljubitelj sam oldschool metala ( heavy, nwobhm, power, gothic ... ). Od nestandardnih stvari, volim ovako nesto npr. 1 milan-jtd reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brankisha 55 Posted June 29 Postoji šala na njih, tj na pevačev glas kad smo kod danaca poslusaj Saturnus.Ghost je mozda i najveci noviji bend, ali Steel Panther uvek odusevi.Sent from my SM-G998W using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1290 Posted June 30 Uf, Ghost mi nikako nije legao, baš su mi njanjavi nekako. Steel Panther je sasvim okej Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 406 Posted June 30 Verujem da ce ti se ovo svideti Malo poznati, a njih bas volim da cujem 1 TheWickerMan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brankisha 55 Posted June 30 Od metalurgije ja sam oduvek veran Amon Amarth-u, oni mi uvek legnu, a u poslednje vreme malo otkrivam Soen Soen ti je 31. jula na ovom festivalu u Rumuniji.Sent from my SM-G998W using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1290 Posted June 30 Koji ti je to festival u Rumuniji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 406 Posted June 30 4. Avg ja palim na more, festivali vise nisu za mene, sada je vreme da se brčkam u plicaku sa decom Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1290 Posted June 30 Ja u zadnje vreme isto izbegavam festivale, ali odem bar jednog godisnje bar na neki koncert. Zadnji festival je bio pre 2 godine, Download na Hockenheimringu, Metallica, Sabaton, Five Finger Death Punch, Behemoth. Nije bilo loše ali na pola festivala počela da bole leđa i jbg. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brankisha 55 Posted July 1 Koji ti je to festival u Rumuniji?https://www.instagram.com/rockstadtextremefest.official?igsh=MWoxN3JtYzlycTZlNA== Bio prosle godine u kampu, nikad nisam u zivotu kampovao po festivalima ali je bilo super. Najbolji prijatelj i dve ribe. Jos pored kampa dobar restoran. Cene smesne. Vodafone kartica sa neogranicenim neto 9€ mesec dana Lepo mesto. Moze da se seta po sumi iznad gradica. Bilo nasih pun djavo. Upoznali slucajno neke hrvate, na kraju se ludaci napili i pevali BMK. I naravno, bilo je neke ekipa koju znam iz grada, svirke, isto drustvo....Mislim sta reci, teleci obrazi oko 10-15€ Sent from my SM-G998W using Tapatalk 1 TheWickerMan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2348 Posted July 2 BeEmWea rodjaci Quote Share this post Link to post Share on other sites