Jump to content
Goran
Megahertz

YouTube Music / Šta slušate dok vozite?

Recommended Posts

10 hours ago, Woodoo said:

ne znam... ovo mi je malo bugarski..

Edited by Zan Batist

Ja nesto kad ne slusam radio, ili tu i tamo kad nabodem sluske u usi kad vozim bajs ili setam pustim ovog deckonju, t.j. njegove mixeve. Vise puta sam imanjem njegovih mixeva na fonu spasio mnogo ljudi teskih smaracina po zurkama/zezanjima itd, posto je prilicno neutralno, sve je upeglano u smislu nivoa, i ono - ako 'oces neku muziku da pokrije opstu buku i da ne smara, kul je:

Posted (edited)

za brata @Reacher Gilt B) samo na pun gas ja to saltam, do najdalje tacke univerzuma da pokrivim sadasnjost ;) Mora uzmem nesto od 500 600 konjica ;) kad ce meni da kapne neka lepa cifra i da ram pam pamujem ko mega car :D

Edited by nemanja84bg

Posted (edited)

O, fala bato, fala ! :thumbup: Jesam furao dugu kosu u mladosti, priznajem, al' sam tada slušao malo tvrđi zvuk. U početku hard rock, potom grunge, pa i neke heavy metal bendove ...

I sad tako ponekad upadnem u nostalgiju, pa ošinem po volumenu, a ukućani me belo gledaju ... :D Al' niko ne sme ni da šušne, jbg, glava porodice, seda brada, pater familias i tako to ...:thumbup:

Mada, uglavnom sam više u acid jazz, funk fazonu. Evo, uzvraćam jednim snimkom s' kraja prošle godine, kad je ono pao snežić ...

Jamiroquai, Scam, plovilo Ford focus, 101 (+1) konjić, ništa rejsing, ram-pam-pam, samo laganeze ... :cheers:

edit: Evo i gratis Bonus Track, Cosmic Girl, JQ cover mojih dragih drugara South Rail Band, Live at "Radgost" na Rtnju, '23 ubeleženo ...

Ovde mora lajk na YT familijo, inače čupam uši ! :thumbup:

Edited by Reacher Gilt

Posted (edited)

Mislim da je jamiroquai neka vrsta jazzfunk-a ;) no dobro nije los, ja sam se lozio na cosmic girl i ona dva lamboa ;) Extra puteljak, fali rostiljce, kuvano vince (odnosno sve sto treba da se spremi) i neka ogromna vatra da razbije zimu ;) I naravno ko sta voli, pivce, dzeki ili crveni dzoni i top top ;) Kobasicici i lukac obavezno, rolovano belo, slanince debelo ... lepo bi se napravilo podne tu kod vas ;) Ja malopre otvorio onaj friz u mom mancave garazencetu kad ono evo ih dva ladna zajecarca i jaooo mili :D

Edited by nemanja84bg

Posted (edited)

Eto, pročit'o sam ti misli, znači Like, share, subscribe ! :D

14 minutes ago, nemanja84bg said:

Mislim da je jamiroquai neka vrsta jazzfunk-a ;) no dobro nije los

Znači, nema šta da misliš, i ne da nije loš, nego je fuckin' awsome ! Od kad sam prvi put sluš'o njihov The return of the space cowboy, kupili me za ceo život, iako sam bio već dobrano ogrez'o u heavy fazu ... :)

Edited by Reacher Gilt

Posted (edited)

Ja svasta nesto mili, sto se muzike tice uvek nadjem kvalitet u nekom smeru pa ono kod mene moze sve i svasta, zato sam najvise voleo rejvove posle skolice ono je bilo full vreme, reflektori laseri na sve strane, zurke prstale u barutani, zgrabis nekog zenskaca ma sve odma se resava nema tu kao danas "a cekaj da odemo na pice" i sl. Voleo sam i metalnu varijantu ali ... mnogo bolje zene bile na ovim elektro zurkama Isao sam cak i na narodnjake ali tamo bilo rizicno ici po nekim lagunama i sl. ;) Isao na carl cox-a na urban like strike eventu e to je bila zurka ;) Nase generacije su krivile univerzum a ovo danas ... ma idi begaj , slusaju koncerte na mobilnim telefonima, uce skolu iz svojih ususkanih stanova ... Mi smo poslednja generacija koja je zivela kolko tolko dok ovi stariji od mene su ziveli cak i bolje u zlatnom periodu zipo upaljaca i gorivom od kolko 3.5 din po litri. Automobili se vozili koji su stvarno bili nesto iako su bile mrtve rage. Drago mi je da sam osetio makar deo tih vremena ;)  Kako je krenulo izmislice virtuelni k .... pa mlataraj snjime tamo po instashitu i sl. univerzumu :D

Ovo imam original disk, ko zna gde sam ga zaturio ;)

Edited by nemanja84bg

Jedino što nikad nisam mogao da svarim je novokomponovana "narodna" muzika, i dance, pop isl. komercijala. Ali nikad nisam bio "zadrt" i slušao iznova iste bendove.

Po meni je normalno da čovek vremenom prolazi kroz razne "faze", i da mu se ukus menja. Treba slušati ono što ti ide u uvo, i ne obazirati se na to šta drugi o tome misle. ;)