Strike 500x 2 Posted April 13, 2024 Dobar dan svima, Ja sam Predrag, iz Vršca, od skoro se družim sa FIAT 500X 1.6 MultiJet, 120ks. Ranija iskustva sa FIAT-om pozitivna, Forum redovno čitao (prihvatam unapred kritike zbog kasne registracije) Zainteresovan sam za sva unapređenja na 500x, s obzirom da nisam oduševljen opremom koja mi je trenutno na raspolaganju. Svako dobro i radujem se druzenju! 2 Mijailović P. and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20695 Posted April 21, 2024 @Strike 500x Pozdrav Predraze, dobrodosao na FLCS forum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Darko Jag 0 Posted June 19, 2024 Pozdrav, ja sam Darko iz Jagodine, kupio klincu fiat stilo 1,2b 6brz, pošto nikada nisam vozio fiat a drugar mi je preporučio da se učlanim potražim po neki savet. Radujem se druženju i veliki pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20695 Posted June 19, 2024 @Darko Jag Pozdrav Darko, dobrodosao na FLCS forum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mario KZ 4 Posted July 17, 2024 Pozdrav svima, dugogodišnji lurker na ovo blago znanja, napokon odlučio registrirati se. Mario, Hrvatska, Lancia Delta 1.4 T-Jet 110kW. 3 stex_pb, shuxx and werp690 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20695 Posted July 17, 2024 @Mario KZ Pozdrav Mario i dobrodosao na FLCS forum. 1 hour ago, Mario KZ said: dugogodišnji lurker na ovo blago znanja Tacnije, dobrodosao kao registrovan clan, ne znam samo sta si cekao do sada . Slobodno se raspisi i ukljuci u diskusije. 1 Mario KZ reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
teja011 0 Posted July 24, 2024 (edited) Поздрав свима! Од пре неког месеца сам власник Zastava 10 бензинца у 1.2 и 8v верзији. До сада сам и задовољни корисник истог а идеја ми је да ауто остане поуздан и добро одржаван. У лепом сећању ми је остао Ланчин мотор 1.4 бензинац из тадашње Флориде па испада да сам до сада возио три макине српске и италијанске сарадње, рачунајући и "прву љубав" Фићу 750. Свака је била "љута" на свој начин и верујем да настављам у том смеру још неко наредно време па ми је и била жеља, читајући објаве на форуму, да сазнам више као члан истог. Хвала на информацијама које сте овде исписали, надам се да ћу моћи да будем од користи у некој од тема с обзиром да се у ауто механику слабо разумем, па сада надокнађујем изгубљено. Поздрав! Игор Edited July 24, 2024 by teja011 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20695 Posted July 24, 2024 @teja011 Pozdrav Igore, dobrodosao na FLCS forum. Ne znam sta si do sada cekao da se registrujes , s obzirom na toliki broj Italijana. Slobodno se raspisi, ukljuci u diskusije, navrati na druzenja... 1 teja011 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dulegolub 1 Posted August 9, 2024 Pozdrav svima. Ja sam Dušan iz Beograda. Od pre tri meseca posedujem Fiat Tipo 1.4 iz 2022. godine. Za prvih šest hiljada kilometara sam vrlo zadovoljan. Do sada sam samo čitao forum a sada je vreme je da aktivnije učestvujem. 1 Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15050 Posted August 9, 2024 Dobar izbor Dule, Dobrodošao @dulegolub @teja011 Z10 je opako dobra mašina, mislim ono dobro će te služiti, uz malo pažnje 1 teja011 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
daki_st 1 Posted September 18, 2024 Pozdrav svima. Ja sam Daki iz Beograda Od nedavno sam vlasnik Fiat Pande 2 1.2 benzin-plin Nadam se lepom druzenju Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 218 Posted October 3, 2024 Pozdrav za sve Moje ime je Darko, veliki sam fan automobila, pogotovu Italijanskih. U garazi ima svacega, Fiat Coupe 20VT, Alfa Romeo 155 Q4, Alfa Romeo 156 GTA x2, itd, jos svasta nesto. Kupe mi je bio san kao klincu, pa konacno nadjoh dobar primerak za sebe. Pozz 5 horvat, shuxx, nemanja84bg and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
puntodragča 3 Posted October 26, 2024 Dobro veče svima, Dragoljub iz Niša od skoro vlasnik Fiat Punta 1.2 8v . Vratih se talijanima posle dugo vremena. 3 Woodoo, knezevic76 and MiloshBg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
lanciadelta 3 Posted November 27, 2024 On 10/3/2024 at 4:41 AM, zipa13 said: Pozdrav za sve Moje ime je Darko, veliki sam fan automobila, pogotovu Italijanskih. U garazi ima svacega, Fiat Coupe 20VT, Alfa Romeo 155 Q4, Alfa Romeo 156 GTA x2, itd, jos svasta nesto. Kupe mi je bio san kao klincu, pa konacno nadjoh dobar primerak za sebe. Pozz Ne verujem ti da imaš Alfa Romeo 156 GTA. Ni jedan dugi navedeni auto... Evo, JA imam Ferrari F355 Berlineta i Lancia Delta 2 Integrale ali sa ručicom menjača sa Delta 1... Imaš li ti pojma koliko je to retko... 2 zipa13 and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 218 Posted November 28, 2024 (edited) 3 hours ago, lanciadelta said: Ne verujem ti da imaš Alfa Romeo 156 GTA. Ni jedan dugi navedeni auto... Evo, JA imam Ferrari F355 Berlineta i Lancia Delta 2 Integrale ali sa ručicom menjača sa Delta 1... Imaš li ti pojma koliko je to retko... Buraz, cini mi se da ti imas ozbiljan problem, koji ja ne mogu da ti resim. Nisam se skolovao za tu oblast. Ali, evo ti jedan mali tizer, sveze, od pre sat vremena Edited November 28, 2024 by zipa13 2 TheWickerMan and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1116 Posted November 28, 2024 (edited) 20 hours ago, zipa13 said: Buraz, cini mi se da ti imas ozbiljan problem, koji ja ne mogu da ti resim. Brate... ne mogu njemu taj problem da reše Jedino specijalno odelo... Edited November 28, 2024 by neshaoct formatiranje 1 zipa13 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
zipa13 218 Posted November 28, 2024 Bole, ne znam sta da ti kazem Mislio sam da su forumi bezbedni od ovih Facebook ratnika itd Quote Share this post Link to post Share on other sites
mitaman 3 Posted January 10 Propustih temu. Dule iz Banje, vozih Fiat tu i tamo, a sad je u planu i nabavka jednog ako se kockice slože. Quote Share this post Link to post Share on other sites