Jump to content
Goran
Sign in to follow this  
Guest 8751

Fiat Stilo

Recommended Posts

Guest 8751

Evo moje kocije, mislim da slike govore sve ako nekog nesto zanima neka pita :lool:

aV2abcq9.jpg

aV2abjUA.jpg

aV2abBmA.jpg

auto je FULL!!!

imam milion pitanja :D

jel komplikovano napraviti da budu dva auspuha, kolko kosta da se uradi?

extra je nazad sto je prekrivena ona uvala gde treba da bude zadnja tablica, isto kolko kosta i ko to radi ako imas za preporuku?

i koje su ti felge?

:D mogao bi da postavljam pitanja do sutra, jer je mnogo extra odradjen Stilo al da ne gushim puno :p

Guest 8751

Nije komplikovano da se odradi auspuh, ja sam radio u Petrovaradinu mislim da me je izaslo oko 150e sa loncem i nastavcima

ovako je napravljen:

aV2bdx3S.jpg

za vrata gepeka mogu da ti preporucim majstora na PM, cena je bila 130e

a felne su com4wheels gladius 7.5x18"

Pozz :lool:

uuuuuuu finoo... voleo bih da ga vidim uzivo :)

Jedino mi se felne ne svidjaju, ali to je cisto subjektivno.

A ovo je tvoj auto!?

A jadan skidam slike sa neta, mislim bas ovog stila, i gledam kako i gde da prepravim ovako zadnji branik :lool: ! Pero, reci molim te :lool: ?

Auto je bas lep, nekako mi samo, po slikama, strci ovaj bocni spojler, kazem po slikama, verovatno je uzivo lepo!

Koje je god. Stilo, jel radjeno nesto na motoru, jel dobio na zvuku sa izduvom?

Guest 8751

Zadnji branik je u stvari nastavak za TT, uzeo sam ga kod Pikeca a moj majstor ga je spojio sa fabrickim..

Auto je 02' godiste, motor nisam radio posto za neke ozbiljnije poduhvate nemam para a zvuk se naravno promenio ali ne preterano, sto mi je i bila namera posto ne volim "prejake" izduve.. :cool

Pa, znam ja ovog Stila bas sa Pikecovog sajta. I zvao sam ga i rece mi da je to nastavak od TT-a... I sve kao hocu-necu i eto...

Kakav je posao da se spoji sa fabrickim?

Guest 9950

Extra felne,lep je ceo auto... Samo bi ja skinuo onu oznaku sa grila, i ako verovatno pise - Kamei

Meni se bas svidja grill.... Ako nije tajna, jel moze da se zna gde je kupljen? E da, koje su dimenzije guma na 18" :lool:

Guest 8751

Gril mi je pravio majstor, ja sam nabavio table mrezica, prezadovoljan sam kako je uradio, kao da je fabricki. Moze gotov gril da se nabavi na ebay-u.

Gume su: 225 40 18

Guest 10335

Stvarno je dobar gledano i iz ugla, hmmm, srednje generacije.

Nije previš "nabudžen", a opet sve govori.

Neka ti je sa srećom

druze auto je prelep! bash mi se svidja. . .

verovatno nije spushten jer felne prave problem? :lool:

te abarthove pragove svi stavljaju, od 100 ljudi koji imaju pragove na stilu, 96 je abarth look

meni se ovi bas svidjaju, jer ako pogledate, skroz prate liniju prednjeg spojlera i skroz je originalno i to i felge ( 18"! :D )

Guest 8751

nije spusten posto su branici duboki, kaci malo zadnji branik kada vozim nekog nazad, ne znam kako to da resim, sirenje rubova je po meni najpametnije ali skuuuupo..

pa da ista pricha kao kod mene, potpuno isti problem!

postoji opcija da se samo to proshirenje na rubu savije na gore i pribije uz sam rub, ali opet ostaje problem branika, mozda izbrusiti sve to shto kachi?

mozesh i da ubacish optimizer u oprugu i ogranichish joj hod

ili da stavish tvrdje opruge i odradish amorte kod boboa u smederevu i miran si :cool

dolazish na skup u nedelju?

Guest 8751

stvarno ne znam sta da radim, za sada ce ostati ovako posto sam kupio pre par dana felne, znaci nemam para, na redu je muzika, to ce se radi preko leta..

Ne dolazim na skup posto 9. imam ispit i relativno sam daleko 100km..

Ali kada budem imao manje obavea i viska goriva narvno da cu svratiti!!

te abarthove pragove svi stavljaju, od 100 ljudi koji imaju pragove na stilu, 96 je abarth look

U pravu si, ali to ne ponistava cinjenicu da mu ti pragovi najlepse stoje (moje misljenje).

Guest 8751

E ljudi nije me bilo 100god na forumu..

Reko da javim da sam odustao od prodaje, bilo je dosta zainteresovanih... Ipak sam se odlucio da ga ostavim, dobro me sluzi a bilo bi mi i zao... ;)

E ovako sad imam problemcic pa da ne otvaram temu, pukla mi je neka plastika/osigurac sa unutrasnje strane suvozaceve brave i sada ne mogu da otvorim vrata spolja, treba mi neki otpad u ns i okolini ili neka prodavnica sa razmnim cenama..(zvao sam jedino u Futog tamo nema.. :( )

Hvala ljidi.. ;);)