Jump to content
FAS Goran
Megahertz

YouTube Music / Šta slušate dok vozite?

Recommended Posts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dalje





Idem u nezgodan pravac ali za mene je bitno da su ljudi koji sviraju vrhunski majstori a ne drogirani mrsimudi a muzike nema, ko se igrao na dobrom softveru uz sitan hardver muzika sama ide samo da je droge toliko o digitalnoj muzici čast vrhunskim umetnicima i u tom pravcu, ali ne pratim.
sve dobrom slušam, nemam problem sa žanrom.
Verujem da je ovo egzotika za vas, a ja i to slušam da bi razumeo iz moje doline informisanosti i duh vojski koje su nas razorile i razaraju još uvek








Jbg nemci imaju sat...



Ameri 4 h država pun










Послато уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najbolje pesme za pevanje tokom vožnje

 

184106-kia gt 111.jpg

 

Pevanje za volanom automobila jedna je od stvari koje su zajedničke svima. Ispitivanje javnog mnjenja na 2.000 britanskih vozača o tomu koje su im pesme najdraže za pevanje za volanom pokazalo je da je nedvosmisleno broj jedan Queenova ''Bohemian Rhapsody''. Druga je ''Dancing Queen'' grupe ABBA, pa ''Livin' on the Prayer'' Bona Jovija, ''I'm Gonna Be (500 miles)'' Proclaimersa, i na petom mestu ''Eye of the Tiger'' Survivora, pesme koja je obeležila trećeg ''Rokija''. Britanci jako uživaju da pevaju ''Walking on Sunshine'' Katrine and the Waves, Whamovu ''Wake Me Up Before You Go Go'', ''Happy'' Pharrella Williamsa, ''Girls Just Wanna Have Fun'' Cindy Lauper i ''I Gotta Feeling'' grupe Black Eyed Peas.

 

U istraživanju je otkriveno da sve pesme iz prvih deset imaju pet zajedničkih stvari koje verovatno i jesu razlog zašto ih toliko vole: jasnu strukturu, ritam, harmoniju, stihove i refren. Ritam svih visokoplasiranih pesama poseduje vrstu ''bita'' sličnu srčanom pulsu, sve harmonije vrte se oko tri ili četiri akorda u duru, struktura pesme je logična i može se anticipirati šta sledi. Svi su stihovi jednostavni sa porukama koje svi razumemo, a refreni su lako pamtljivi. No, stručnjaci za saobraćaj imaju upozorenje. Muzika otpušta hormon sreće dopamin, ali istovremeno povećava rastresenost jer misli mogu odlutati i prizvati emotivnu reakciju povezanu sa određenom pesmom. ''Premda muzika može podići nečije raspoloženje, na način koji je uporediv sa malim nivoom alkohola i droge, istovremeno može sniziti koncentraciju za volanom'', kaže saobraćajni psiholog Tomas Vagner.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uuu a sto, mislio si da imas sanse?

Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...