knezevic76 9421 Posted September 5, 2023 Moje saučešće Послато са 2203129G помоћу Тапатока 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3599 Posted September 5, 2023 A ja sipao samo Ultra D u Deltu 5 godina 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9421 Posted September 5, 2023 Znaš kako kažu, ko nađe na Knezu gorivo u vodi, taj je na biiip Послато са 2203129G помоћу Тапатока 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 23533 Posted September 5, 2023 13 minutes ago, igor0511 said: A ja sipao samo Ultra D u Deltu 5 godina Nije joj teško pao prelazak na običan ED 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zarekg 350 Posted April 13, 2024 Godinama sipam na Nis-u u sva kola u kući i nisam primetio neke probleme. Čak i motor koji je osetljiv na loše gorivo lepo radi i nema problema. Problem je što Punto 1.2 8v u zadnje vreme odmah "oseti" Nis-ov benzin. Inače je mrtav konj ali sa Nis-ovim benzinom je tek mrtav. Sipao sam na Mol-u i oseća se razlika. Čak i supruga koja ga inače vozi a nije neki vozač oseti razliku i ako joj ne kažem gde sam sipao gorivo. Shell sam sipao 2 puta kada se otvorila pumpa u Kg i nikad više. Pre ću da sipam špiritus, bar da znam što neće da ide. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 889 Posted February 27, 2025 Da li jos neko ima problem da plati gorivo na nis-u preko kartice? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kakoonobese 55 Posted February 27, 2025 Master kartice ne prolaze zbog sankcija NIS-u. Visa i Dina rade bez problema. 1 2 danijel55, Ivan and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2338 Posted February 27, 2025 Pa Master je bese kreditna?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9421 Posted February 27, 2025 Kartice evropskih i američkih banaka ne bi trebale da rade.PS nema veze dal je kreditna, bitno je da ima novca na njojSent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 889 Posted February 27, 2025 Konkretno aik banka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9421 Posted February 27, 2025 Pa radiće Dina i po koja domaća, jer ko god bude sarađivao sa NISom, dakle i banke, smatraće se da pomaže NISu i Rusima ili tako nešto, tako je u principu kad je neka firma pod sankcijama. Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zarekg 350 Posted February 27, 2025 Sankcije odložene na mesec dana još jutros. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9421 Posted February 27, 2025 Pa odložene al banke na vreme pakuju kofere dok ne vide epilogSent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 24081 Posted February 27, 2025 (edited) 3 hours ago, knezevic76 said: Kartice evropskih i američkih banaka ne bi trebale da rade. PS nema veze dal je kreditna 2 hours ago, danijel55 said: Konkretno aik banka. Sa tim nemaju veze ni kartice ni banke. Vec odluka MasterCard-a generalno, kao providera te vrste usluge placanja. "Nase" banke su najobicniji, puki issuer-i (izdavaci plastike i ostalog) i predstavljaju samo kolateralnu stetu zbog takve odluke providera (u ovom slucaju MasterCarda, sutra to moze biti i Visa npr.). I pored NIS-a, takodje su na gubitku zbog smanjenja prometa. Edited February 27, 2025 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5412 Posted February 27, 2025 On 4/13/2024 at 9:38 PM, zarekg said: Godinama sipam na Nis-u u sva kola u kući i nisam primetio neke probleme. Čak i motor koji je osetljiv na loše gorivo lepo radi i nema problema. Problem je što Punto 1.2 8v u zadnje vreme odmah "oseti" Nis-ov benzin. Inače je mrtav konj ali sa Nis-ovim benzinom je tek mrtav. Sipao sam na Mol-u i oseća se razlika. Čak i supruga koja ga inače vozi a nije neki vozač oseti razliku i ako joj ne kažem gde sam sipao gorivo. Shell sam sipao 2 puta kada se otvorila pumpa u Kg i nikad više. Pre ću da sipam špiritus, bar da znam što neće da ide. Ja sam se negde davne 2004. godine prešaltao na NIS i sipam na NIS-u kada god mogu. Barem 90% ukupno godišnje potrošenog goriva kod njih kupim. I nemam ni najmanju primedbu na kvalitet njihovog goriva. Niti sam ikada osetio da mi je automobil možda "zaštucao". 2 Woodoo and city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 889 Posted February 27, 2025 Sto se dizela tice,na nisu godinama tocimo i u nasa vozila i u frimina i nema problema.Jedini problem su imali kamioni sa ad blue-om sa knez petrola. Ja jos gledam jednu bitnu stvar,uvek gledam da pumpa bude sto novija gde sipam i to je to. Do duse cuo sam npr za benzin da je na omv 100 najbolja, ali posto ne vozim benzinca,nisam imao iskustva da proverim. Jos jedan razlog zasto gotivim nis,to je njihov program lojalnosti.Ko trosi malo vise goriva poput mene,za nekih 9meseci ja naberem 13k bodova i nisu neke derikoze poput omv,da flasa soka 0.5l bude 200din. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bouz 446 Posted February 27, 2025 Meni to sa kao sankcijama od prvog momenta zvucalo naruceno. Doduse, ja u svemu vidim zaveru.. 4 neshtry, stex_pb, MiloshBg and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 1783 Posted February 27, 2025 Ja sumnjam da će se išta promeniti i da budu sankcije. Preprodavaće tuđe gorivo, možda neće raditi neke kartice i to je to. Možda rusi otvore fiktivnu ćerku firmu pa vrše naplatu za NIS preko nje 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 879 Posted February 27, 2025 Ma da, AV AV ce sve resiti 1 1 moron and neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9421 Posted February 27, 2025 Moja firma je sa NISa presla na OMWSent from my SM-S926B using Tapatalk 1 neshtry reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 889 Posted February 28, 2025 Ma ovo sve je cista magla,da bi posle ispao veliki precednik kojj sve resava. Kao sto npr pravi puteve,tacno jeste,ali ajmo malo koliko nas 1km kosta i koliko je mogao da nas kosta manje.I naravno vest pre 3god od nove godine auto put Preljina-Pozega 3 neshtry, moron and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 21183 Posted February 28, 2025 Ja skoro oduvek sipam na NISu a plaćam masterom,sada ću morati preko puta na Mol koji nema previše prometa pa je gorivo nešto lošijeg kvaliteta ( brže se potroši) Verovatno ću morati da odem na mašinu da skinem novac sa kartice,pa da platim kešom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2338 Posted February 28, 2025 Amerika razmatra ukidanje sankcija Rusiji, a ovde kao uvode iste Gaspromu...Ma vazi, nisu tu cista posla. Umesana je nasa drzava 100%! 2 knezevic76 and Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9421 Posted February 28, 2025 U Srbiji ne pamtim kad su bila čista posla , sem za vreme bombardovanjaSent from my SM-S926B using Tapatalk 3 MiloshBg, moron and nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
alfini0507 1961 Posted March 2, 2025 Gorivo sipamo na proverenom mestu Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites