Jump to content
Goran

Recommended Posts

Pozdrav ja sam Djordje(Djole) iz Hrtkovaca sam i imam Fiat Mareu Weekend 1.9jtd.Volim automobile posebno italijanske...vidim da cu ovde upoznati mnogo korisnih saveta,drugara...itd.Pozdrav

Pozdrav svima! Ja sam Aleksandar a vozim punto 1.2 8v 2002. godište. Ovde dođoh po korisne savete koji će mi, kao novom vlasniku punta, svakako biti neophodni.

Pozdrav svima,moje ime je Milan i vec neko vreme pratim ovaj forum i moram da Vas pohvalim jer sam pomocu ovog foruma uspeo da resim neke problemcice u vezi auta.Inace vozim fiat stilo 1.6 16v,2002 god. kupljen je nov u Srbiji,ja sam drugi vlasnik i presao je 110 000 km.

Ja sam Milos iz Nisa. 84. god.

Radim u Komunalnoj policiji. Vozim VW Polo 1.4 60ks, TNG Koltec, 98. god 

Vreme je da promenim auto. Zainteresovan sam za Fiat 500l. Kucamo se :)

Zdravo ja sam Dejan.iz Beograda sam,vozim FIAT Brava 1.6 16v 1998 godiste.Zelim da delim iskustva i saznam neke stvari o fiatu......

:) Veliki pozdrav za sve clanove foruma :)

Zovem se Igor, iz Novog Sada sam, 32. godine...

Sto se tice kola, slabo se razumem u njih...(malo cu da Vas davim sa pitanjima :) nadam se da necete zameriti)

Auto koji vozim: Fiat Punto 1,2 16 v Sporting, 2001...:)

Zdravo ja sam Vladica (Vlada) iz Kragujevca imam 19 god i vozim Fiat Grande Punto 1.3 Mjet

Pozdrav.

Edited by Vladica94

Pozdrav svim vlasnicima i ljubiteljima Fiat grupacije.

Zovem se Ljuba, 41g. iz Beograda i od nedavno sam vlasnnik Fiat-a 500L 1.4 95 ks

Pozdrav svima!

Ja sam Aleksandar iz Cacka, vozim punto 1.1  1997. godište, i bravo 1.6 1999. Ovde dođoh prvenstveno po korisne savete koji će mi, svakako biti neophodni.

Pozdrav svima.... zovem se Milan, iz Beograda sam. Imam 22 god i  od pre 10 dana ponosni vlasnik stila 1.9 multijet 140ks 2004 god  :thumbsup:

Pozdrav svima

Zovem se Denis(demba), 28. god, iz Osijeka(HR).
Ponosni sam vlasnik Fiat STILA 2003 1.9 JTD MW
Nadam se ugodnom druzenju, a i kojem susretu uz dobru atmosferu smile.gif

Pozdrav

Pozdrav i od mene. IZ BG sam, imam 29 godina i dolazim ovde da dobijem neke savete vezano za buduću aFto... :)

Pozdrav svima, dobrodosli na forum !

Pozdrav , ovde sam zbog Punta 1,2  ....a mozda cu i da ostanem zbog ljudi koji su iza recenica.

Nadam se korisnim informacijama.

Ah da, 33 godine , smedja kosa, prva farba , plave oci , nije mnogo pres'o, ...ponekad presisam ali ujutro palim kao na struju  :cheers:

Kozice upregnem u taljige...no to je za drugu temu. :horse:

Vidim i chikavilija ovde , pa bice ponekad da zarotiram na kom sam forumu. 

Jel ima ovde akvaristicka sekcija ?  :smoke:

A i ti si se ponovio , skoro sam probao 500L i vec razmisljam da menjam "konja".... :question:

Edited by Shone Pa

Chikavilli je infiltriran u jedan hobisticki (akvaristicki) forum da bi nas sa tog foruma doveo ovde. Doduse,ovde sam odavno a i  mene su tamo banovali jer sam bio nevaljao ("namestaljka kume", ofkors bicu dobar i hladan, tamo sam nesto i znao pa sam ratovao sa diletantima, ovde ne znam nista pa uglavnom cutim :smoke: ), nema razloga da se ta tradicija ne nastavi i ovde  hahaahaaa  :D  :harhar:

... Pozdrav za Zorza, Shoneta Pa...

Edited by ray1973

Pozdrav svima!

Zovem se Marko, zivim u Hrvatskoj u Krapinskim Toplicama, 21 god. Trenutno se drlam u golfijaneru, ali tu i tamo sjednem u Lybru 2,4JTD od prijatelja! Eto toliko, kog sta zanima neka pita :D

Pozdrav, zovem se Raso zivim u Podgorici i vozim Mareu 1.6 16v :) nadam se nekom projektu na taj auto, kad se krene bice tema otvorena sve da se prati :D