vilota032 48 Posted June 12 Pozdrav svima! Ja sam Nemanja iz G. Milanovca, po struci masinski inzenjer. Dugogodisnji sam pratilac i ljubitelj F1, volim nekoliko marki vozila, medju njima su BMW, Alfa Romeo, Abarth, a pre 10-ak dana sam vlasnik GP Abartha i to je razlog mog uclanjenja na forum. Vise o kolima na mojoj temi. Pozz svima! 2 neshaoct and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 8003 Posted June 12 @vilota032 Dobrodošao na Forum 1 vilota032 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 10310 Posted June 12 (edited) @vilota032 Dobrodoslica i sa moje strane. Video sam Puntica na temi, odlicno izgleda. Da te lepo sluzi, puno bezbednih kilometara, kada budes u prilici navrati na klupska druzenja. A ako si ljubitelj F1 - pridruzi nam se slobodno i u diskusijama u odgovarajucem podforumu : https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/forum/30-formula-1/ Ovde su aktuelna F1 zbivanja, zakljucno sa danasnjim Bakuom: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/84110-f1-azerbejdžan-2022/ Edited June 12 by Ivan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dr.Boy 1 Posted June 18 Pozdrav svima Ja sam Dragan Iz Beograda. Volim automobile u kući imamo punto clasic1,2. koji odlično služi. Učlanio sam se da mozda saznam nešto novo,učestvujem u komentarisanju. Sada sam u potrazi za punto evo ili punto 1,4 8v ili 1,2 8v na primer od 2011 god i novije Quote Share this post Link to post Share on other sites
nemanja84bg 70 Posted June 19 Ja se nikad nisam predstavio, slucajno sam naleteo na forum jer u to vreme je bio potreban savet i dobio sam najbolji kao i preporuku za ljude koji bi pomogli oko jednog problema sa brljanjem dizni koji jaci servisi nisu otklonili, hvala Nesi i Iliji (i bio je jos jedan gospodin u kosulji i alfa 166 ako se ne varam) iz borce a nemogu da se setim ko mi ih je preporucio - problem otklonjen kao cista 10tka i hvala im na tome, pokrivio se zrenjaninski put odjednom hehe Inace Nemanja se zovem i .... pa valjda nisam niko i nista i tako (ustvari jesam strukovni ekonomista, malo racunarcici , telefoncici i sl. ali to je otprilike to radio sam svasta nesto ali jednom samo u struci u dobro poznatoj banci ali sam ubrzo dao otkaz) , valjda je tako najbolje sto manje talasas to se manje davis a i moralo se otici u stealth mode zbog godina i umora jebga dosta je bilo turbulentno u mladosti i ludosti Quote Share this post Link to post Share on other sites