neshaoct 9736 Posted June 6, 2008 http://strelac.weather2umbrella.com/umbrel...ys_site_new.php16/25 stepeni C... :coolhttp://www.hidmet.sr.gov.yu/latin/prognoza...php?mp_id=1327415/24Male su sanse da pada kisa od 18.00 pa dalje...Ionako kazu ''uvece razvedravanje''... :cool@MegahertzNemoj da te nema...da opet izbegnes... Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted June 6, 2008 ma bice ok vreme ako ne tu je arena pa jbg! Share this post Link to post Share on other sites
Mans 1 Posted June 7, 2008 Ma sve normalno kod Intera u 18h sem ako ne bude kise pa se produzi auto putem do beogradske arene!(tamo ima garaza) :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
stefanves 2 Posted June 7, 2008 @Novitec, toliko si spor hahaha Jebigaga, ja ne mogu da dodjem. Jebavam malko fiziku i hemiju Ali prvom prilikom evo me.Lepo mi se provedite, zivi mi bili. Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted June 7, 2008 Nemojte samo puno da kasnite, trka je u 19:00 sati, da ipak malo proćaskamo. Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted June 7, 2008 Tebi definitivno treba TV u autu. Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted June 7, 2008 ljudi formula je formula ali nemoj da ste sisice da bezite tako rano! ne morate bash start da vidite! a ionako ako bude neshto spektakularno bice na youtube.u u roku od sat vremena Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted June 7, 2008 E i meni je frka zbog F1 ali ipak je ovo nesto posebno pa moze jednom i Berni Ekleston da saceka, zajedno sa Slavicom! :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8754 Posted June 8, 2008 Ljudi danas mi je puna kuca jer mi je 19 rodjendan ali gledacu da zbrisem cim dobijem sve poklone............. Share this post Link to post Share on other sites
Megahertz 0 Posted June 8, 2008 @Fiat Stilo ... Cim pokupis poklone pravac Inter-Cont. )Srecan Rodjendan covek Share this post Link to post Share on other sites
Nikolaj 1 Posted June 8, 2008 E pa ljudi lepo se provedite.cim dodjem u Srbiju,eto i mene na skupu.pozdrav svima :cool Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted June 8, 2008 Ljudi danas mi je puna kuca jer mi je 19 rodjendan ali gledacu da zbrisem cim dobijem sve poklone.............Pa srecan ti rodjendan Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted June 8, 2008 U većoj rezoluciji, ko ima neki lep wide ekran sve lepo da se vidi:http://i98.photobucket.com/albums/l242/n1d...AT/IMG_6013.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted June 8, 2008 Nidzo pojavi se i slicice postavi nam! Share this post Link to post Share on other sites
MarkoJTD 1 Posted June 8, 2008 mnogo nas ima slike su extra dzoni Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted June 8, 2008 Nisam se setio da dam nekom Fuji što mi je stajao u džepu, da i mene neko slika konačno. Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted June 8, 2008 Svaka cast Dzoni.Ko bi reko da banda Fiatista moze ovako lepo da izgleda,alal ti filteri :lool: Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted June 8, 2008 Tooo nidzo lutko Sto volem wide objektive! Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted June 8, 2008 Ma verovatnoi je bokija mislio da smo lepi zaslugom nekog magicnog filtera :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted June 8, 2008 ...k'o sto se vidi na fotografijama, lepo je bilo... :coolPozdrav za ''dekideki'' iz ARCS, ''Vocko'' iz Mazda Kluba...znam da je bio i jos neko, ali sam zaboravio nick... :oops: Otvarali smo i sampanjac...Mans nije uspeo da spasi svog Stila... :mrgreen: Jedino sto je onda ''terao'' Kosarkasa da trci, onako iznemoglog....stvarno nije u redu... :coolHvala ekipi iz Smedereva [ Semi, Megahertz... ] sto su ''potegli'' njih 4-ro u Puntu 1.1... :cool Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted June 8, 2008 Pa cak i moj auto nije toliko prljav,a znam da ga ne bi lako oprala ni dva Photo Shopa :lool: A i svi izgledamo nekako lepse nego uzivo,mozemo da reklamiramo pomade na TV-u :lool: :lool: :lool:Inace posebno hvala zeni Baneta iz Alfa Cluba sto je dozvolila Banetu da malo priviri na nas skup.Doduse pod nadzorom,ali... :lool: Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted June 8, 2008 To, Dzoni!Sto je dobar ovaj prvi Stilo sivi.... Share this post Link to post Share on other sites
nidza 639 Posted June 8, 2008 Hvala narode na lepim rečima za fotke. :lool: Zamislite tek kakve bi bile kad bih stvarno umeo da slikam. Share this post Link to post Share on other sites