mikisxy 7 Posted November 28, 2008 zbog nekoliko pitanja na pp o tome koliko je tesko zameniti grejac kabine na puntu mk1 pustam ovu sliku pa procenite sami,tesko je objasniti Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoopie 0 Posted November 30, 2008 Daleko bilo da mi procuri mali hladnjak... Ovo mi deluje kao celodnevan posao, onako optimistički. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted November 30, 2008 posle 50ak komada ide lakse Quote Share this post Link to post Share on other sites
yoopie 0 Posted December 1, 2008 Sad baš gledam... Zar je potrebno dirati letvu? Mislio sam da je dovoljno odšrafiti volan i onu plastičnu masku sa donje strane letve pa da se oslobodi tabla. Pre dve nedelje probali prijatelj i ja da priđemo komandama ventilacije na Y-u, zavlačio sam se ispod table u nekim majmunskim pozama, a kad smo videli da ne može bez čerupanja manuli smo se ćorava posla Quote Share this post Link to post Share on other sites
etibor 21 Posted December 2, 2008 Ja to da sam znao, ni ja ne bi menjao dok sam vozio Punta mk1. Posle mi je majstor pokazao slike kako je radio. Doslo mi da placem od muke... Isto tako kao sto je mikisxy postavio, samo sto je to bio moj Punto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted December 2, 2008 na bravi-a je ohoho jednostavnije.kome je na Mk1 procureo hladnjak zimi menjao bi ga makar stavljao kasikaru u kasetu.sad ozbiljno-od 94-95 godine fiati nemaju slavinu za grejanje nego klapna preusmerava vazduh a antifriz cirkulise non-stop.tako da jedino pomazu cizme za pecanje i skijaske naocare jer mora glava kroz prozor :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 7498 Posted December 3, 2008 Ja sam menjao taj hladnjak i dobro me koštalo (ali i ima posla)Mada je lako premostiti creva ispod haube!Ali kad zahladni... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bukvic 0 Posted November 23, 2011 (edited) Ljudi googlam već sat vremena i na forumu i na netu i nisam našao ništa o skidanju grejača kabine na puntu Mk1. Ja sam već dosta toga poskidao i pomalo liči na ove slike, ali nisam uepeo još uvek izvadit grejač kabine. Nisam siguran ali mi deluje da ću morat da otkačim i hladnjak klime pa sve komplet napolje. Ako ima negde tema pomagajte ili bar napišite u kratkim crtama postupak zamene. Punto Mk1 1996 god. motor 1.1 75ks sa klimom. Mogu obećat slike i postupak zamene ukoliko uspem da završim posao, ukoliko ne auto će morat kod majstora i tamo ga ne mogu slikat. Edited November 23, 2011 by neshaoct prebačen post Quote Share this post Link to post Share on other sites