neshaoct 9736 Posted September 24, 2008 Za potrebe fotografisanja, Okupljanje je u nedelju 28.09.2008. u 16.00 kod Arene.Dakle, ne ona priča ''od 16.00, pa kad dođem''...''mogu i da zakasnim... i slično'', već najkasnije u 16.00 kod Arene.Obićićemo još par lokacija posle Arene... :cool Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted September 24, 2008 dolazim..ako cemo da pravimo spisak onda1. Manfred2. reaper_hgt Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted September 24, 2008 1. Manfred2. reaper_hgt 3. neshaoct4. chikavili5. nidza6. Mans7. Vukasin HGT8. MarkoJTD9. Marko bg + još dva automobila njegovih drugara10. Luka Novitec + verovatno još par automobilaSutra će Košarkaš znati da li će moći...Naravno, i svi ostali koji imate vremena, slobodno se stavite na spisak...I, ne zaboravite malo da operete automobile... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted September 24, 2008 Terate me da operem auto, a nije ni decembar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 10760 Posted September 24, 2008 1. Manfred 2. reaper_hgt 3. neshaoct 4. chikavili 5. nidza 6. Mans 7. Vukasin HGT 8. MarkoJTD 9. Marko bg + još dva automobila njegovih drugara 10. Luka Novitec + verovatno još par automobila11. matto uno Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted September 24, 2008 Terate me da operem auto, a nije ni decembar.Ne moras, ti mozes da fotkas kad hoces Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted September 24, 2008 Terate me da operem auto, a nije ni decembar.ja sam danas posle 3 meseca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted September 24, 2008 A jel mozemo na slikanje i mi bez FIATa? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted September 24, 2008 Naravno,Fiat-Lancia-Dacia :lool: Sta se sikiras,samo da krenu uplate pa ces ti imati najboljeg Fiata,recimo neki 430 Scuderia ili slicno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted September 24, 2008 Pa hajde Bokija animiraj malo i ti ljude da pocnu sa tim uplatama,masovno. :mrgreen: :twisted: :dugokosi: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted September 25, 2008 1. Manfred 2. reaper_hgt 3. neshaoct 4. chikavili 5. nidza 6. Mans 7. Vukasin HGT 8. MarkoJTD 9. Marko bg + još dva automobila njegovih drugara 10. Luka Novitec + verovatno još par automobila 11. matto uno12. Dragon Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted September 25, 2008 Jbg,nisam tu u nedelju! Zelim vam lepo vreme,lepo nalickajte ljubimce a za extra fotke ne brinem, tu je Nidza! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 10760 Posted September 25, 2008 jel ovo definitivni termin za slikanje? Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted September 25, 2008 ...jeste... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaskez 0 Posted September 26, 2008 ha ha mozda se i vidimo stigao sam sa mora nadam se exre mi je bilo auto me je extra posluzio ali juce se pokvario pa ako ga osposobim u subotu tu sam u nedelju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted September 26, 2008 Ne treba da ide, treba da stoji, a mi ga slikamo, slobodno ga doguraj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 10760 Posted September 26, 2008 i vreme ce da nas posluzi..... pogledajte na www.beograd.com - vreme Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted September 27, 2008 **b'la me kisha, moracu sutra ujutru opet da perem kola. Sreca pa ustajem rano zbog MotoGP-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted September 27, 2008 vrlo moguce da se onaj prvi sa spiska ne pojavi poshto mu je zveknuo alternator, pa ako ne stigne da popravi.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted September 27, 2008 1. Manfred2. reaper_hgt3. neshaoct4. chikavili5. nidza6. Mans7. Vukasin HGT8. MarkoJTD9. Marko bg + još dva automobila njegovih drugara10. Luka Novitec + verovatno još par automobila11. matto uno12. Dragon13. yoopie14. loodilo15. celic16. dusman1317. Košarkaš Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goxy 0 Posted September 28, 2008 1. Manfred2. reaper_hgt3. neshaoct4. chikavili5. nidza6. Mans7. Vukasin HGT8. MarkoJTD9. Marko bg + još dva automobila njegovih drugara10. Luka Novitec + verovatno još par automobila11. matto uno12. Dragon13. yoopie14. loodilo15. celic16. dusman1317. Košarkaš18.Goxy Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted September 28, 2008 Nesho, o's da dozvolis i onima koji nisu platili clanarinu da se fotkaju? Btw, evo sad sam oprao auto. Ako bude opet palo nesto bole me pedu vise i za cist auto i za fotke Quote Share this post Link to post Share on other sites
loodilo 0 Posted September 28, 2008 HAhahahahaahah ! ludaq! Hhahahahah! slatko si me nasmejao Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted September 28, 2008 ...operacija uspešno izvedena... Došli smo SVI sa spiska, plus još par ljudi, tako da je bilo preko 20 automobila...HVALA svima...HVALA nidzi koji nekoliko sati nije gledao ni na jedan drugi način, osim kroz objektiv...HVALA gostima iz Mazda i Forda Kluba što su bili...HVALA i meteorolozima što su konačno pogodili da će biti suvo vreme... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarkoJTD 1 Posted September 28, 2008 Bilo je extra, kad mogu da se ochekuju prve slike?bilo bi super da se uploaduju sve ako mogu u rar fajlu pa da skinemo pa da glasamo npr koje su najbolje za potrebe kluba il tako nesto...u svakom sluchaju, bilo je sasvim fino, kao jedno veeeliko okupljanje sa milion slika Quote Share this post Link to post Share on other sites