FantomX 5 Posted September 25, 2010 Cao ekipa,moje ime je Nenad, iz beograda sam, u ponedeljak uzimam svog prvog Fiat-a, ravo 1.9JTD, bavim se racunarima, a od sada pomalo i kolima.Dobio sam dosta preporuka za ovaj forum i moram reci da je dosta kvalitetan, ima jako korisnih stvari.Sve najbolje, nadam se lepom druzenju i sto ugodnijoj voznji. Pozdrav! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted September 25, 2010 Welcome... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zekiveteran 1 Posted September 27, 2010 Pozdrav svima Nikola-zeki iz Železnika.....ima ovde već jedan zeki i meni ostalo zekiveteran (54 godine)Do februara vozio Z-10 i Koral in, često bio na YFC. Od tada Lancia Y iz 2002 i naravno Zastava 10 iz 2006. Siguran sam da sam na pravom mestu. Što ne znam pitam, što znam (najviše iz iskustva) podelim sa drugima. Pomognem kada mogu, pomoć tražim kada je potrebana. Toliko... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Drazeen 0 Posted September 28, 2010 Pozdrav svima! :)Pratim foru već neko vreme,pa odlučih da vam se pridružim. Zovem se Dražen. Student sam fizike.Vozim Fiat Marea-u 1.9 JTD St. Michel(karavan) - 2002. godište. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tasa 0 Posted September 29, 2010 Zdravo svima,Zovem se Dragan iz Bg-a sam (Karaburma), 31godForum pratim već izvesno vreme, sve pohvale. Od pre dva dana vlasnik Punta mk2 1.9jtd sporting, 2002 god. (slike uskoro)Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9728 Posted September 29, 2010 Pozdrav ljudi, dobrodošli... Slobodno pišite po Forumu...pa, ''čak'' i kada nemate neki tehnički problem sa automobilom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marinko84 0 Posted September 29, 2010 Zdravo svima!Ja sam Marinko iz Ralje, vozim Lanciu prizmu 1.5... aaa imam i zastavu 850.Inace volim Italijanska vozila, a posebno mi je ova lancia prirasla za srece, auto je malo stariji ali ja sam to malo preuredio pa sad izgleda u top stanju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26716 Posted September 29, 2010 Marinko, postavi slike, predstavi auto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnDel 0 Posted September 29, 2010 evo predstavljam se Anel iz Tuzle (Bosnia), apsolvent ekonomije....veliki zaljubljejnik automobila i tunninga...fiatist vozim Fiat Bravo 1,6 16v..pozdrav svima koliko vas ima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26716 Posted September 29, 2010 Dobrodosao Quote Share this post Link to post Share on other sites
sinisa7 0 Posted October 2, 2010 Evo i ja da se predstavimZovem se Sinisa, iz Pozarevca sam i pre neki dan sam uzeo Punto 1.1 pa me interesuje sve u vezi ovog automobila i eto me cini mi se na pravom mestu!Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
abcdefgh 0 Posted October 3, 2010 Pozdrav za sve na forumu.Ja se zovem Sinisa iz Novog sada sam ,vozim od pre par meseci fiat mareu weekend hlx 1.9.Pre toga sam vozio stojadina,opela kadeta,floridu ali kad sam seo u mareu,blazi opis bi bio kao u MIG 29.ps(valda nisam preterao). :whistle:Citao sam ovaj forum dugo ali nisam bio clan zaista mi je pomogao sto se tice nekih stvari,pa odlucih da se uclanim.Posto mi je masinstvo struka pokusavam da ga sam odrzavam,ali kad zagusti tu je naravno majstor.Citam i casopise o automobilima ,volim malo sam da cackam te sitnice da bi sve radilo ok, malo stajling to je to.E sad ostaje da se ukljucim u neku temu,a kasnije cemo da i otvorimo neki topic.Pozdrav za sve pa cujemo se . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihajlo_J 0 Posted October 5, 2010 Pozdrav svima, ja sam Mihajlo iz Beograda, 27 godina i vozim Corsu B. Ali vrlo rado provozam caletovu ladju Mareu karavan 1.9 jtd.Citao sam malo forum, trazio neke odgovore pa rekoh i da se registrujem i predstavim. Pozdrav i kuckamo se Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilosS 0 Posted October 7, 2010 Pozdrav svima, ja sam Milos iz Bg-a sam. Vozio sam punta 5 god. a pre neki dan sam kupio stila. Sa puntom nikad nisam imao problema, a na ovom stilu ce imati da se radi pa sam tako i nasao ovaj forum. Za koji dan kacim slike kola. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igoritza 0 Posted October 7, 2010 Poz ja sam novi clan, iz razloga sto sam sebi pazario Stilo Multiwagon 2003, 1.9 JTD (80 konja) pa bi da se malo informisem o autu i generalno o fijatu. (: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26716 Posted October 7, 2010 Dobrodosli novi clanovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Beca 0 Posted October 9, 2010 Ja sam Miloš vozim fiate i voziću ih ,trenutno vozim fiat brava 1.6 i normalno sve čeprkam i volim da znam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dalibor Brisk 0 Posted October 11, 2010 cao svima hvala na gostoprimstvo,ja sam dalibor makedonac bavim se ugradnjom plina i uvozom svecica, obozavam fiate do skoro sam vozio seicenta sa 1.2 8vi lepo sam se navozo i zato sam se prikljucio ovde da vidim shta se deshava i naravno da pomognem kome budem mogao i ostvarimo saradnju. nadam se na lepo druzenje i saradnu, Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikola97 0 Posted October 11, 2010 Nikola, Grande Punto 2008 1.2. Vozio sam svasta ali na prvi pogled se zaljubio u GP. Quote Share this post Link to post Share on other sites
deki161 0 Posted October 12, 2010 Pozdrav svima ja sam Dejan sa karaburme.Imam STILA vec 3 godine a inace sam taksista, pa mozda i ja mogu nekom da pomognem. Ima 2 dana kako sam se registrovao i mogu reci da samvec pokupio par dobrih saveta.U svakom slucaju SVAKA CAST ! ! ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9728 Posted October 13, 2010 Dobrodošli na Forum Čitajte, pišite...ako vam treba pomoć oko snalaženja sa opcijama na Forumu, pogledajte ovaj deo:http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showforum=104 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko011 0 Posted October 13, 2010 Pozdrav svim forumasima od Mirka iz Beograda vec duze vreme pratim vas forum i super ste ima mnogo toga korisnog da se vidi.Inace sam ljubitelj Fiata i dosta njih je proslo kroz moje ruke zadnje dve god vozim Cromu Novu.Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivchys 1 Posted October 14, 2010 Zdravo drustvo, od pre par meseci sam "ponosni vlasnik " Fiat Bravishe, 1.6, 2001.god.Iz Bg-a sam, 33 godine, ozenjeT, po zanimanju ekonomista, al sljakam kao securitatea (jbg, kriza i ostala sr....). Ce da slikam Bravishu uskoro, pozdrav za sve drugove clanove . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest maliomladinac Posted October 15, 2010 Cao cao Ivan iz Beograda. Od juce vlasnik GP-a 1.4 8v. 22 godine, radim u servisu mobilnih, privatno servis racunara i prodaja i po malo oko auto mehanike se igram. Quote Share this post Link to post Share on other sites