neshaoct 9736 Posted October 9, 2008 ...nedelja, 12.10.2008. od 17.00 parking kod Inter-Continentala...FLCS poziva sve ljude koji su do sada dolazili, kao i ljude koji do sada nisu bili, a imaju želju da dođu... :cool p.s. Biće i soka... Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted October 9, 2008 ...onih 15,5% mora da je verovatnoća za spadanje creva za naftu... Share this post Link to post Share on other sites
MarkoJTD 1 Posted October 9, 2008 Stilo je auta chudnovata a za ovo u p.s.-u, mislim da to sto sam uplatio clanarinu ne znaci da klub sad treba da se razmece EDIT: oce li biti nesto od clanskih kartica za ovaj vikend? Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted October 9, 2008 I ja se pojavljujem u nedelju! donosim sok i josh neshto lepo tako da ko se pojavi videce sta je u pitanju josh kad bi nashao nekoga u subotu da mi zameni farove i upasuje branik bilo bi extra no dobro to i nije toliko urgentno vazno je da se okrece! Share this post Link to post Share on other sites
BrackoNe 0 Posted October 9, 2008 E koliko para da ponesem za članarinu, ako dolazim, ću dođem bez ćaleta (najverovatnije će dođem sa devojkom)... =] Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted October 9, 2008 ...ne moraš nositi novac, već evo...http://fiat-lancia.org.rs/pristupnica.phpDakle, samo uplati na način kako je opisano... :cool Share this post Link to post Share on other sites
Megahertz 0 Posted October 9, 2008 Postoje sanse od 10% da cu da dodjem... Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted October 9, 2008 Nesho,nesto ti ne radi ovaj link :? Da se nije prepunio para Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted October 10, 2008 ...link radi bez problema... Ne može da se prepuni... Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted October 10, 2008 mozda dodjem, ne zavisi od mene koliko od obaveza i tajminga, ali dobra volja postoji Share this post Link to post Share on other sites
Guest 10760 Posted October 10, 2008 je dolazim nekih 90%ostalih 10% ide na nekog ko ce da mi dokotrlja djuntu... Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted October 10, 2008 Ne dolazim 100% Ladno si jedva docekao da odem pa da najavis zvanicni skup, ne mogu da verujem! Salji mi clansku postom Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted October 11, 2008 Ladno si jedva docekao da odem pa da najavis zvanicni skup, ne mogu da verujem! Salji mi clansku postom Ma, niiiiije Vili... :mrgreen: Tek sada se prolepšalo vreme...sunčano je, i preko 20 stepeni svaki dan... :cool Još nema članskih... Share this post Link to post Share on other sites
Markedjani 0 Posted October 11, 2008 Sto ne pravite okupljanje kod Chikavilija...Tamo je extra vreme :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted October 11, 2008 a jel klub snosi troskove goriva do Dubaija?ili ce Cikavili da nam napuni rezervoare tamo na prvoj trafici? Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted October 11, 2008 evo, dodjite ovde, a ja cu svakom po pun rezervoar da platim (ovde naravno), dosta od mene Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted October 12, 2008 Mozda necu doci, a sigurno dolazim , do duse na kratko. Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted October 12, 2008 meni dosao drugar iz vojske na odsustvo pa me nije bilo... Share this post Link to post Share on other sites
TOGO 0 Posted October 13, 2008 Eh, kad odeš iz vojske na odsustvo pa ne biraš... Share this post Link to post Share on other sites