Jump to content
Goran

Recommended Posts

Pozdrav, dobrodosli

@dzoda, pogledaj dal ima u temi predvidjenoj za to kvar kao tvoj ili slican i vidi koje je resenje. Mozda ce ti pomoci nesto :)

E, da se predstavim, kao novi kolač. Nikola, iz Banja Luke. Mlad, svjež (legalni) vozač, a ilegalno, druga priča :D Elem ,vozim Tipa '89 1.4 DGT. Ja ga vozim odskoro, a kod nas je evo već deveta godina, prošao je i sito i rešeto, i drži se, odlično.

Rado odgovaram na pitanja. :smoke:

Pozdrav svima zovem se Aleksandar imam 25 godina, iz Sapca sam. U garazi imam Zastavu 10 1.2 8v, 2008 godiste. Raspolozen da podelim svoje iskustvo, i da cujem pametan savet. :cheers:

Od danas sam ponosni vlasnik jedne Lybre, 2001, teget karavan... bice i neka fotka samo kad je malo nasminkam...

Dobro vece svima !

Zeni sam kupio Punta pa se svrstavam u kategoriju ljudi koji vole, odrzavaju i cene italijanska vozila. Pre Punta smo imali Pandu........

Nadam se da cu imati priliku da sa vama podelim nesto korisno (a mozda i pametno).

Ja sam Mare,dolazim iz Sombora i vozim stila 1,9 jtd....eto i razloga zbog kojeg sam se uclanio kod vas u klub!Stvarno dobri forumi i svasta sam pronasao za svog zelembaca!

Druzicemo se.....:-)

ja sam slavisa, 30 god.

zivim i radim u banjaluci, povremeno boravim u prijedoru. po zanimanju dr medicine, trenutno specijalizant hirurgije.

vlasnik lybre 2.4 i lade 2103 (dalji rodjak fiata 124).

:)

Zaboravih da se predstavim iako vec due vreme pratim ovaj forum :).Zovem se Milos iz Smederevske Palanke sam imam dve struke ekonomski tehnicar po skolovanju i bravar po kursu i zanimanju (tako da sam vise ovo drugo). Inace vozim Fiat Tempru 1.6 S Berlina 1998 (Turcin) eto vec dva meseca kako sam je kupio i za sada mogu reci u generali da sam zadovoljan (naravno imao par sitnih problema ali ... polovan auto ...) sa predjenih 160 ak hiljada kako sam je zateko i jos moji nekih oko 2000 (+ laze za 5% kilometrazu prikazuje manje to sam primetio, verovatno zbog obima tocka tocka jer mu je prethodni vlasnik stavio alu felne) odlicno se ponasa na putu.

Pozdrav za sve clanove! Ja sam Davor, a moj garazni ljubimac je Stilo naravno Fiat MultiJet kako ga zovu multiwagon ali ja ga zovem porodicni automobil :yes

Pozdrav svima,

Zovem se Bane iz Beograda,bavim se uvozom i registracijom vozila i veliki sam fan FIATA-a I ALFE-e.

Vec duze vreme pratim ovaj forum i na njemu sam nasao dosta informacija koje su mene interesovale.

Možda mogu da pomognem sa nekim savetima i preporukama.

Evo i mene na ovom odlicnom forumu. Zovem se Milos Zivkovic . Javljam se iz Zajecara. Od voznog parka imam Fiat Ducato 1.9tdi 1998 god sa nekih 270.000km na satu. Od skora sam i ponosni vlasnik Lybre SW 1.9 jtd sa 110ks 2001 god sa 185.000km na satu. Pozdrav

Pozdrav svima, Dejan iz Zrenjanina. Trenutno vozam puntica mk.2 8v, do pre koju godinu vozio i stila 1.9 JTD 85kw koji je nazalost zavrsio na otpadu, a pre toga vozio punta 1 1.2 16v. Uskoro planiram jos jednog stila ili alficu 147, naravno :thumbup: