darkman14 6970 Posted August 15, 2025 Kotor tunel Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8700 Posted August 15, 2025 Pre ce biti da si sreo mene ako si slikao danas samo me nisi prepoznao Sent from my SM-A346B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6970 Posted August 16, 2025 Možda, moguće. Ovo je vozila neka devojka, kasnije sam video. Bila je standardno gužva pa sam imao vremena i za forum u kolima. Ne vidi se na slici, ima manju masku, onu što svi jure zatzato mi bio zanimljiv Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bouz 508 Posted October 22, 2025 cek' samo da se dogovorimo - koji konkretno je taj lepsi pol, cisto da se otklone nejasnoce? 1 Dale reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7995 Posted November 20, 2025 2 6 Djuk85, Axic, ISV_01 and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2854 Posted November 20, 2025 Skojevsko naselje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7995 Posted November 20, 2025 (edited) Ne znam, drug mi poslao jutros, mogu da pitam. Kaze Julino brdo Edited November 20, 2025 by Dale Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2854 Posted November 20, 2025 Tako slicno se parkiraju i u mom komsiluku, tacnije u Skojevskom naselju... Jos malo pa ce poceti uz drva da se veru. 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bouz 508 Posted November 21, 2025 Mozda je bila mala rupa izmedju dva da tako kazem bocno parkirana vozila, pa covek uden'o sto se kaze... Mada, dodjoh evo pre dva dana posle malo duzeg odsustva kucama, i kao aj' se prosetam posle duge voznje po kraju (blokovi). - realno, gomila raje je nepropisno parkirana, ali bukvalno nema gde. Pri tom su ovi kao napravili prosle godine novih par stotina parking mesta, i opet je ama bas sve puno. I ajd' sad ti izmisli teritoriju... - a blokovi su projektovani za keceve, fice, tristace, renoe 4 i tako te aute - koji su svi manjih gabarita od danasnjih, i pri tom na odnosu 1 auto na 1.nesto stanova, vs danasnje situacije gde je 1.nesto auta na 1 stan. Mislim, prvi ja pop... kad vidim bahatost - bas to kad sam krenuo da se protegnem, frajer ulazi "u dvoriste" ono unutra izmedju zgrada, gde se raja bas i ne parkira, uredno po trotoaru i iznervira me - i onda dodjem do kolovoza/automobila i skontam da je sve puno k'o oko. Mada, bahata raja je uglavnom bahata od starta, znaci i kad ima gde - oni se bahate (i nateraju auto bukvalno na stepenice ulaza). Ne'm pojma. Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 3325 Posted November 21, 2025 Mozda je parkirao tako da mu lakse skinu katalizator Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4825 Posted November 21, 2025 ccc strasno sta sve nece da se vidi na ovim nasim putevima i parkinzima. Juce covek usao na parking koji je obezbedjen rampom i parkirao auto cim je prosao rampu na sred prolaza, kao da ode cas da nesto zavrsi, ovamo covek hoce da izadje sa parkinga ne moze, mora da ceka budalu da se vrati. Isto se meni desilo skoro na izlasku iz garaze u zgradi u kojoj radim, ja i jos jedan auto cekamo 10min budalu koja parkirala na ulici na samom izlasku iz garaze, dolazi cica neki izvinjava se nije video, kako bre nisi video toliki prolaz i garazu , nego mator covek nisam hteo da ga iznapusavam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 7995 Posted December 2, 2025 Keyless otvaranje gepeka 2 shuxx and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 26398 Posted May 11 Natrcah za vikend - pozdrav za kolegu, fina Ypsilonka: 2 horvat and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2856 Posted May 11 Ima kod mene u ulici ovakva dobra ypsilonka,mnogo dobro izgleda Quote Share this post Link to post Share on other sites