nemanja84bg 2348 Posted January 20 (edited) oo hau du ju du pajkanmen Edited January 20 by nemanja84bg 1 1 italiano and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 27367 Posted January 21 3 italiano, MiloshBg and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 27367 Posted January 26 1 italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zan Batist 399 Posted January 27 (edited) 10 hours ago, Woodoo said: ne znam... ovo mi je malo bugarski.. Edited January 27 by Zan Batist Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 27367 Posted January 27 1 hour ago, Zan Batist said: ovo mi je malo bugarski.. Kako bre bugarski, zna se šta je Bugarska. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2348 Posted February 3 3 horvat, neshtry and Bouz reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 27367 Posted February 13 3 Bouz, neshtry and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2348 Posted February 17 Taj auto meni treba, bas ovaj i nijedan drugi 1 Bouz reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
horvat 7011 Posted February 20 3 milan-jtd, neshtry and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 19713 Posted February 21 Sjajna! 2 horvat and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 735 Posted February 27 Pojačati do daske, looodilo...naravno ko voli 2 nemanja84bg and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 735 Posted February 28 Jedan od najvecih hitova ex-Yu osamdesetih u novom izdanju 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2348 Posted February 28 Turbo lover Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2348 Posted March 1 (edited) @Reacher Gilt teram golfinja kao brodic lagano Edited March 1 by nemanja84bg Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bouz 294 Posted March 2 Ja nesto kad ne slusam radio, ili tu i tamo kad nabodem sluske u usi kad vozim bajs ili setam pustim ovog deckonju, t.j. njegove mixeve. Vise puta sam imanjem njegovih mixeva na fonu spasio mnogo ljudi teskih smaracina po zurkama/zezanjima itd, posto je prilicno neutralno, sve je upeglano u smislu nivoa, i ono - ako 'oces neku muziku da pokrije opstu buku i da ne smara, kul je: 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
kreator 289 Posted March 2 1 Bouz reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2348 Posted March 3 (edited) za brata @Reacher Gilt samo na pun gas ja to saltam, do najdalje tacke univerzuma da pokrivim sadasnjost Mora uzmem nesto od 500 600 konjica kad ce meni da kapne neka lepa cifra i da ram pam pamujem ko mega car Edited March 3 by nemanja84bg 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3205 Posted March 3 (edited) O, fala bato, fala ! Jesam furao dugu kosu u mladosti, priznajem, al' sam tada slušao malo tvrđi zvuk. U početku hard rock, potom grunge, pa i neke heavy metal bendove ... I sad tako ponekad upadnem u nostalgiju, pa ošinem po volumenu, a ukućani me belo gledaju ... Al' niko ne sme ni da šušne, jbg, glava porodice, seda brada, pater familias i tako to ... Mada, uglavnom sam više u acid jazz, funk fazonu. Evo, uzvraćam jednim snimkom s' kraja prošle godine, kad je ono pao snežić ... Jamiroquai, Scam, plovilo Ford focus, 101 (+1) konjić, ništa rejsing, ram-pam-pam, samo laganeze ... edit: Evo i gratis Bonus Track, Cosmic Girl, JQ cover mojih dragih drugara South Rail Band, Live at "Radgost" na Rtnju, '23 ubeleženo ... Ovde mora lajk na YT familijo, inače čupam uši ! Edited March 3 by Reacher Gilt 4 nemanja84bg, city, shuxx and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2348 Posted March 3 (edited) Mislim da je jamiroquai neka vrsta jazzfunk-a no dobro nije los, ja sam se lozio na cosmic girl i ona dva lamboa Extra puteljak, fali rostiljce, kuvano vince (odnosno sve sto treba da se spremi) i neka ogromna vatra da razbije zimu I naravno ko sta voli, pivce, dzeki ili crveni dzoni i top top Kobasicici i lukac obavezno, rolovano belo, slanince debelo ... lepo bi se napravilo podne tu kod vas Ja malopre otvorio onaj friz u mom mancave garazencetu kad ono evo ih dva ladna zajecarca i jaooo mili Edited March 3 by nemanja84bg 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3205 Posted March 3 (edited) Eto, pročit'o sam ti misli, znači Like, share, subscribe ! 14 minutes ago, nemanja84bg said: Mislim da je jamiroquai neka vrsta jazzfunk-a no dobro nije los Znači, nema šta da misliš, i ne da nije loš, nego je fuckin' awsome ! Od kad sam prvi put sluš'o njihov The return of the space cowboy, kupili me za ceo život, iako sam bio već dobrano ogrez'o u heavy fazu ... Edited March 3 by Reacher Gilt 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 2348 Posted March 3 (edited) Ja svasta nesto mili, sto se muzike tice uvek nadjem kvalitet u nekom smeru pa ono kod mene moze sve i svasta, zato sam najvise voleo rejvove posle skolice ono je bilo full vreme, reflektori laseri na sve strane, zurke prstale u barutani, zgrabis nekog zenskaca ma sve odma se resava nema tu kao danas "a cekaj da odemo na pice" i sl. Voleo sam i metalnu varijantu ali ... mnogo bolje zene bile na ovim elektro zurkama Isao sam cak i na narodnjake ali tamo bilo rizicno ici po nekim lagunama i sl. Isao na carl cox-a na urban like strike eventu e to je bila zurka Nase generacije su krivile univerzum a ovo danas ... ma idi begaj , slusaju koncerte na mobilnim telefonima, uce skolu iz svojih ususkanih stanova ... Mi smo poslednja generacija koja je zivela kolko tolko dok ovi stariji od mene su ziveli cak i bolje u zlatnom periodu zipo upaljaca i gorivom od kolko 3.5 din po litri. Automobili se vozili koji su stvarno bili nesto iako su bile mrtve rage. Drago mi je da sam osetio makar deo tih vremena Kako je krenulo izmislice virtuelni k .... pa mlataraj snjime tamo po instashitu i sl. univerzumu Ovo imam original disk, ko zna gde sam ga zaturio Edited March 3 by nemanja84bg 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 3205 Posted March 3 Jedino što nikad nisam mogao da svarim je novokomponovana "narodna" muzika, i dance, pop isl. komercijala. Ali nikad nisam bio "zadrt" i slušao iznova iste bendove. Po meni je normalno da čovek vremenom prolazi kroz razne "faze", i da mu se ukus menja. Treba slušati ono što ti ide u uvo, i ne obazirati se na to šta drugi o tome misle. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites