Jump to content
FAS Goran
Guest 4236

Vazduhoplovstvo

Recommended Posts

Turci nisu za zajebanciju ako krene eskalacija, mnogo su ozbiljnija drzava vojno i brojcano os Cecenije ili Osetije. Definitivno je cilj bila rafinerija a rusenje bomardera odmazda a to najbolje pokazuje ona prva izjava turskog premijera u fazonu, nismo znali da je ruski?!?! Ne, nisu, mislili su da se turisti vozaju u bombarderu

Share this post


Link to post
Share on other sites

@srdjos

 

Turci jesu velika sila iz naše perspektive ali ne mogu oni da ratuju protiv Rusije.

 

Ne postoji država danas koja može da ratuje protiv Rusije. Mogu samo SAD, i to u nuklearnom sukobu. U konvencionalnom, ni oni. Zato je tokom hladnog rata kod amerikanaca i bio akcenat na nuklearnom oružju, jer sve ostalo nije imalo smisla.

 

Rusija ima mogućnosti da Turskoj poruši svaku bazu bez i da joj priđe. To ih stavlja u odnos kao što smo bili mi i NATO 1999.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da kažem svoje, moguće krajnje subjektivno mišljenje. Živeo sam u Rusiji ukupno 8 godina, od toga sam 5 godina bio na fakultetu. Znam odlično kakvi su rusi, umeju da budu aljkavi, bahati, bezobrazni...

Ali, za razliku od pederaša iz USA i zapadne evrope imaju muda, i motivaciju da ratuju. Ne daj Bože da dođe do kopnenog sukoba, u Evropi, pa obrali su bostan. Drugo, motivisani su i nisu materijalisti. Zašto su motivisani, pa zato što im je pun k---c amerike i pišanja po njima. Znaju odlično čime raspolažu, a istorija je pokazala da je svako najebao ko je krenuo da se kači sa njima. Jeste, platili su to debelo, ali takvi su oni. Dovoljno je da pogledate snimke iz saobraćaja, ima ih na milione na youtube. Ja nabod - on čorba. Takvi su, kada se biju, biju do kraja, mislim baš u tuči. Znam neke naše što su se tamo kurčili, pa su im prebrojali sve kosti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije ovde stvar Rusi kao ličnosti, mi svi znamo kakvo je stanje, rata sigurno neće biti. Ovi ratovi što se vode, vode se sve zbog masonske industrije koja pokreće svet, i nas uostalom, jer ona funkcioniše na fazonu, Rusi bace jednu bombu na Sirijce a u Rusiji se naprave dve NOVE takve bombe i tako to funkcioniše od Vijetnama, pokretanje fabrika, tržišta, investicija, istraživanja a samim tim i generisanjem bruto proizvoda. Tako da će još biti ovakih igara a ljudima ostaje da pričaju i pričaju...

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Leteće zvezde G-4? Čime su bombardovali aerodrom, dimnim tragom?

 

Jel to treba da je smesno

 

Naravno, veoma su mi smešne te i takve priče, radim u toj "firmi" već 23 godine, uključujući i vreme kad se to dešavalo. Na taj način, takvim maštarijama i izmišljotinama, se pljuje po stvarnim herojima koji su da liživote radeći svoj posao tih dana.

Edited by Evidenticar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baterije su nišanskim radarom zračile u proseku 10sekundi,ako za tih 10 sekundi mogu da dobiju zahvat i da dejstvuju onda smo rasturili Nato.

 

Sve što je pogođeno pogođeno je ili an početku kad su misli da smo indijanci koji će ih gađati praćkama,ili kasnije na sreću jer us opet mislili da smo indijanci  :laughing:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I sve to bez dinara kredita i bilo kakve pomoci drzave, sto je najgore umesto da se ovakva firma pomogne i pogura zarad sto brzeg razvoja nasa birokratija gleda samo gde moze da uzme od male privrede i tako samo oteza inace vec tesku poziciju na trzistu. Inace sili za put od kva da bga npr treba nesto oko 15do20 litara goriva, sto je za pojam letelice na motorni pogon presmesna potrosnja. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smrdibuba. Nije mi jasno kako ga jos niko nije isamarao. Naravno, mislim na lazovskog.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Covek je starleta vojnog novinarstva, dobro placena starleta ali ipak i dalje samo starleta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...